Şimdi Ara

Şok İddia! Tudor Sezon Sonu Yolcu İmparator Geri Dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı zamanda halamın sakalları olsaydı amcam olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

terim bu günkü gs ye gelmez. Takımı toplayana kadar en az iki yıl başarısızlık garanti. Bunun getireceği stres, tepki vs ile uğraşmak istemez. Milli takım da keyfi yerinde, stres yok, paralar düzenli oluk oluk akıyor, gs de Milli takımdan aldığı parayı alamaz. Kısaca Milli takımı kovulmadıkça bırakmaz.

Şenol Güneş çok büyük ihtimal seneye milli takımda.

Hayaller

evet hayaller & hayatlar... ŞG milli takıma gidecek, FT Galatasaray'a gelecek, GS şampiyon olacak demek istemiş.

yazık taraftarı şu duruma düşürüne...

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Felsefe yapmayı pek bilmiyorsun sanırım. Ben sana bir tane kafamdan ürettiğim cümleyi yazayım öğren biraz. Yağmur, mermi tohumlarından kadavralar büyütüyordu. İstanbul'un korkutucu kalp atışlarını ayaklarımın altında duyabiliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Ben fanatik bir Beşiktaş'lıyım kardeşim. Ama elimden geldiğince objektif olarak sana bir kaç sorum olacak;

1-Fatih Terim bu mevcut kadro ile çalışırmı? Çalışmaz. TT Arena açıldığı sene geldiğinde önüne imkanlar koyuldu hocanın. Müthiş paralar harcanıp çok iyi transferler yapıldı. Yeni stadın verdiği ivme ile çok güzel işler yapıldı. Ama arkadaş yukarıda bahsetmiş, o kadro için ciddi yatırım yapıldı. Yani;

2-Fatih Terim'e sunulacak kaynağı Galatasaray nereden bulacak? Borç açıklandı, 200M Euro. FFP kuralları ensende. Elinde satabileceğin oyuncu yok. Takım formda olmadığı için değerli oyuncuların bile piyasası düşmüş. Podolski'yi sadece 2,5M Euroya pazarlayabilmişsin. Zaten mevcut yönetim bu işlerde pek başarılı değil. Bu aşikar.

3-Hadi oldu da kaynak buldun, Terim'i de ikna ettin. Elindeki kontratlı oyuncuları ne yapacaksın. Nasıl değerlendireceksin? Olcan'dan, Umut'tan bile daha yeni kurtulabildin. Çok sağlam kontratları var adamların, niye gitsinler ki?

Terim gelmez. Bu ve bunun benzeri adamların egoları yüksek. Mesela, FEDA zamanımızda güya Beşiktaş'lı olan Denizli'yi çağırdık, gelsin, organziasyonunu kursun, sıfırdan başlayalım diye. Ama gelmedi. Korktu. Kariyerinin zedelenmesinden. Aynı durum Terim içinde geçerli. Bence gelmez.

Hayır gelse de çare Terim değil. Bu maaş yükü ile, bu kur ritmi ile sizin zararınız katlanarak çoğalır. Sattığınız araziler de heba olur. Size "CEFA" lazım. Tamam, FEDA demeyin. Adına başka birşey koyun, ama sistematik olarak yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmanız lazım. Altyapı geleneği olan bir takımsınız, bence 2 yılda ayağa kalkarsınız. Hem belli mi olur belki başka Arda'lar çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPain2

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Felsefe yapmayı pek bilmiyorsun sanırım. Ben sana bir tane kafamdan ürettiğim cümleyi yazayım öğren biraz. Yağmur, mermi tohumlarından kadavralar büyütüyordu. İstanbul'un korkutucu kalp atışlarını ayaklarımın altında duyabiliyordum.

Ne diyosunuz olm

Terimi sevmem ama boyle zamanlarda ihtiyacimiz oluyor gelsin

• MaxPain2 M kullanıcısına yanıt
    Vaaaayyyy be! Çok etkilendim. Amma da ağır laf. Üffff. Sen kitap yaz dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Vaaaayyyy be! Çok etkilendim. Amma da ağır laf. Üffff. Sen kitap yaz dostum.

Hocam açıkçası oyun senaristi olmak isterdim. Kitap okuyup kendimi geliştirmem lazım iyi senaryo yazabilmek için.

