Şimdi Ara

ŞOK FİYATA 67%90 MAGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzatmada ankaradayım bosna hersek cad.20/24 emek ankara BUYUR GEL ARKADAŞIM ..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sun_SHİNE

uzatmada ankaradayım bosna hersek cad.20/24 emek ankara BUYUR GEL ARKADAŞIM ..!!!

hala diyecek bi lafın mı var anca kaba kuvvete mi gucun yetiyo kusura bakma 15 yasındayım senin giblerle ugrasacak vaktim yok.sen simdi soyle ben fakeyim de sorun cozulsun ha bi de charla ilgili oalyı da aranızda halldedin opusun barısın ben seni şikayet ediyim sonra yeni bi hesap ac ama yeni bi msn adresi bulll!!!!!
  • gel korkm çaa para almıyoruz gelemiyorsanda bizzat ben gelebilirim çaını içmeye
  • quote:

gel korkm çaa para almıyoruz gelemiyorsanda bizzat ben gelebilirim çaını içmeye

bişi demiyorum kafana gore takıl....
  • konuyu açan arkadaşınızla probleminiz bir sorununuz varsa özelime gelebilirsiniz ama yoksada ilanda etkilicek konuşmalardan kaçmalısınız

fake olarak nick çıkmıyor onu belirtiyim ama incelicez ...
  • tşk ederim yönetici arkadaşım..
    15 yaşındaysan 15 yaşında gibi davran yaşım 24..
    nerde ne zaman yara verdim sana bu kadar anlamış degilim.. çok merak ediyorsan buyur gel adres yukarıda gelemiyorsan ben gelirim burda yazıcalarını BİZZAT YÜZÜME söylersin iyi fikir degil mi?..
    ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIGIYLA BİŞEY ELDE EDEMEZSİN..Abi tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun_SHİNE -- 8 Mart 2008; 8:58:24 >
  • güncel
  • konu yanlıs yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: manindark

konu yanlıs yerde

konuma yönetici bile yazı yazmış yanlış yerde olsa kapatırdı..boş kelmeler yerine olumlu kelimeler kullansan daha iyi olur..KONU DIŞI YAZIYOR yukarıda iyi bakarsan görürsün

güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sun_SHİNE -- 8 Mart 2008; 10:08:02 >
  • Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel >> Konu Dışı >> ŞOK FİYATA 67%90 MAGE
  • 2 saatte 80 yaptığımı biliyom
    yeni ex bug çıktı yakında herkese anlatcam ve +3 mirage görevi sonsuz var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: manindark

konu yanlıs yerde

konuma yönetici bile yazı yazmış yanlış yerde olsa kapatırdı..boş kelmeler yerine olumlu kelimeler kullansan daha iyi olur..KONU DIŞI YAZIYOR yukarıda iyi bakarsan görürsün

güncel

yalnız sende ii bak konu dışı yazıyor karakter satısı die bi bölüm var satıs için oraya konu acman lazım
  • manindark
    başka işin yokmu arkadaşım? başa şeylerle ilgilensen
    ANIL PİŞKİN MSN YE EKLE ADA MSNİ aç orda konuşalım..
  • Güncel... char hala satışlık yada takaslık durumda..
  • quote:

LOGOS serverinde HERHANGİ Bİ SERVERDE GB İLE TAKAS EDİCEM
    (magedem sıkıldım aldıgım gb ile yeni bi andream char kasmayı düşünüyorum sadece ankara ve yüzyüze olması gerekli..)(msn den halledelim gibi çözümler üreten aradaşlardan ilk önce gb sonra char takası ile yardımcı olabilirim.onun dışında ilk char ve bilgileri sonra gb diye eklemeyin lütfen..
    SERVER : LOGOS
    NP: 14 K
    görev takıları yok
    bütün bilgiler tamam
    yan char 41 warior ve 20 rouge
    ilgilenen arkadaşlar için MyStikal_83@hotmail.com
    YTL OLARAKTA 65 M düşünüyorum gb olarak servere göre msn den pazarlık yaparız..
    okuyan arkadaşlar günceller se sevinirim

GüNCeL

• chara ait bilgiler eksikti gold preli 2 charla ticket attım ve bilgileri tamamlandı..
    konu güncel
  • yukarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.