Şimdi Ara

ŞOK marketlerde anlık tercüme cihazı ve Hyundai webOS televizyonlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketlerde anlık tercüme cihazı ve Hyundai webOS televizyonlar var
    ŞOK marketler zincirinin hafta sonu kampanyasında anlık tercüme cihazından akıllı televizyonlara akıllı telefonlardan elektrikli ev aletlerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak. 

26 Ekim ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

26 Ekim ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Italky markasına ait anlık tercüme cihazı yer alıyor. Yapay zekâ destekli tercüme cihazında metinden veya fotoğraftan çeviri, farklı dillerde konferans, dokunmatik ekran, 8GB depolama, 63 dil ve 73 lehçe desteği, Bluetooth ve Wi-Fi desteği bulunuyor. Fiyatı 4499TL. 

Ayrıca Bkz.ŞOK marketler Havit marka akıllı saat ve projeksiyon satıyor

Diğer taraftan Hyundai markasına ait LG webOS işletim sistemli akıllı televizyonlar da satışta. 55 inçlik 4K ekran, 8GB bellek, 2x USB, 3x HDMI, 2x 8W hoparlör gibi özellikleri olan model 13999TL iken 50 inçlik 4K modeli ise 11599TL seviyesinde. 

• İnterneti çektiği yerde artık bu cihazlar anlamını yitiriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Hyundai televizyonlar konusunda bilginiz var mı? En son 2003-2004 yılları civarı grafik tasarımda Hyundai tüplü monitör kullanıyorduk ve memnunduk. Ama televizyonlarını ve monitörlerini bir daha gördüğümü hatırlamıyorum. Hatta 20yıl önceki cihazlarımız Hyundai miydi onu bile hayal meyal hatırlıyor gibiyim.

• Ben şokkkkkk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Webos bence iş görür ama diğer türlü programlar kurmak istediğinizde ve 5, 6 yıl sonra işlevini yitirebiliyor. Webos olmadan daha ucuza tv alıp mi box ile kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.