Şimdi Ara

Şok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam seçili mağazanın stoğunu gösteriyor eger uygulama izin veriyorsa yakınınizda ki diğer mağazaları seçin ve stok varsa bu şekilde alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Mayıs 2020; 2:3:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam seçili mağazanın stoğunu gösteriyor eger uygulama izin veriyorsa yakınınizda ki diğer mağazaları seçin ve stok varsa bu şekilde alabilirsiniz.
    Zaten getirmesinler gariban çalışanlara getiriyorlar gidip mağazadan alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuya ben de karşıyım kimsenin sanaldan adrese getirilmesini istemem sanal organizyon için personel ve araç almadıkları için zor şartlarda çalışan market çalışanlarını poşetlerle ve yürüyerek adrese yonlendiriyorlar.

• Yakın market seçemiyorum, android telefon

• Konu sahibi arkadaşa teşekürler burdan görerek ben de sipariş ettim. bulamayanlar a101 lere de bakabilir. orada da adieu marka pereja üretimi aynı fiyattn 400 ml.
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bayadır alışveriş yapıyorum ilk zamanlar yürüyorlarmış ama bana denk gelmedi yürümeleri şuan araçla geliyoruz dedi personel iyileştirilmiş yani yoksa bende almazdım bilginiz olsun gelen personele sorun ben her defasında soruyorum araçla mı getirdiniz diye insani değerlere fazlasıyla önem veriyorum o konuda kırmızı çizgim nettir. Bir iş yapılıyorsa standartına uygun yapılmalıdır yada yapılmamalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Konu sahibi arkadaşa teşekürler burdan görerek ben de sipariş ettim. bulamayanlar a101 lere de bakabilir. orada da adieu marka pereja üretimi aynı fiyattn 400 ml.
    Rica ederim hocam milletimiz için faydalı olabiliyorsak ne mutlu.

• Dün bir bidon cepteşok vasıtasıyla adresi teslim aldım,sorunsuz geldi.2 saat sonra aynı şubeye gittim,reyonda yok,sordum kalmadı dediler,2 saat önce aldığımı,stokta hala gözüktüğünü söyledim,bu seferde sadece internetten satlıyor dediler,uzatmayayım biraz ısrar edince depodan getirdiler.
    Kolonyaya gelince,alkolmetre ile ölçtüm,80 derece,selin ve a101 in kolonyası ile aynı,dezenfektan olarak alıyorsanız 80 derece diğer kolonyalardan farkı yok.

• Tek kullanimlik sifre servisine ulasilamadigi icin odemeyi yapamiyorum

• Nasıl bir sistem var odeme yapamiyorum

• Konu sahibine teşekkürler faydalandık. İnşallah stokta yok felan demezler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakin stoğa kanip almayin,magazaya gittiginizde yok diyorlar,sonrada siparisiniz iptal oluyor.mobil uygulama stogunu ayarlayamayan gereksiz bir firma
    Şok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDI

• Gittim mağazaya yok stokta diyip iptal ettiler. Yalanınızı......
    Şok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDI

• Teşekkürler, bugün 1 adet teslim aldım.

• uygulamada çıkmıyor bitmiş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

uygulamada çıkmıyor bitmiş galiba
    Sana en yakın mağazada srok olmayabilir teslimat mağazasını değiştirebiliyorsan bir de öyle dene

• Sabah aradılar stokta yok iptal ediyoruz dediler edin dedim uğraşamam

• beni aramadan iptal ettiklerini uygulamadan gördüm
    yine de yol üzeri diye 2 şok markete sordum yoktu
  • sabah eve getirdiler siparişi ve ne geldi biliyor musunuz 1 kg sebze almıştım bi o geldi :)
    Kolonya yok dedi tuvalet kağıdı yok dedi kağıt havlu yok dedi bulaşık makinası tableti yok dedi.
    Hepsinde stok var gözüküyor hala şaka gibi firma konuyu açana teşekkür ederim faydalanan arkadaşlar olmuş .
    fakat ucuz bir mağaza işte kalite yoksunu. çalışanlara yazık 10 tl lik sebzeyi getirdi çocuk 100 tl lik alışveriş yapmıştım. bilseydim almazdım
  • siparişler iptal ediliyor uğraşmayın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.