Şimdi Ara

ŞOK ! ACİL SATILIK İZMİRDEN IONIA'DA 83 LVL 120K NPLİ 2 QUESTIDE DURAN 700SAAT PRELI CHAR 160 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar..İzmir'den ionia'daki 83 lvl 120k npli human 2 questide duran warrior charimi satiyorum.70 questi kalkandir 80i daha almadim chari satin alacak kişi istedigini alsin diye.skilleri açıktır.chara 1 kere k0sp ile girilmemistir,ismi olan güzel,tertemiz bi chardir.
    Charda 600 saat disc pre ve golden mattock bulunmaktadir,bankada 2k filan potlar ve totamic mirage sheller filan ivir zivir ve monster stonelar bulunmaktadir,charin üstünde bütün görev takilari mevcuttur ayriyetten sürüyle old takilar,Old warrior pendant old pe'ler filanda bulunmaktadir.Bütün Kesn kodlari gizli sorusu herşeyi mevcut,sonuna kadar güvenilir bir chardir.

Charin böyle fiyati 160 tl'dir.

İlgilenen arkadaşlar fl4mebull @ hotmail .com adresinden bana ulaşabilirler yada adreslerini bıraksınlar ben eklerim

okuyan arkadaslar uplarsa sevinirim.hayırlısı olsun teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IvanDragon -- 12 Nisan 2011; 0:28:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.