Şimdi Ara

ŞOK FİYATA 67%90 MAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOGOS serverinde HERHANGİ Bİ SERVERDE GB İLE TAKAS EDİCEM
    (magedem sıkıldım aldıgım gb ile yeni bi andream char kasmayı düşünüyorum sadece ankara ve yüzyüze olması gerekli..)(msn den halledelim gibi çözümler üreten aradaşlardan ilk önce gb sonra char takası ile yardımcı olabilirim.onun dışında ilk char ve bilgileri sonra gb diye eklemeyin lütfen..
    SERVER : LOGOS
    NP: 14 K
    görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam
    yan char 41 warior ve 20 rouge
    ilgilenen arkadaşlar için MyStikal_83@hotmail.com
    YTL OLARAKTA 65 M düşünüyorum gb olarak servere göre msn den pazarlık yaparız..
    okuyan arkadaşlar günceller se sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Sun_SHİNE

LOGOS serverinde HERHANGİ Bİ SERVERDE GB İLE TAKAS EDİCEM
    (magedem sıkıldım aldıgım gb ile yeni bi andream char kasmayı düşünüyorum sadece ankara ve yüzyüze olması gerekli..)(msn den halledelim gibi çözümler üreten aradaşlardan ilk önce gb sonra char takası ile yardımcı olabilirim.onun dışında ilk char ve bilgileri sonra gb diye eklemeyin lütfen..
    görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam

yukar!

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLly

quote:

görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam

yukar!
    saol

konu güncel

• Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju$TFeeL_Se!CuK

Ekledim
    Güzel fiyat.
  • senmi mageden sıkıldın ben sana o charı vereli 10 gün oldu hangi ara sıkıldın üstüne np düşürüdn bu arada arkdaşlar bu arkdaş beni kazıkladı ve o cahrın item kitlme ve 2 tane gizli sorusu yoq yani yanış anlicanız sadece 1 tane gizli sorusu dogru almdan önce iyi düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.p

senmi mageden sıkıldın ben sana o charı vereli 10 gün oldu hangi ara sıkıldın üstüne np düşürüdn bu arada arkdaşlar bu arkdaş beni kazıkladı ve o cahrın item kitlme ve 2 tane gizli sorusu yoq yani yanış anlicanız sadece 1 tane gizli sorusu dogru almdan önce iyi düşünün
    anılcıgım warior için tickerTatıldı böyle gidersen o charı almak için herşeyi yaptırtacaksın bana..!!!
    sana inat bıu charın lvl ini 1 e kadar düşürür şifresini saga sola dagıtır üstünede 1 barda su içerim.. senin gibi bi oyun için HAYSİETİMİ ONURUMU AYAKLAR ALTINA ALDIRTMAM..!!!
    dolandırıcı düzenbaz olan sensin SEN ÖNCE SÖZLERİNİ TUT ÇOCUKLUGU BIRAK SONRA KARŞIMA GEL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun_SHİNE -- 7 Mart 2008; 19:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun_SHİNE

anılcıgım warior için tickerTatıldı böyle gidersen o charı almak için herşeyi yaptırtacaksın bana..!!!
    sana inat bıu charın lvl ini 1 e kadar düşürür şifresini saga sola dagıtır üstünede 1 barda su içerim.. senin gibi bi oyun için HAYSİETİMİ ONURUMU AYAKLAR ALTINA ALDIRTMAM..!!!
    dolandırıcı düzenbaz olan sensin SEN ÖNCE SÖZLERİNİ TUT ÇOCUKLUGU BIRAK SONRA KARŞIMA GEL...

