ne alsak bilemedik |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (47. sayfa)

-
-
Tavsiye ederim; buzdolabında bekletip yiyin. 5 yıldız; 10 üzerün 100 puan.
-
Artık Türkiye de üretilen çikolataları almıyorum. Bim in getirdiği İsviçre ve Alman çikolatalarının içeriğini görüp tadına da bakınca nasıl kazıklandığımızı gördüm. Ülkemiz hem pahalı hem de çok kalitesiz bu bakımdan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercihlere karışmıyoruz.
-
Ya bırak ,şeker şerbeti o çok gözel dediğin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beğenerek tüketiyorum; tam bir f-p ürünü.
Adı üzerinde bisküvi, pek tabii şekerli olacak; turşumu bu, tuz şerbetli olsun.
-
arkadaşlar win para yükleyince bonus market kampanyaları geçerli oluyoır mu. ayrıca bu win paraları ayakkabı alımında kullanabiliyor muyuz
-
Tütün ürünleri haricindeki tüm ürünlerde win Para geçerlidir. Bir sonraki alışverişlerinizde, Mağazalarda yer alan tütün ürünleri haricindeki tüm ürünlerde win Para bakiyenizi kullanabilirsiniz. Kullanmak için mağaza kasalarında win kodunu okutmanız gerekmektedir.
Sipariş tutarınızın ödemesinin bir kısmını win TL bakiye ile kalan kısmını ise diğer ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz.
Bonus için geçerli mi, sormanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sonerakgunarkadaşlar win para yükleyince bonus market kampanyaları geçerli oluyoır mu. ayrıca bu win paraları ayakkabı alımında kullanabiliyor muyuz
evet bonus kartla win bakiye yüklerseniz market kampanyaları geçerli oluyor, mastercard kampanyaları da geçerli oluyor. yüklenen bakiyeyi geri çekemezsiniz. sigara ve dijital ürünler hariç harcayabilirsiniz. +win kazanma kampanyaları, win harcarken de geçerli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X