Şimdi Ara

ŞOK HABER!!!Gigabyte X38-DQ6 SATIŞTA!!!! KULLANICILARI BURAYA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm kardes aldıgın anakart icin hayırlı olsun guzel bir anakart aldın.

ama bizlere aldıgın anakart la ilgili bir resim paylassan iyi olurdu

her kes sunu aldım söyle böyle derse nasıl inanacaz.

everest cpu z varsa oc resimelrini görelim
  • beyler fiyat cok cazip
    daha quad core lar yayginlasacak da ondan sonra mayis ta cikan cpu oh ohhhh
  • yaa aklım iyice karıştı; fiyatı çok uygun almayı düşünüyorum fakat aklımda asıl msi x38 diamond anakart vardı. gerçi msi çıksa 350$ falan olur heralde
  • FİYAT İLE İLGİLİ SON BİLGİLENDİRME

ARKADAŞLAR X38-DQ6'YI 215/220$ ALMIŞ OLDUĞUM FİRMAYI ANKARADAN ALMAK İSTEYEN VE YARDIMCI OLMAK İSTEDİĞİM BİR ARKADAŞIN RİCASI ÜZERİNE ARADIM...

İLGİLİ FİRMADAKİ ARKADAŞ "DİSTRİBÜTÖR FİRMANIN YANLIŞ FATURA KESTİĞİNİ VE BU NEDENLE HATALI FİYAT VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ"...

ŞUAN Kİ GÜNCEL FİYAT YAKLAŞIK OLARAK 100$ DAHA ARTACAKMIŞ...(NET BİLMİYORUM ALMAK İSTEYEN ARASIN)

AMA YİNEDE DFS'TEN DAHA İYİ BİR FİYATA SAHİP OLUNABİLİR...

BEN ARADAKİ FİYAT FARKINI ÖDEMİYORUM

BURADAKİ TEK SEVİNDİRİCİ OLAY 215$'A X38-DQ6 SAHİBİ OLDUM

SAYGILAR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 28 Eylül 2007; 13:53:49 >

• Hocaaaaaammmm Anakartı hangi FİRMADAN ALDINIZZZZ!!!!
  • yapma yav kaçırdık mı 215$'a
  • http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=248008

ŞOK HABER!!!Gigabyte X38-DQ6 SATIŞTA!!!! KULLANICILARI BURAYA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 28 Eylül 2007; 14:42:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Birader anakartın öncelikle hayırlı olsun. Fakat niye bu anakartı aldın ki, performans/fiyat oranı yüksek bir dolu p35 anakart var. Ayrıca intel, 2008 mayısında nehalem işlemcilerini çıkaracak, bu işlemcilerin soket yapısı soket 775 ten farklı olacak yani yeni işlemcileri aldığın anakarta takamayacaksın. Üstelik bu anakartın fiyatıda biraz tuzlu.

Alır almaz anakartını böyle bir giriş yapmak istemezdim ama gerçekler acıdır ve dost acı söyler o bakımdan yani benim yorumum.

• ben de az önce Exa'dan Coşkun beyi aradım ve ürünün kalmadığı acı gerçeğiyle karşılaştım. en son 220$'dan sattım dedi ve kalmadı şu an. bir daha ki gelecek olan parti de 290$ civarı olacak dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimant

Bende P-35 DQ6 ya zalman 9700 taktım.Ben o plakayı sökmek zorunda kaldım.Hımm..

Sökmeden takabilen varsa söylesin geri takalım bizde plakamızı.

Varsa resim bizde görelim.Nasıl takılmış ve vidalar nasılmış bir resim varsa görelim arkadaşlar size zahmet.

Çok sevinirim.Nasıl vida kullandınız ?Nasıl sökmeden taktınız.Varsa resim lütfen.

TuVNeRa takmış ama şu sıralar banlı.
    3 gün beklemen gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimant

Bende P-35 DQ6 ya zalman 9700 taktım.Ben o plakayı sökmek zorunda kaldım.Hımm..

Sökmeden takabilen varsa söylesin geri takalım bizde plakamızı.

Varsa resim bizde görelim.Nasıl takılmış ve vidalar nasılmış bir resim varsa görelim arkadaşlar size zahmet.

Çok sevinirim.Nasıl vida kullandınız ?Nasıl sökmeden taktınız.Varsa resim lütfen.

TuVNeRa takmış ama şu sıralar banlı.
    3 gün beklemen gerekecek.

Olsun bekleriz.İlgili arkadaşımız bize resim ve ayrıntıları yazarsa çok memnun oluruz.

• sanırım uzan vidalarla bu iş olacak gibi...

hırdavatçılarda bulabileceğimi düşünüyorum...
  • ne şans ama @ feyt180 güle güle kullan hayırlı olsun.
  • düşeş diye buna derim hayırlı olsun kartın
  • Gerçekten güzel anakart;
    hayırlı olsun...
  • sağolun arkadaşlar darısı sizin başınıza...
  • Hayırlı olsun kardeşim.. Hep firmalar bizi öpecek değil ya, arasıra da olsa biz firmaları öpelim
    Bu arada inventus'da 315$fiyat çekmiş.. hey maşallah.. 5-6 ay için alınmaz bu kart ya.. intel'de az kan emici değil, soket değiştirecek yine de yeni anakart sürüyo piyasaya.. eee, ucuz işlemcileri alıp alıp o/c yaparsak adamlarda anakarttan farkı çıkarırlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 2 Ekim 2007; 5:08:25 >
  • hayırlı olsun hocam, üstüne p4 işlemci takıp overclock rekorları deneyebilirsin :)

intel soket değiştirecek ama ilk etapta yeni çıkan işlemciyi kaçımız gidip alıcaz? anakartı ramleri değiştirmemiz gerekecek vsvs, her ürünü çıktığı gün alan arkadaşlara koymaz, 6 ayda bir yeni anakart ram ekran kartı da alabilirler, bizim için ise değişen bişey yok, bir önceki serinin high end ürünleri + overclock ...

bu arada dq6 ların soğutma sistemini en etkili kullanan soğutucu aerocool dominator
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.