Şimdi Ara

Şok İddia! Tudor Sezon Sonu Yolcu İmparator Geri Dönüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin "Vizyonu uyuşmamak" dediğine ben korkaklık diyorum. Neden? Çünkü bu adamlar sıradan adamlar değil, camianın sembolleri. Başka teknik direktör gelmesin, anlarım. Ama camia önderleri böyle zorlu durumlarda camianın elinden tutmalıdır.

Bakınız; Sedal Adalı. En zor zamanımızda yalvardık gel bizi kurtar diye(YD sonrası). Yorgunum dedi aday olmadı, ama o yorgun adam gitti TJK'ya başkan oldu. KORKTU, YEMEDİ! Ama şu an görüyorum ki her olmayan işte bir hayır varmış. O olmadı, Fikret Orman başkan oldu. İyiki de oldu.
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Terimsporlular itinayla etkisiz hale getirilir. Tebrikler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Aysal zamanında zaten sadece futbolda başarılıydık ya... Ünal Aysalın yaptığı sözleşmeler aldığı oyuncular ciddi bir başarısızlıktır ama gelen sportif başarılardan bu adamı sıyırmak da aymazlıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkan da değişsin teknik adam da.lider koltuğunda bjkyi görmekten bıktım, bjklilerin şımarıklıklarından da.
  • Haklısın, ben işe biraz daha duygusal bakıyorum sanırım.
  • Abdurrahim Albayrak, Faruk Süren, Ali Dürüst vb adamlar başa gelirse büyük ihtimal Terim gelir bize. Ama mevcut yönetim koltuğu bırakmaz ise zor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Fatih terim in gelmesi için gs nin parası olması gerek. Sonra parayla iyi oyuncular alıp onlara gaz verip iş yaptığını sanar.

2011-2012 sezonunda 8.likten alip sampiyon yaptigi takim sifir (0) maliyetle kuruldu. Bilgine...
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Hangi sezon ? Hani şu iki büyük rakibin şike ile uğraştığı sezon mu ? Trabzonspor'un bir sezon önce harikalar yaratan kadrosunun dağıldığı ve Galatasaray'ın tek tek topladığı sezon mu ? Arda Turan'ın 12 milyon gibi transfer rekoru ile satıldığı sezon mu ?Böyle bir sezonda cebinden ekstra ücret çıkarmaya gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 20 Nisan 2017; 22:57:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.