Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gezerken sonunda müjdeli haberi buldum, benimde inanmam zor oldu ama resmi sitedeki video inandırmaya yetecek düzeyde. Belki senelerdir bekliyoruz fakat önümüzdeki ay Digimon Masters geliyor. Resmi sitede Mart ayında geleceği yazıyor.

Resmi site:
    http://www.digimonbattle.com/

Haberler geldikçe buraya ekliyeceğim, başka konu açmayın. :)

Server planlarımızı, kimlerin oynayacağını vs. planlamaya başlayabiliriz. Eski Digimon'cular olarak hepimizin hayatında yeni bir sayfa açma vakti geldi sanırım.

Oyunun Download Linkleri; (MrTrmn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 18 Mart 2010; 15:36:09 >

• Sağol kuzen başlıyoruz

Ya yanımızda olun ya karşımızda
  • Hemen başlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 26 Şubat 2010; 17:26:44 >
  • martta cıkacak diyo bakalım çıkarsa direk başlarım :D
  • Bu inşallah kolay olur yaa gelsinde başlayacağım hemen valla normal digimon rpgde kasmak çok zor bir dünya para lazım kasmak için brave falan inşallah bunlar burda kolay olur
  • Süper olur
  • üni sınavı var be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Şubat 2010; 20:32:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlarız tabi ne demek

Ronaldinho_1
  • Ahh... 3 senedir bekliyorduk bunu!
  • Arkadaşlar sanırım bir çok kişi geri dönecek. Bu çok sevindirici birşey. Eski günlerdeki gibi olacak. :)

Sohbet amaçlı MSN isteyen olursa PM'den atarım. :)
  • kore ile aynı grafikmi olcak masters tarzı birşeymi.öyleyse hiç indirme zahmetine girmiyeyim eski tadı vermiyor.bu arada sen kimsin wizq tanıyamadım eski ortam falan diyorun ama.yada vazgeçtim bi an yılmazsın gibi geldi kalsın sorumu geri aldım
  • Eski sorunlar yaşanmazsa oynarız tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

kore ile aynı grafikmi olcak masters tarzı birşeymi.öyleyse hiç indirme zahmetine girmiyeyim eski tadı vermiyor.bu arada sen kimsin wizq tanıyamadım eski ortam falan diyorun ama.yada vazgeçtim bi an yılmazsın gibi geldi kalsın sorumu geri aldım

Evet tam üstüne bastın.
    Ama artık değiştim uzun süredir kimseyle iletişim içinde değilim zaten.

Oyun Kore ile aynı grafik olacak. Yani bizim beraber oynadığımız Digimon RPG ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Eski sorunlar yaşanmazsa oynarız tabikide.

Sitedeki resmi Twitter hesabını kurcaladım ve her ülkeden oyuncuları kabul ettiklerini yazmışlar. Sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Bu sefer eskisi gibi bölünme yaşanmasınıda açıkçası istemiyorum, kimsenin isteyeceğinide düşünmüyorum. Elimden geldiğince oyun içerisinde/oyun dışarısında herkese yardımcı olacağım. Herkes Türk'lerin gücünü bu sefer gerçekten görmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Eski sorunlar yaşanmazsa oynarız tabikide.

Sitedeki resmi Twitter hesabını kurcaladım ve her ülkeden oyuncuları kabul ettiklerini yazmışlar. Sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Bu sefer eskisi gibi bölünme yaşanmasınıda açıkçası istemiyorum, kimsenin isteyeceğinide düşünmüyorum. Elimden geldiğince oyun içerisinde/oyun dışarısında herkese yardımcı olacağım. Herkes Türk'lerin gücünü bu sefer gerçekten görmeli diye düşünüyorum.

Fiyat sorunuda düzelir inşallah.Tek dil olacağından bana düzelir gibi geliyor ama belli olmaz tabikide..

• Bende gelirim açılırsa.RPG deki tat Mastersta yok.
  • Masters çok yalandan bir oyun olmuş. RPG'nin tadı bir başkaydı. Zaten tecrübeli olduğumuz oyun da RPG. Bu arada ben Furkan eskiler bilir Ronaldinho_1
  • Arkadaşlar... Pislik çıkartmayacaksak hep beraber oynayalım. Akşama kadar 1 lvl atlamak için oyunun başında durmanın, arkadaşlarla party kurmanın, evrim geçirmek için shift Z'ye basmanın, okuldan geldiğim gibi bu oyunun başına geçmenin zevkini hiçbir şeye değişmem. Beraber yeni bir başlangıç yapalım. Bu arada mart diyor da.. Acaba 1 mart mı? Eğer öyleyse yarın açılıyor?!
  • iyi yaa uzun zamandır digiyi bırakmıştım :D ikide bırakmışım :D yoksa bu yeni oyun geldiğinde sıkıla sıkıla oynamam hem beklediğimiz global hemde uzun zamandır oynamıom özlemişim oyunu :D

Bu Arada Herkese Selam

Edit: İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 2 Mart 2010; 20:37:54 >
  • oooo

çıksın çıksın çıksın Eski ortam güzeldi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Şubat 2010; 12:57:34 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.