Şimdi Ara

Şöhret Arttırmak İçin Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişisel şöhretimi nasıl arttırabilirim? Grubu benden düşük olup sanatçı ismi alabilenler var şöhreti arttığı için. Konserden sonra grupieler şöhretimi arttırıyor ama geçici,baslınla konuş yaptım sadece grubumun şöhretine yaradı sabaha kadar eğlen yaptım sağlık düştü, otel odasını dağıt öde yaptım ondanda bir fayda görmedim ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 2 Ağustos 2010; 17:58:25 >

• Üstünde bol miktarda para taşıyarak önceliğini alışveriş yapmak olarak ayarlayabilirsin bu şekilde %42 yapmıştım. yiyecekler vardı %4 arttırıyordu şöhreti onlarıda kullanarak almıştım sahne adını.
  • Zamanla kendiliğinden artıyor şöhret sen yeterki turnelere devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Üstünde bol miktarda para taşıyarak önceliğini alışveriş yapmak olarak ayarlayabilirsin bu şekilde %42 yapmıştım. yiyecekler vardı %4 arttırıyordu şöhreti onlarıda kullanarak almıştım sahne adını.

Sakın deneme. Ben 1 ay kadar bakamamıştım sürekli alışveriş yapmış ve bağımlı olmuş. Şimdi kurtulcam diye uğraşıyorum.
  • Psikoloğa gidersin sorun olmaz.
  • konserler ver yüksek şöhreti olanlar ile tantrik yap veya yemeğe çık bunlar senin şöhretini arttırır
  • sohretı yuksek kısılerle arkadaslık veya tantrık yaparsan sohretın artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Psikoloğa gidersin sorun olmaz.

2 ay oldu 2 aydır psikoloğa gidiyorum ve ruh hali 2 aydır %30 u geçmedi. %15 felan kaldı bağımlılık ha gayret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.