Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ŞOK ==> SANDISK 480 GB ULTRA II SSD - 360 TL -- BU FİYATA BAŞKA YOK!! Satın Al 14 Mart 2017 10:33 1 1 ŞOK ==> SANDISK 480 GB ULTRA II SSD - 360 TL -- BU FİYATA BAŞKA YOK!! Ürün sıfırdır, kontrol için açılıp sistem kurulmuş HD Bench testleri yapılmış ve formatlanarak kutusuna geri kaldırılmıştır.Piyasa fiyat aralığı 650 TL civarındadır.Olması gereken fiyatın çok çok altına satıştadır, yaklaşık olarak 1,5 yıl Exa üzerinden garantisi vardır, fatura mevcut değildir.İstanbul içi Kurtköy 'de elden teslim olabilir, diğer illere kargo yapılabilir, GG, SP veya Sahibinden üzerinden Get, İlan, Taksitli satış gibi opsiyonlar mevcut değildir.İletişim için PM veya 0532 330 30 31 den ulaşabilirsiniz.Not: Gelen PM ler üzerine, henüz 4 aylık bir bebeğim olduğu için evden çıkamıyorum arkadaşlar, bu sebeple bir yere gelme şansım yok aksi halde size ulaşması için yardımcı olabilirdim. Pendik te elden teslim dışında İstanbul içi dahi olsa ancak kargo ile gönderim yapabilirim, anlayışınız için teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Özel Seri Xbox 360'lar Burada!! Özel Üretim (Fabrikasyon) Bir Daha Gelmez Fırsat 128 GB SIFIR SSD (ADETLİ MEVCUT) - 170 TL - 24 Saat Geçerlidir