Alıntıları Göster
    YUKARI-GÜNCEL

okuyan arkadaşlar boş geçmesin up pls

• quote:

YUKARI-GÜNCEL

okuyan arkadaşlar boş geçmesin up pls

Alıntıları Göster
    hadi elinden geleni yapsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.p

senmi mageden sıkıldın ben sana o charı vereli 10 gün oldu hangi ara sıkıldın üstüne np düşürüdn bu arada arkdaşlar bu arkdaş beni kazıkladı ve o cahrın item kitlme ve 2 tane gizli sorusu yoq yani yanış anlicanız sadece 1 tane gizli sorusu dogru almdan önce iyi düşünün
    quote:

Orjinalden alıntı: A.p

hadi bakalım burdan yak. çar lekelendi arkadaşım, çok zor satasın bu forumda. yani yukarıda yazılanlar yalan bile olsa işin çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wistonII

quote:

hadi bakalım burdan yak. çar lekelendi arkadaşım, çok zor satasın bu forumda. yani yukarıda yazılanlar yalan bile olsa işin çok zor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wistonII

quote:

sorun degil satılmazsada dedigimi aparım 58 LVL WARİORUMUDA ALIRIM ANIL PESKİN MİSİN PİŞKİN misin nesen bak gör 15 yaşındaki ankaralı kuzenlerini ada sen gel bihmette bıçakla bakalım
    OYUN İÇİN Bİ İNSAN ANCA BU KADAR DÜŞER
    diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: wistonII

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

bak ben allahın üstüne yemin ederim yukarda yazılanlar dogru ama ben senle takas yaptımızda anlaşmamız
    sen 70m +59 warior verecektin bende 68 mageyi vercektim sen bana 38m yoladın bende dedimki resistance adında ardaşımvar eger para verirse sana yolarım ilk gün 3m verdi sana yoaldım daha sonrada takasa gectik o charı ben basksaından adlım bana verdi tüm gizli soruları ben sana verdim yanışsa ben napim sende bana vermedin 2 tane verdin sorunun cevabı yanış konuşmalarımız kayıtlı forumda kalabalıklık olmasın diye yeni konu acmiorum ama deli etme konuşmalr durio herkezde sahit olur sen beni tehtit edion o cahrı geri arlım diye sence sen oyle bişey yapabilecenmi lan yermi yapmayan .... budan sonra :D

• quote:

quote:

quote:

sorun degil satılmazsada dedigimi aparım 58 LVL WARİORUMUDA ALIRIM ANIL PESKİN MİSİN PİŞKİN misin nesen bak gör 15 yaşındaki ankaralı kuzenlerini ada sen gel bihmette bıçakla bakalım
    OYUN İÇİN Bİ İNSAN ANCA BU KADAR DÜŞER
    diyorum..

Alıntıları Göster
    BEN BAŞTAN ANLATAIMDA... gerisi sizin yorumunuza kalmıştır..
    çoluk çocukla alış-veriş buraya kadar olur..
    ANIL PİŞKİN denilen çocukla DH aracılı ile tanıştık. bu vatandaş beni msn ye ekledi ve pazarlık yaptık..
    Ben:
    akarada 58 lvl görev takıları tam bütün bilgileri mevcur olan ve 40 m si olan bi char
    çocuk ta:
    akarada 68 lvl arı soyuk görev takıları yakılmış parası pulu olmayan 13 gün pre si olan gizli soru bilgileri olmayan(CAHARI BÜYÜK İHTİMALLE BİRİNDEN ÇALDI SODU YADA KANDIRARAK ALDI)
    neyse charları verdik karşılıgında sözleştik..
    ben akaradaki gb yi başka charımdan attım. oda bana mageye ait bütün bilgileri verecekti sözümüz buydu..
    benimle 1-2 gün sonra konuştugunda ben bilgileri eksiksiz olarak verdim..ONUN S4LAKLIGI BİLGİLERİ KAYIT ETMEMİŞ ve bana sen BENİ DOLANDIRDIN BİLGİLERİ VERMEDİN DEDİ..
    halbuki her fırsatta eksiksiz verdim bilgileri..
    daha sonra msn den agzı bozuk ukalaca davranışlarda bulundu bende engelleip sildim..
    FORUMDA BENİM AÇTIGIM TOPİÇLERE ATLADI NE DERSEM TERSİNİ HAKLIYKEN HAKSIZ DOGRUCUKEN ALANCI GÖSTERDİ..
    TEKRAR msn den konuştuk.. ÇOCUK AKLILA BENİ TEHDİT ETTİ o anda şalterlerim attı ve bende dedim ki..
    WARİORA AİT BÜTÜN BİLGİLER KSN KODLARI GİZLİ SORULAR ELİMDE.. BAŞKA Bİ CHARLA TİCKET ATARIM O CHARI ALIRIM..
    beni tehdite devam etti kuzeni varmışta bıçaklarmışta ALİ PİŞKİNİN OGLUMUŞTA..!!!
    kardeşim yaşım 24 bu oyun için agzımı kişiligi bozmadım.. şu saatten sonrada bozmam..
    ama illada inada bindirirsen YAŞINI HADDİNİ BİLMEZSEN o charı göz göre göre bagırta bagırtada alabilirim..
    yeterli derecede ingilizcem ve KO hakkındada bilgim var beni BENDEN ETME..

