Şimdi Ara

ŞOK FİYAT SATILIK BLACKBERRY BOLD 9780 GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    merhaba,arkadaşlar 1 aydır kullanmadığım telefonumu satmaya karar verdim. yeni telefon alınca yedek telefon olarak kenarda tuttum. satmicaktım ama acil para lazım olduğu için satma mecburiyetine düştüm.

telefon genel olarak gayet temizdir. kutusu orj şarz aleti vs bulunmaktadır. sadece kulaklıgı yok. telefon siyah renktir brightstardan 7 ay daha garantisi bulunmakta. telefonda çalışmayan hiç bişey yoktur. yanında 2gb hafıza kartınıda vericem. telefonun tek kusuru arka kapağın normalden biraz daha çabuk açılmasıdır. yanlış aşılmasın öyle cebinize koyduğunuzda yada çıkarttıgınızda kapak açılmıyor. sadece elle baskı yapıldığında normalden daha basit şekilde açılıyor. alan arkadaş ilk başta farketmez bile belki ama haram para yemek istemiyorum.

telefonu istanbul içi elden teslim edebilirim. diğer illere önce para sonra kargo şeklinde yollayabilirim.

fotoğrafların boyutu çok yüksek o yüzden ekleyemedim. isteyen arkadaşlara mail ile atarım yada biri öğretirse buraya eklemek isterim.

fiyat: 325tl>>>>275TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathius -- 15 Mayıs 2013; 18:19:48 >

• pm
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.