|
Bildirim
Türkiyenin heryerinde böyle mi bilmiyorum ama şok marketler Bursada berbat. Okadar Düzensiz pis heryer heryerde market hiç görmedim ben. Geçen bir şoka girdim. Bütün mallar yerlerde paletlerde dizilmemiş adım atacak yer yok. çürümüş sebze meyve kokusu. Sineklenmiş. 2 tane de 18 19 yaşında kız çalışan koymuşlar herhalde bekliyorlar tüm malzemeleri onlar dizsin. Bir insan bu kadar sömürülmez.
|
Adının hakkını veriyor demek ki hocam, markete girine şok oluyorsanız problem yoktur |
|
Adının hakkını veriyor demek ki hocam, markete girine şok oluyorsanız problem yoktur |
samsun da aynı hemen hemen |
Her gün malı indiriyorlar, depoluyorlar, raflara diziyorlar, etiketleri değiştiriyorlar, mekanı temizliyorlar, kasaya bakıyorlar, insanların bitmeyen dertleri. Çoğunda 2-3 kişiler. Asgari ücret alıyolar. Çalıştığımdan değil gördüğüm. Çok şey beklememek lazım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ocak 2025; 12:54:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 30 Ocak 2025; 12:57:21 > |
|