|
ŞOK marketlerde Asus bileşenlerine sahip oyuncu kasaları var
-
-
Ben kasa topladım 8 yıl önce, dh sistem tavsiyeleri kısmında yardımcı olmuşlardı, donanım alacağım zaman oraya soruyorum sonra da burada bilgisayarcıya parçaları toplattırıyorum, yıl sonuna doğru bir kasa daha toplamayı düşünüyorum yine oraya sorcam böyle danışabileceğim güvenilir bir yer varken asla hazır kasa almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hazir kasalr eskidendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marketlerde gıdadan cok elektronik aletler var artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parçalardan birisi arıza yapsa muhatap yok. Markete mi götüreceksiniz kasayı? Genel müdürlük sallamaz bile. Doğru THH'ye sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketler herhangi bir sorumluluk kabul etmiyor eğer bir sorun yaşarsan üreticiyle veya ürünün Türkiye distribütörüyle iletişime geçmen lazım.
-
keşke am5 kartlı olsaydı bi tane de.
-
hazır kasalar daha ucuza geliyor. tek tek bileşenler çok daha pahalı.
-
Eger sistem toplama konusunda bilgi eksikse dediginiz dogru. Ancak bunun gecerli olmadigi durumlar var. Birincisi hicbir firma topladigi pclerde kaliteli donanim kullanmaz. Cunku kar etmek isteyecektir. Ikincisi urun arizasi durumunda muhattabiniz teknik servis olur aldiginiz yer size hicbir sekilde yardimci olmaz. Ikincisi kullanilan parcalari tespit ederek kendiniz daha uygun fiyata alabilirsiniz ancak burdaki sorun sistemi kendiniz monte etmek zorundasiniz. Eger tecrubeniz yada bilginiz yoksa hata yapabilir garanti disi birakabilirsiniz donanimlari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bin üstü parayı markete verip risk alacağına vatan, teknosa, medyamarkt gidip almak daha garantili olacaktır. Hep açıp kontrol ediyorlar hem de arıza durumunda servise onlar gönderiyor.
-
Fiyatlar aşırı yüksek pc donanımlarına göre sakın almayın.Gidin itopya vatan sinerji vb gibi yerlerden toplanan yayıncı pc lerinden alın.
-
Gıda ürünü akıyor kokuyor.
Cam kavanoz düşüp patlıyor vs vs.
Elektronik ürün bozuk değilse
durduğu yerde para ediyor.
Akarı kokari yok firesi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçti artık aga bu işler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben kasa topladım 8 yıl önce, dh sistem tavsiyeleri kısmında yardımcı olmuşlardı, donanım alacağım zaman oraya soruyorum sonra da burada bilgisayarcıya parçaları toplattırıyorum, yıl sonuna doğru bir kasa daha toplamayı düşünüyorum yine oraya sorcam böyle danışabileceğim güvenilir bir yer varken asla hazır kasa almam
|
Marketlerde gıdadan cok elektronik aletler var artık.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X