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    İbrahim Tatlısesin kafasındaki kurşun ağır çekimde yaptığı yolculuğun sonuna gelmişti. Farzı misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

quote:

Terim kötü günde gelmez. Dursun varken hiç gelmez.

Anca sonraki başkanın seçim vaadi olur.

Adam 8. olduğun sezon sonrası gelip tarihinin en iyi yapılanmalarından birini yapıp seni şampiyonlar ligi seviyesine çıkarmış.

Terim kötü günde gelmez diyor :) Arkadaş adamın kötü günde gelmesi için senin ligden düşmen mi gerek ?

Herhalde bazı şartların oluşmasını isteyecek, kalkıp ne olacağı belli olmayan ortamda gelmez takıma...

O sezon transfere 23 M€ harcadık, stad açılışıyla beraber sürüyle gelir geldi kulübe. Hiç de kötü değildik.

Ondan önceki sezonlarda Adnan Polat çağrınca niye gelmedi ? Çünkü kötü kulübe uğramaz.

23 m euro harcadı 15 m euro ya oyuncu sattı, yani kasadan 8 m euro çıktı. Ayrıca amma lafı döndürüyorsun, Adnan Polat döneminde ne diye gelsin adam ? Yönetmeyi bilmeyen ne halt yediği belli olmayan yönetimde adamı harcadıklarında senin gibiler çıkacak ortaya ne diye gelsin ?

Ayrıca Fatih Terim'den önce ki sezon transfere 29 m euro para harcadık, ee o zamanda iyiymişiz ? :)

Kafanız çok boş yerlere takılıyor, Fatih Terim'i o kadar hazmedemiyorsun ki nereden ne bulsam derdine düşmüşsün...İyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin, Fatih Terim'de hatalar yaptı fakat başardıklarını senin gibi burada boş konuşanlar örtemez.

Kasadan 8 M€ çıkmış olması Arda'nın 15 M€'ya satılmış olması yönetimin başarısıdır.

Sonuç olarak Fatih Terim'e 23 M€ imkanı sunuldu mu ? Sunuldu. Yeni stat açılışıyla Galatasaray stadı açılan herhangi bi kulüp gibi yükselişe geçecekdi zaten. Terim'dr bunu bildiği için geldi. Stadı açılan hangi kulüp kötü gününde olur ?

Önceki sezon 30 kusür M€ harcadık bu da kötü değil, kötü diyen olmadı ki. Türkiye'de 15-20 M€'nun üstünde her bütçe şampiyonluğa oynayacak transferi yaptırır.

Terim ilk geldiğinde transferde kulüp rekoru kırdı, 2. gelişinde Jardelli sezonu saymazsak gene transfer rekoru kırdı. 3. gelişinde toplamda 60-70 M€ harcadı. Bunların hepsi iyi gündü.

Önceki sezon sportif olarak kötü olmak mevcut sezonun mali ve idari yönden iyi olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor bu argümanla Terim'i savunamazsın. Terim hep iyi günde gelir kötü günde kulübün kapısından geçmez.

Madem kötü günde gelecek hadi gelse ya Dursun varken. Bundan ala kötü gün mü olur ? Yiyosa gelsin bu lafları bize yedirsin. Yediremez çünkü kötü günde GELMEZ.

• Fatih Terim bu yönetimle çalışmaz. Fatih Terim'e gel teknik direktör ol ama fiili başkanlık yap deseler yine kabul etmez çünkü bu yönetimin vizyonunu, iş bilmezliğini geçtim kulübün imajını zedelediler ve tamamen köşeye sıkıştılar. Medya, taraftar, siyaset, uefa kriterleri tarafından ezilen bir yönetim/kulüp var.

Dursun beni çağırsa gitmem, Fatih Terim neden bu çapsızla çalışsın?
  • aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi haraket edemem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

terim bu günkü gs ye gelmez. Takımı toplayana kadar en az iki yıl başarısızlık garanti. Bunun getireceği stres, tepki vs ile uğraşmak istemez. Milli takım da keyfi yerinde, stres yok, paralar düzenli oluk oluk akıyor, gs de Milli takımdan aldığı parayı alamaz. Kısaca Milli takımı kovulmadıkça bırakmaz.

Şenol Güneş çok büyük ihtimal seneye milli takımda.

ULAN HAYALLERE BAK YA , AYNEN AYNEN ÖYLE

• quote:

Bloklusun abisi zıpla kendi çöplüğüne.

Aynen aynen hayallere devam , senin duan tutacak olsa herkesin bası yarılır çilli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr1xsivE -- 13 Nisan 2017; 19:17:47 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam 8. olduğun sezon sonrası gelip tarihinin en iyi yapılanmalarından birini yapıp seni şampiyonlar ligi seviyesine çıkarmış.

Terim kötü günde gelmez diyor :) Arkadaş adamın kötü günde gelmesi için senin ligden düşmen mi gerek ?

Herhalde bazı şartların oluşmasını isteyecek, kalkıp ne olacağı belli olmayan ortamda gelmez takıma...

O sezon transfere 23 M€ harcadık, stad açılışıyla beraber sürüyle gelir geldi kulübe. Hiç de kötü değildik.

Ondan önceki sezonlarda Adnan Polat çağrınca niye gelmedi ? Çünkü kötü kulübe uğramaz.

23 m euro harcadı 15 m euro ya oyuncu sattı, yani kasadan 8 m euro çıktı. Ayrıca amma lafı döndürüyorsun, Adnan Polat döneminde ne diye gelsin adam ? Yönetmeyi bilmeyen ne halt yediği belli olmayan yönetimde adamı harcadıklarında senin gibiler çıkacak ortaya ne diye gelsin ?

Ayrıca Fatih Terim'den önce ki sezon transfere 29 m euro para harcadık, ee o zamanda iyiymişiz ? :)

Kafanız çok boş yerlere takılıyor, Fatih Terim'i o kadar hazmedemiyorsun ki nereden ne bulsam derdine düşmüşsün...İyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin, Fatih Terim'de hatalar yaptı fakat başardıklarını senin gibi burada boş konuşanlar örtemez.

Kasadan 8 M€ çıkmış olması Arda'nın 15 M€'ya satılmış olması yönetimin başarısıdır.

Sonuç olarak Fatih Terim'e 23 M€ imkanı sunuldu mu ? Sunuldu. Yeni stat açılışıyla Galatasaray stadı açılan herhangi bi kulüp gibi yükselişe geçecekdi zaten. Terim'dr bunu bildiği için geldi. Stadı açılan hangi kulüp kötü gününde olur ?

Önceki sezon 30 kusür M€ harcadık bu da kötü değil, kötü diyen olmadı ki. Türkiye'de 15-20 M€'nun üstünde her bütçe şampiyonluğa oynayacak transferi yaptırır.

Terim ilk geldiğinde transferde kulüp rekoru kırdı, 2. gelişinde Jardelli sezonu saymazsak gene transfer rekoru kırdı. 3. gelişinde toplamda 60-70 M€ harcadı. Bunların hepsi iyi gündü.

Önceki sezon sportif olarak kötü olmak mevcut sezonun mali ve idari yönden iyi olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor bu argümanla Terim'i savunamazsın. Terim hep iyi günde gelir kötü günde kulübün kapısından geçmez.

Madem kötü günde gelecek hadi gelse ya Dursun varken. Bundan ala kötü gün mü olur ? Yiyosa gelsin bu lafları bize yedirsin. Yediremez çünkü kötü günde GELMEZ.

Adamın laflara bak harcadı sanki kulübü batırdı, adam harcadığının karşılığını verdi mi ? verdi. Stadyum başarıdan dolayı dolup taştı mı ? Doldu....

Daha ne yapacaktı ?

Hadi yiyorsa gelsin diyor, adam gibi konuş konuşmayacaksan adam varmış gibi yazmayacağım. Fatih Terim niye gelsin be ? Onca başkan onca yönetici çıtı çıkmıyor Fatih Terim gelsin kurtarsın yine senin gibi tiplere yaranamaz...

Bu kulüp öyle yada böyle Fatih'in harcadığı parayı harcıyor, o gelip senin hava atacağın başarıları kazanıp gidiyor. 8 sene çalıştırdı, 6 şampiyonluk şampiyonlar ligi çeyrek finali uefa kupası gibi başarıları var. Nankörlük etme...

8. bitirdiğin sezon sonrası gelmeseydi görürdün kötü günü iyi günü...Mancini'ye şampiyon takım ve çeyrek final görmüş takım bıraktı, olsaydı şampiyon...İyi günde geldi ya...