sonuçta chara gelince evet 1-2 bilgisi eksik.. ama oda sorun olucak bi durumda degil..
    charı alan takas eden soyuldum diyebilecek arkadaşıma YTL. CHAR GB karşılıgında zararını ödemeyede kefilim..
    YETER ARTIK ÇOCUK ÇOCUKLA VE BÖLE ANIL PİŞKİN GİBİ BEBELERLE UGRAŞMAK İSTEMİYORUM..!!
    hee satılmadımı charı HİÇ ederim üstünede bi bardak suyumu içerim.. sorun degil satılıp satılmaması takas edilip edilmemeside...!!!
    (gerilim için özür diler herkese iyi forumlar dilerim..)

• quote:

BEN BAŞTAN ANLATAIMDA... gerisi sizin yorumunuza kalmıştır..
    çoluk çocukla alış-veriş buraya kadar olur..
    ANIL PİŞKİN denilen çocukla DH aracılı ile tanıştık. bu vatandaş beni msn ye ekledi ve pazarlık yaptık..
    Ben:
    akarada 58 lvl görev takıları tam bütün bilgileri mevcur olan ve 40 m si olan bi char
    çocuk ta:
    akarada 68 lvl arı soyuk görev takıları yakılmış parası pulu olmayan 13 gün pre si olan gizli soru bilgileri olmayan(CAHARI BÜYÜK İHTİMALLE BİRİNDEN ÇALDI SODU YADA KANDIRARAK ALDI)
    neyse charları verdik karşılıgında sözleştik..
    ben akaradaki gb yi başka charımdan attım. oda bana mageye ait bütün bilgileri verecekti sözümüz buydu..
    benimle 1-2 gün sonra konuştugunda ben bilgileri eksiksiz olarak verdim..ONUN S4LAKLIGI BİLGİLERİ KAYIT ETMEMİŞ ve bana sen BENİ DOLANDIRDIN BİLGİLERİ VERMEDİN DEDİ..
    halbuki her fırsatta eksiksiz verdim bilgileri..
    daha sonra msn den agzı bozuk ukalaca davranışlarda bulundu bende engelleip sildim..
    FORUMDA BENİM AÇTIGIM TOPİÇLERE ATLADI NE DERSEM TERSİNİ HAKLIYKEN HAKSIZ DOGRUCUKEN ALANCI GÖSTERDİ..
    TEKRAR msn den konuştuk.. ÇOCUK AKLILA BENİ TEHDİT ETTİ o anda şalterlerim attı ve bende dedim ki..
    WARİORA AİT BÜTÜN BİLGİLER KSN KODLARI GİZLİ SORULAR ELİMDE.. BAŞKA Bİ CHARLA TİCKET ATARIM O CHARI ALIRIM..
    beni tehdite devam etti kuzeni varmışta bıçaklarmışta ALİ PİŞKİNİN OGLUMUŞTA..!!!
    kardeşim yaşım 24 bu oyun için agzımı kişiligi bozmadım.. şu saatten sonrada bozmam..
    ama illada inada bindirirsen YAŞINI HADDİNİ BİLMEZSEN o charı göz göre göre bagırta bagırtada alabilirim..
    yeterli derecede ingilizcem ve KO hakkındada bilgim var beni BENDEN ETME..

