Şimdi Ara

Şok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
8.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteşok uygulamasıyla ücretsiz mağazada teslim alabilirsiniz.

Bazı marketlerde stok olmuyor sipariş vermeden önce ilgili marketi arayıp bilgi alabilirsiniz teslimat saatleri seçerken market bilgileri yukarıda çıkıyor.

80 derece olduğu için yeterlidir marka takıntısı olmayanlar için şahsen ben sipariş geçtim.

3 adet eklenebilmektedir sepete bilginize.(yinede ihtiyaçınız kadar almanız, sizden sonrakileride düşünmeniz insani değerlere uygun bir davranış olacağını unutmayınız.)

GÜNCELLEME 1 : STOKTA GÖZÜKMÜYORSA YAKININIZDAKİ MARKETİ DEĞİŞTİREREK YENİDEN DENEYEBİLİRSİNİZ.

Şok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDIŞok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDIŞok Market Ebru Kolonya 1 LT 9.95 TL (Cepteşok ile Mağazada Ücretsiz Teslimat) ALEV ALDI
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dün bir bidon cepteşok vasıtasıyla adresi teslim aldım,sorunsuz geldi.2 saat sonra aynı şubeye gittim,reyonda yok,sordum kalmadı dediler,2 saat önce aldığımı,stokta hala gözüktüğünü söyledim,bu seferde sadece internetten satlıyor dediler,uzatmayayım biraz ısrar edince depodan getirdiler.
    Kolonyaya gelince,alkolmetre ile ölçtüm,80 derece,selin ve a101 in kolonyası ile aynı,dezenfektan olarak alıyorsanız 80 derece diğer kolonyalardan farkı yok.
    sabah eve getirdiler siparişi ve ne geldi biliyor musunuz 1 kg sebze almıştım bi o geldi :)
    Kolonya yok dedi tuvalet kağıdı yok dedi kağıt havlu yok dedi bulaşık makinası tableti yok dedi.
    Hepsinde stok var gözüküyor hala şaka gibi firma konuyu açana teşekkür ederim faydalanan arkadaşlar olmuş .
    fakat ucuz bir mağaza işte kalite yoksunu. çalışanlara yazık 10 tl lik sebzeyi getirdi çocuk 100 tl lik alışveriş yapmıştım. bilseydim almazdım
  • Bayramda gel cnm artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Uygulamada bulamadım.
    Kolonya yazınca çıkması gerek hocam bende çıktı 400 ml de 4.95 tl eğer o çıkıyorsa onu alabilirsin

• Uygulamada gözükmüyor muhtemelen tükendi

• fimi kullanıcısına yanıt
    En son baktığımda konuda 400 üzeri kişi vardı hocam tükenmiş olabilir bende de şuan çıkmıyor

4.95 tl olan vardı 400 ml o gözüküyor mu kolonya yazınca

• pek çok teşekkür ettim
    sipariş tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün şok'ta gördüm 1lt bidon ebru marka ve 500ml marmara cam şişe şeklinde iki üründen gelmişti. market full doluydu ama kimse kolonyalara dokunmamıştı bile ilk ben farkettim sanırım. ben ebrudan aldım senso kozmetik üretimiymiş. kolonya bana marmara kolonyayla aynı geldi daha önce marmara kullanmıştım tıpa tıp aynı kolonya gibi geldi bana. elbette bir selin kesinlikle değil ama f/p olarak iyi. 80 derece yazıyor etiketinde. içindekiler kısmında alkol tür olarak belirtimemiş sadece alkol diye yazılmış. etil/metil bilemiyorum.

• Ceptesok evinize yakın marketin stoklarını verdiği için bazı arkadaşlar stokta görürken bazı arkadaşlar goremeyeceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    hacım içilebilyo

• quote:

Orijinalden alıntı: spektaküler

dün şok'ta gördüm 1lt bidon ebru marka ve 500ml marmara cam şişe şeklinde iki üründen gelmişti. market full doluydu ama kimse kolonyalara dokunmamıştı bile ilk ben farkettim sanırım. ben ebrudan aldım senso kozmetik üretimiymiş. kolonya bana marmara kolonyayla aynı geldi daha önce marmara kullanmıştım tıpa tıp aynı kolonya gibi geldi bana. elbette bir selin kesinlikle değil ama f/p olarak iyi. 80 derece yazıyor etiketinde. içindekiler kısmında alkol tür olarak belirtimemiş sadece alkol diye yazılmış. etil/metil bilemiyorum.
    Bilgilendirme için teşekkürler Marmara'yıda Senso üretiyor o yüzden benzer gelmiş olabilir. Çoğu kişi kolonya stoğunu yaptı ama yinede değerlendirilebilir.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

• yakındaki marketleri seçin sırayla bazılarında stok var
  • Böyle salak bir uygulama görmedim. ödeme yapicam masterpass hesabınız bloke öldü diyor. Hesabıma girin bloke kaldirin diyor . Hesabımda böyle bir seçenek yok. Altyapısını hazırlamadan yaptıkları uygulama bu kadar olur. Yarın markete bakarım varsa alırım şansıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

yakındaki marketleri seçin sırayla bazılarında stok var
    Bilgilendirme için teşekkürler konuya eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilefli0877

Böyle salak bir uygulama görmedim. ödeme yapicam masterpass hesabınız bloke öldü diyor. Hesabıma girin bloke kaldirin diyor . Hesabımda böyle bir seçenek yok. Altyapısını hazırlamadan yaptıkları uygulama bu kadar olur. Yarın markete bakarım varsa alırım şansıma
    Şanssızlık inşallah vardır hocam

• Şimdi 1 tane alsam, ya markette yoksa ? O nasıl olacak ?

• Teşekkürler konu için iyi geldi

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Eve yakın olanı mı yoksa seçili mağazanın stoğunu mu gösteriyor? Birkaç ay önce bakmıştım en son seçili mağaza stoğunu gösteriyordu değişti mi acaba?

• yok stok buralarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.