Bomboş konuşuyorsun, Fatih Terim'e çamur atmaya yetecek veri yok elinde sağdan soldan bık bık yazıyorsun bir şey çıkar mı diye... :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın laflara bak harcadı sanki kulübü batırdı, adam harcadığının karşılığını verdi mi ? verdi. Stadyum başarıdan dolayı dolup taştı mı ? Doldu....

Daha ne yapacaktı ?

Hadi yiyorsa gelsin diyor, adam gibi konuş konuşmayacaksan adam varmış gibi yazmayacağım. Fatih Terim niye gelsin be ? Onca başkan onca yönetici çıtı çıkmıyor Fatih Terim gelsin kurtarsın yine senin gibi tiplere yaranamaz...

Bu kulüp öyle yada böyle Fatih'in harcadığı parayı harcıyor, o gelip senin hava atacağın başarıları kazanıp gidiyor. 8 sene çalıştırdı, 6 şampiyonluk şampiyonlar ligi çeyrek finali uefa kupası gibi başarıları var. Nankörlük etme...

8. bitirdiğin sezon sonrası gelmeseydi görürdün kötü günü iyi günü...Mancini'ye şampiyon takım ve çeyrek final görmüş takım bıraktı, olsaydı şampiyon...İyi günde geldi ya...

Bomboş konuşuyorsun, Fatih Terim'e çamur atmaya yetecek veri yok elinde sağdan soldan bık bık yazıyorsun bir şey çıkar mı diye... :)

Fatih Terim'e ben çamur atamam zira kendisi gücün yanına, Galatasaray düşmanlarının kucağına koşarak gittiği gün zaten çamura batmıştı. Hala daha içinde debeleniyor, ben ne çamur atacağım. Atsam da fark edilmez zaten :)

Fatih Terim kötü günde gelmez, hadi yiyorsa bu sezon buyursun gelsin. Gelebilir mi, tabi ki gelemez. Kendi kariyeri her zaman Galatasaray'ın üstündeydi o yüzden kötü Galatasaray'ı şampiyon yapması zor olduğu için kötü günde çağrılara rağmen gelmiyor beyefendi. Onun derdi Galatasaray'ın şampiyon olması değil, Fatih Terim'li Galatasaray'ın şampiyon olması.

Şu nankörlük lafına da ayar oluyorum, Terim bunları hayır için mi yaptı ? Çıkıp tek başına mı oynadı maçlarda ? Ben Terimsporlu değilim kardeşim sizin gibi. Adama Galatasaray spor kulübü ligdeki en iyi imkanları sundu o da şampiyon oldu. Zaten o 6 şampiyonluğun 5'inde favoriydik. Hayır ŞL'yi kazandırmış olsun ne fark eder, bu onun kötü günde kulübün kapısından uğramadığı gerçeğini değiştiriyor mu ?

Uefa kupasının da sadece Terim'e mal edilmesini anlamıyorum.
    Uefa kupasını kazanan kadroyu Galatasaray'a neredeyse beleşe kazandıran kim biliyor musun ? O topçuları tek tek keşfedip çok az bi miktara efsane jenerasyonu oluştun. Hagi'yi, Popi'yi getirtecek ekonomik tabloyu oluşturan kimdi ? Ülkeye modern antrenman tesislerini ve Avrupa'da kullanılan üst düzey taktiklerle antrenman tekniklerini getirip yerli hocaları eğiten kimdi ? Ülkedeki ilk amatör scout grubunu kuran kimdi ?

Sen bunları yapan isimleri biliyor musun, o Uefa kupası işte bu zincirleme hamleler sonucunda geldi. Terim'in olmayan taktik zekasıyla değil. Ama sorsan Terim aldırdı.

Benim yaptığım nankörlük Terim'in yaptıklarının yanında ne ki ? Kendi ağzıyla federasyonu Galatasaray düşmanı ilan etti, kendi ağzıyla pdfk'ya, tahkim kuruluna itimat etmiyorum, 'hepimiz galatasaray'a karşı yapılmaya çalışılanın farkındayız dedi. Kendi ağzıyla adalet herkese lazım burada bir itibarsızlaştırma operasyonu hissediyorum dedi. Ve tüm bu laflarını yutarak federasyonun kucağına atladı.

