bunun türkiyeye geliş tarihi hakkında bilgisi olan warmıı
pspden ötesi yalan
1. bende mylo almak ıstıyorum ayrıca neden gereksız olsunkı ben zaten ogo kullanıyordum sımdı ogo dan daha konsept daha fazla ozellıgı bulunan sony ses ve goruntu kalıtesıne sahıp olan bır cıhaz valla ben almak ıstıyorum arkadaslar gelıs tarıhını ben aradım bulamadım bulan arkadas varsa yazsın mobımag dergısı eylul ayı sayısında tanıtılmıs ama cıkıs tarıhı okudugum kadarıyla yoktu sanırım ama bence psp ıle karsılastırılmamalı 2 sı cok farklı kulvarlarda ben psp mı cok sevıyorum ama buda cok sırın bı alet demı arkadaslar
beyler 350 dolar cıvarında sonbahar aylarında turkıye pıyasasına cıkmasını beklenıyormus ben ekım dıyorum cunku kasımda ps3 cıkıcak aynı ayda cıkarmazlar herhalde demı arkadaslar
artık psp diye bişi kalmadı
nerden kalmadı len
psp niye kalmadi artık bunu ne ıcın soyledın eger artık demode oldugunu dusunuyorsan afedersın ama teknolojıden cakmıyorsun demektır cunku zaten suan cagının ılerısınde goruntu kalıtesı var cok kalıtelı malzemelerle yapılmıs mukemmel bı el konsolu
ancak mylo bır oyun aletı deıldır ogo gıbı mesajlasma aletıdır
forza psp
psp donanım, mylo yazılım yönünden üstündür. tabi oyun olayını işin içine katmazsak.
yahu mylo ıle psp nın ne alakası var ben hala onu cıkaramadım ya neyse arkadasın dedıgı cok dıgru bence bu konunun baslıgı deıstırmelı cunku alakası yok psp nın kardesıymıs yok psp bıtıyormus falan neyse arkadasa katılıyorum
psp kızmasın sonra bu olaya kardiş fln dinlemem dalarım
deiştiriyim o zaman ne yaziim
İNSANLAR NE KADAR KORKUYOR PSP 2 DEN OKADAR PARA VERİYON TAK 2 Sİ ÇIKIYO HOP ONU ALDIN ÜÇ BU CEP TELEFONU DEĞİL SONY HEPİMİZİ İYİCE YOLMADAN YENİ BİR İSİM ÇIKARMAZ MERAK ETMEYİN...PSP 2 DE AYRI SOYULACAZ HERKES BİŞEY YAZMIŞ CANIM ÇEKTİ...
nasıl soyulacaz arkadasım psp nın performansı sence verdıgın paraya degmezmı ben soyuldugumuzu dusunmuyorum eger cok dandık bısıyı fahıs fıyat cekseydı o zaman katılırdım ama o zamanda satılmazdı zaten neyse psp2 daha cok uzak daha rakıp cıkana kadar psp ye devam
bu tür elektronik cihazlar parası çok olana yakında sony 'nin yeni versiyonu 99,50 şaka şaka sony psp için yeni versiyon çıkardığında mutlaka içine msn,aol,yahoo vs. koyacaktır. bu aletin tek iyi yanı klavyesi zaten psp'ye klavye takılıyor diye biliyorum yurtdışından getiriliyor diye duydum.
sanal klavyenın uzerıne tanımam ayrıca wi-fi klavyelerde baglanabılır sanırım ben sanal klavye kullanıyorum alıstımda ama tus takımımın omrunu pek fazla uzun gormuyorum
sarapcının tüm yorumlarına katılıom psp kendi kulvarında 1. mylo kendi kulvarında 1. olur bence myloda fena değil ama psp ile kapişamaz PSP
MYLO ÇOK ŞİRİN BİR ALETE BENZİO belki bende alırım
evet zaten bu konuda acıklıga kavusmustu ya bısı merak ettım 135 ın bı anlamı varmı ısmının basındakı
uğurlu sayımdır
arkadaşlar psp biraz daha zenginler için çünki hem pahalı bir alet 600 yt civarında hem oyunların kaçağı sahtesi gibi bi olay sözkonusu değil illa orjinal almalısınız mylo ise mesajlaşma ve multümedia aracıdır oyun için olsa ekjran pixeli ole olur mu hiç karşılaşrtıma yapılmamalı