Şimdi Ara

ŞOK marketlerde robot süpürge geçidi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketlerde robot süpürge geçidi var
    ŞOK marketler zincirinin hafta içi teknoloji kampanyasında robot süpürgelerden cam silme robotlarına, şarjlı dikey süpürgelerden elektrikli ev aletlerine kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak. 

29 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

29 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında farklı markalara ait robot süpürge modelleri yer alıyor. Yui S7 robot süpürge modeli 3000Pa emiş gücü, 4 farklı harita kaydetme, özelleştirilmiş bölge planlama, 3 katmanlı filtreleme, 2cm halı algılama, harita dışı bırakma, 450ml toz/420ml su haznesi, 220 dakika çalışma şeklinde özellikleri ile 8999TL.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketler en ucuz Android projeksiyon cihazını satıyor

Yui S7 Plus robot süpürge modeli ise istasyonlu olması ile dikkat çekiyor. Bu sayede 5 litreye kadar süpürge kendisini otomatik olarak boşaltabiliyor. Tüm özellikleri aynı iken 200ml toz/300ml su haznesi ile biraz daha az kapasiteye sahip. Fiyatı 11999TL.

Yine Yui markasının 2800Pa emiş gücü olan ve uygulama destekli akıllı cam silme robotu 6499TL iken aynı markanın 3000Pa emiş gücü olan ve yine uygulama destekli akıllı cam temizleme robotu da 7999TL olarak satılacak. 

• Türkiyenin heryerinde böyle mi bilmiyorum ama şok marketler Bursada berbat. Okadar Düzensiz pis heryer heryerde market hiç görmedim ben. Geçen bir şoka girdim. Bütün mallar yerlerde paletlerde dizilmemiş adım atacak yer yok. çürümüş sebze meyve kokusu. Sineklenmiş. 2 tane de 18 19 yaşında kız çalışan koymuşlar herhalde bekliyorlar tüm malzemeleri onlar dizsin. Bir insan bu kadar sömürülmez.
  • Türkiyenin heryerinde böyle mi bilmiyorum ama şok marketler Bursada berbat. Okadar Düzensiz pis heryer heryerde market hiç görmedim ben. Geçen bir şoka girdim. Bütün mallar yerlerde paletlerde dizilmemiş adım atacak yer yok. çürümüş sebze meyve kokusu. Sineklenmiş. 2 tane de 18 19 yaşında kız çalışan koymuşlar herhalde bekliyorlar tüm malzemeleri onlar dizsin. Bir insan bu kadar sömürülmez.

• romedon kullanıcısına yanıt

Adının hakkını veriyor demek ki hocam, markete girine şok oluyorsanız problem yoktur ŞOK marketlerde robot süpürge geçidi var 

samsun da aynı hemen hemen

Her gün malı indiriyorlar, depoluyorlar, raflara diziyorlar, etiketleri değiştiriyorlar, mekanı temizliyorlar, kasaya bakıyorlar, insanların bitmeyen dertleri. Çoğunda 2-3 kişiler. Asgari ücret alıyolar. Çalıştığımdan değil gördüğüm.

Çok şey beklememek lazım.

Her yerde aynılar, az ücretle çok iş yaptırıp ülkenin en zengini olmak işte.. Türkiyede çubuk krakere bile palm yağı koyarken, İngiltere de ayçiçek yağlı olanları satıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ocak 2025; 12:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nobel ödüllü editörden çıkmış gibi başlık (Veya yapay zeka yine coştu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 30 Ocak 2025; 12:57:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık cidden iyiymiş :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.