Ama nankörlük yapan, çamur atan benim bomboş konuşan benim :) Azıcık Metin Oktay, Baba Gündüz'ün hayatlarını okuyun, okuyun da gerçek Galatasaraylı nasıl olur onu öğrenin. Gelip burda Terim'i bana savunmayın. Sağdan soldan bık bık yazmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Şenol Hocanın altında ezilir ayrıca kadro çok kötü Başakşehirin bile kadrosu gs den 4 gömlek üstün

Fatih Terim Şenol Hoca Rakip Olursa Karizmayı Çizdirir (%100 GS ye Gelmez)
    https://forum.donanimhaber.com/fatih-terim-senol-hoca-rakip-olursa-karizmayi-cizdirir-100-gs-ye-gelmez--117998060

en çokta bu yener i merak ediyorum dün naptı acaba.D
  • Onun galatasarayda işi yok floryanin önünden dahi geçmemeli Allah korusun.

• Terim kötü günde gelmez diyenler neyin kafasını yaşıyor? 11-12'den önce ne halde olduğumuzu unuttunuz heralde? o kötü gün olmuyor mu? para diyenler var aysal bu adama 20m transfer bütçesi verdi sıfırdan kadro için bu mu para? 20m euroya o adam sıfırdan kadro kurdu o 20m euro'ya kurduğu kadro kaç sene ligi domine etti. Aysal dediğiniz adam Terim olmasa Dursun Özbek kadar nefret edilecek bir adam. Terim bu adamı da aldırdığı kupalarla başarılı gösterdi işte. Aysal ilk geldiği zaman bu sezon sportif başarı beklemiyoruz diye açıklama yapıyordu.

O sezon takım da Arda harici bir tane bile düzgün oyuncu yoktu takım da o da gitti en son. Elmander falan sezon da 10 gol atamayan bir adamdı. Emre,Semih gibi alt yapıdan yeni çıkmış 2 toy oyuncu. Engin,Hakan,Necati gibi anadolu topçuları. Bir önceki sezon İtalya'da bidon seçilmiş Melo. Herkesin transferini eleştirdiği Muslera vs vs. Terim bu adamlarla son yılların en iyi Galatasaray'ını seyrettirdi. Ama kötü günde gelmezmiş 11-12 de gelmeden önce çok iyi durumdaydık transfere 50m euro harcadık müthiş oyuncularımız vardı dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Terim kötü günde gelmez diyenler neyin kafasını yaşıyor? 11-12'den önce ne halde olduğumuzu unuttunuz heralde? o kötü gün olmuyor mu? para diyenler var aysal bu adama 20m transfer bütçesi verdi sıfırdan kadro için bu mu para? 20m euroya o adam sıfırdan kadro kurdu o 20m euro'ya kurduğu kadro kaç sene ligi domine etti. Aysal dediğiniz adam Terim olmasa Dursun Özbek kadar nefret edilecek bir adam. Terim bu adamı da aldırdığı kupalarla başarılı gösterdi işte. Aysal ilk geldiği zaman bu sezon sportif başarı beklemiyoruz diye açıklama yapıyordu.

O sezon takım da Arda harici bir tane bile düzgün oyuncu yoktu takım da o da gitti en son. Elmander falan sezon da 10 gol atamayan bir adamdı. Emre,Semih gibi alt yapıdan yeni çıkmış 2 toy oyuncu. Engin,Hakan,Necati gibi anadolu topçuları. Bir önceki sezon İtalya'da bidon seçilmiş Melo. Herkesin transferini eleştirdiği Muslera vs vs. Terim bu adamlarla son yılların en iyi Galatasaray'ını seyrettirdi. Ama kötü günde gelmezmiş 11-12 de gelmeden önce çok iyi durumdaydık transfere 50m euro harcadık müthiş oyuncularımız vardı dimi.

Anlamazlar yorma kafanı dostum, bu adamlar Tudor Riekerink için eyvallah der Fatih Terim denilince buraya gelmesin der...

Herkes hata yapar o da hata yaptı fakat ne yapalım idam mı edelim, oldu bitti.

• Herkes hata yapar Emre Belözoğlu da hata yapmıştır gelebilir. Fatih Akyel Kadıköy'de 6 işareti yapmıştır o da gelebilir. Prandelli de hata yapmıştır gelsin sonuçta herkes hata yapabilir.

Riekerink de hata yapabilir insandır o da gelsin, Donk da hata yapabilir insandır neticede gelebilir. Önemli olan kulüp değil şahıslardır herkes hata yapabilir olsundur gelebilirlerdir. Federasyonun kucağına atlayan Terim helr kesin gelebilir sonuçta hata bu herkes yapar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.