sonuçta chara gelince evet 1-2 bilgisi eksik.. ama oda sorun olucak bi durumda degil..
    charı alan takas eden soyuldum diyebilecek arkadaşıma YTL. CHAR GB karşılıgında zararını ödemeyede kefilim..
    YETER ARTIK ÇOCUK ÇOCUKLA VE BÖLE ANIL PİŞKİN GİBİ BEBELERLE UGRAŞMAK İSTEMİYORUM..!!
    hee satılmadımı charı HİÇ ederim üstünede bi bardak suyumu içerim.. sorun degil satılıp satılmaması takas edilip edilmemeside...!!!
    (gerilim için özür diler herkese iyi forumlar dilerim..)

Alıntıları Göster
    Çocuk sen istedin... bakalım yer mi yemezmi sonra burda aglama millete ok burayada yazıyorum CHARI ALDIKTAN SONRADA YAZICAM BEN NEDEN BAŞIMI AGRITIORUM i görüşürüz ANIL PİŞKİN..

daha fazla uzatıpta forumu oyalamanın anlamıda yok ben diecegimi yukarıdaki 2 satırda söyledim...

• hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz3

hayırlı satıslar
    tşkler

HERŞEYE RAGMEN GÜNCEL..
    itemli andream char yada ankaradan char+ytl ile 60+ itemli char düşünüyorum
  • quote:

görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam

fake adam kacıncı hesabı allah bilir bi konuda daha vardı oguz bilmem ne adlı biri ss koymustu bu msn adresi vardı hatta twenty_four diye bi adam vardı galiba o inanmayın derim sonra kafanızı taslara vurursunuz...

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 7 Mart 2008; 20:47:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acream.........

quote:

görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam

fake adam kacıncı hesabı allah bilir bi konuda daha vardı oguz bilmem ne adlı biri ss koymustu bu msn adresi vardı hatta twenty_four diye bi adam vardı galiba o inanmayın derim sonra kafanızı taslara vurursunuz...

edit : imla
    BUYUR ankaraya derim..
    Fİgoo ile görüştük bugün yarın yanıma gelirse o söyler forumdaki arkadaşlara nasıl biri oldugumu..!!!
    Bilmediginiz konulra yorum yapmaa bayılıyorsunuz buyur gel ankaradayım çayımı iç tanı SONRA YORUM YAP ARKADAŞIM..

• quote:

BUYUR ankaraya derim..
    Fİgoo ile görüştük bugün yarın yanıma gelirse o söyler forumdaki arkadaşlara nasıl biri oldugumu..!!!
    Bilmediginiz konulra yorum yapmaa bayılıyorsunuz buyur gel ankaradayım çayımı iç tanı SONRA YORUM YAP ARKADAŞIM..

Alıntıları Göster
    üff sıkdılm ha yeter artık charı aliosan al bane daha dorusu alabiliorsan al sen beni 10 kere arion param nerde param nerde sence ben ne cicelm ben sana bulabilirsem yolarım dedim söz vermedim sana msn yazım bulamdım kusura bakma sen beni okulda bile arda orda sana yeterbe buladım diye bagrinca kabalık etmiş oldum

hadi kusura bakma ben karişmiom charı ticekle aliosan al üff yeterki sus lütfen konu uzamansın herkeze özür diliom abimisin tamamı rahatladınmı yetimi ama bana dolandırı ceme ben bildim bilgileri soyledim o cocouda buuldu cafede oda dogru bilgiler dedi daha napim ben üfff

• quote:

BUYUR ankaraya derim..

Alıntıları Göster
    pardon siz hotmail de msn adresi kalmadı kardes kardes aynı msni kullanıyosunuz di mi buyrun ss beyler bana da oyle ankaraya gel diye masummussun numarsı yapma:

ŞOK FİYATA 67%90 MAGE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.