Bildirim
Şok ! Mısır Piramitleri Aslında TR'den Kaçırılmış !
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ah Aziz Nesin ah. -
-
-
birşeylerin ters gittiğini gören birileri ne zaman çıkacak.quote:
Orijinalden alıntı: greenhell
yazık...
Alıntıları Göster -
güleriz ağlanacak halimize..quote:
Orijinalden alıntı: greenhell
yazık...
Alıntıları Göster -
Gümrükten kaçırılmıştır diyo ya. Bi bağlantıları vardır diyo inanmıyorum arkadaş ya. -
Türkiye deki eserlerin 2-3 katı dışardaki müzelerde sergileniyor. Aman kaçırsınlar zaten eskiymiş yeni olsa neyse.quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Gümrükten kaçırılmıştır diyo ya. Bi bağlantıları vardır diyo inanmıyorum arkadaş ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: akaras
Türkiye deki eserlerin 2-3 katı dışardaki müzelerde sergileniyor. Aman kaçırsınlar zaten eskiymiş yeni olsa neyse.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: akaras
Türkiye deki eserlerin 2-3 katı dışardaki müzelerde sergileniyor. Aman kaçırsınlar zaten eskiymiş yeni olsa neyse.
akaras amca senide kaçırırlar mı? tarihi eser sayılırsın
-
-
-
-
akıllı tikilere hakarettir buquote:
Orijinalden alıntı: t.t
tikiyiz komple bitiğiz
Alıntıları Göster
tikilere ayaklanmalarını tavsiye ediyorum -
facebook dan yayılmış yine bu videoquote:
Orijinalden alıntı: amboleos
akıllı tikilere hakarettir bu
tikilere ayaklanmalarını tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster -
Y.Buyukanıt'a oy veremeyecem kop.gif :)quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
akıllı tikilere hakarettir bu
tikilere ayaklanmalarını tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster -
inşallah bunlar her 100 kişiden 2-3 tanesidir. yoksa vay halimize.quote:
Orijinalden alıntı: Ziborotty
Y.Buyukanıt'a oy veremeyecem kop.gif :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: !!!Çağrıquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: !!!Çağrı
quote:
Nerde o günler demek geliyor içimden ve diyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Orjinalden alıntı: !!!Çağrı
quote:
Nerde o günler demek geliyor içimden ve diyorum.
Alıntıları Göster
Gözlüklere bak. "SheqiL qızlar."
Akıl yoksunu hepsi. Hani insan anlık panik yapar bilemez diyeceğim de bilinmeyecek birşey de sorulmamış. Türk gencinin siyasetle alakası bu kadar. "Yaşar Büyükanıt'a oy" vermeyecekmiş. Örümcek kafalılar kadar beyinleri yok. Bu işler facebooka fotoğraf eklemek değil ki bilsin yavrucuklar. Sormayın abileri böyle şeyler. Nerde indirim var onu sorun.
-
şaka gibi :S -
Bülent Ersoyun kimle evlendiğini bilir ama; cumhurbaşkanından haberi olmaz, R.T.E kimdir bilmez, Büyükanıt'a oy (?) atmayan insanlar bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: sesia
şaka gibi :S
Nerede ne, kaça satılır bilen ama nerede kaç şehit verdik bilmeyen insanlar bunlar.
Bunlar insan değil nefes alıp veren varlıklar aslında. Bizle aynı oksijeni tüketiyorlar ama onlar içerde ne yapıyorsa artık ortaya butür organizmalar çıkıyor:) (cmylmz)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X