Şimdi Ara

ŞOK HABER... SONY MYLO GELİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu aleti gordum gorunusu baya guzel ama ekrani ve kasasi cok dandik biseye benziyo su anki piyasadaki esdeger rakipleriy;e kapisamaz gibi
  • Ya artkadaşım bu ne ya.Biraz mantıklı düşünün.Oyun yok,msn yok(ki psp ye yüklenio),ekran 65.000 renk(psp16milyon),küçük ekran...Ayrıca şunuda belirteyim Pspnin klayvesi avrupada satışt.Türkiyeye ne zaman gelir onu bilmiorum.Ama çok güsel olduunu söylemeliyim.Şimdi bu alete nie 350 dolar werelimki?Bence mantıksız.Oyuncak gibi duruyo.O arkadaşın fotosunu koyduu vaio gibi bişe olsa eyvallah ama Sonynin bunu nie çıkardıığını hala anlamış deilim.Pspnin taraftarlığını yapmıyorum ama biraz eğri oturup doğru düşünelim...
  • Doğru söylüyosun birader, bence dizaynı güzel ama kötü yanı oyun yok birde ekranı PSP'den küçük yani beni pek sarmadı 2 ay önce youtube'da klibini izlemiştim ilk izlerken çıldırdım ama oyun oynanmadığını görünce şok oldum onun için PSP'nin yeri ayrıdır.
  • bende var bi boka yaramıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: admag

bende var bi boka yaramıyo

+1, 2. nesil ipod touch bile daha kullanışlı

saçma bişi olmuş normal mp4 den farkı wifi si olması lan adam zaten yolculukta kullancık yolda wifiyi nerden bulcak saçma bi cihaz klavyeyi kaldırıp normal müzük calar diye satsa daha kar edermiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.