Şimdi Ara

ŞOK marketlerde replika akıllı saat geçidi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketlerde replika akıllı saat geçidi var
    Popüler akıllı saat modellerinin daha ucuz replikalarına ilgi gösterenler varsa ŞOK marketler bu hafta Winex markasına ait farklı modeller satacak. Ayrıca retro oyun konsolu ve powerbank modeli de bulunuyor.

30 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

30 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Winex markasına ait farklı kategorilerde replika akıllı saatler yer alıyor. Winex 2023 Watch GT3 modeli paslanmaz çelik kasa, sağlık takibi, sesli görüşme, 1.45 inç IPS ekran, 100 saat bekleme süresi gibi özelliklerle 949TL fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketlerden atak: 2+1 odalı kamp çadırı satacak, şişme sinevizyon bile var

Winex 2023 Watch 7 modeli 1.75 inç OLED ekran, sesli görüşme, GPS, yoğun kullanımda 18 saat süre gibi özelliklerle 829TL olarak satılacak. Winex Watch S8 Ultra modeli 49mm kasa, 5 güne kadar kullanım, sağlık takibi özellikleriyle 599TL. Winex T200 ise temel özelliklere sahip ve fiyatı 419TL.

Diğer taraftan Winex Arcade 2023 retro konsolu 15 bin farklı retro konsol oyunuyla 1699TL olarak satılacak. Philips markasına ait LED göstergeli 10000mAh powerbank ise 369TL fiyat etiketine sahip.

• yalnız bunu nasıl kaçırıyorlar bilmiyorum ama acayip büyük bir saçmalık. sen bugün replika ürün satarsan yarın kimse senin sattığın ürünün orjinalliğine inanmaz. Koskoca marka bunu kaçıyor mu yoksa akıllarını peynir ekmekle mi yediler bilemedim.

• Yurtdışındakiler 599 birime hatta daha azına orjinalini alıyor, Türkiye'de ise replikasını. Replika ürün satmak yasal mı ? Benim gözümde sahte ürün kategorisinde bunlar.

• Mame ile pc de bedava oynayacağın oyunları satıyorlar. Birde 4k hd nasıl oluyor, 480P oyunu (hatta 360p) 4k diye yutturmak.

• Konu başlığı manidar 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O powerbank 15w şarj eder mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz kimsiniz ki gerçeğini alacaksınız ezikler 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alım güçümüz

• Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt

bazen bunlara replika bile çok diyorum artık gerisini sen anla ŞOK marketlerde replika akıllı saat geçidi var 

• Bu nasıl haber la. Bir marketin ürünleriyle ilgili haber(?) yapmayı geçtim bir de çakma ürünleri konusunda haber(?) yapıyorsunuz. Bu DH nereye gitti böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ekim 2023; 16:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt
    4k abartı, bunları aliexpessten buluyorlar.Hepsi zaten nes klonu cihaz.

• Çakma replika saat, şok yine formunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.