BiRaZ öYlE oLUYOR CaNIM FENERBAHCE BÜYÜK BİR CAMİADIR.(HEM DE HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ KADAR) ANLADINIZ MI??
quote:
Orjinalden alıntı: Serdarer
beter ol beteeer, zavallı fenerr.
takıma laf yok birader ....
yaptıkları büyük salaklık yaa bir fener bahceli olarak utanuıyorum ama takımdan degil yapan gerizekalılardan TAKIMA LAFFF YOKKK
Arkadaşlar olabilir büyü müyü vardır bozdurmak istemişler. O zaman maça çıkmadan önce ıstavroz çıkan yabancı futbolcularla da dalga geçmemiz gerekir. Evet fbnin ki ortaya çıktı ama eminim tüm takımlar yaptırıyodur. Hatta şöyle bir efsane bile var; Ulubatlı Souness diktiği Gs bayrağının dibinde domuz yağı varmış. Fb ondan sonra dikiş tutturamaz oldu farkındaysanız
quote:
Orjinalden alıntı: Serdarer
O zaman senin dedine göre en büyük büyücü fenerbahçe mi?
hoca bu sonucu nasıL cıkarttın vaLLa anLamadım
Böyle saçma seylerle kendimizi komik duruma düsürüyoruz.
Son nokta TEK YILDIZ & TEK BÜYÜCÜ FENERBAHÇE
evet dogru bu haber, hatta fb maclarina 2 imam 1 papaz ile cikacakmis yedek kulubesinden okuyacaklar futbolculari, devre arasinda okunmuş su ile duş alacakları da söyleniyor tabi
iyi de bu fenerin yaptığı ilk olay değilki yaa.. geçtiğimiz yıllarda da trabzon maçıydı sanırım (tam emin değilim hangi takım olduğuna ) fenerbahçeli kaleci Rüştü kale arkası kamerasına, kale önüne arapça yazılı bir kağıt koyarken yakalanmıştı.. hafızanızı zorlarsanız anımsayacaksınız
En son espiri ise şu: "Fenerbahçe sidik zoru ile şampiyon olmuş"
Kendinizi kandırıyosunuz bari milleti kandırmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
evet dogru bu haber, hatta fb maclarina 2 imam 1 papaz ile cikacakmis yedek kulubesinden okuyacaklar futbolculari, devre arasinda okunmuş su ile duş alacakları da söyleniyor tabi
biraz da buraya dök güme gitmesin
uçmuş adamlar bende seyrettim yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme