Şimdi Ara

ŞOK ŞOK FENER BUYUCU TUTMUŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BiRaZ öYlE oLUYOR CaNIM FENERBAHCE BÜYÜK BİR CAMİADIR.(HEM DE HAYAL EDEMEYECEĞİNİZ KADAR) ANLADINIZ MI??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

beter ol beteeer, zavallı fenerr.

takıma laf yok birader ....
  • yaptıkları büyük salaklık yaa bir fener bahceli olarak utanuıyorum ama takımdan degil yapan gerizekalılardan TAKIMA LAFFF YOKKK
  • Arkadaşlar olabilir büyü müyü vardır bozdurmak istemişler. O zaman maça çıkmadan önce ıstavroz çıkan yabancı futbolcularla da dalga geçmemiz gerekir. Evet fbnin ki ortaya çıktı ama eminim tüm takımlar yaptırıyodur. Hatta şöyle bir efsane bile var; Ulubatlı Souness diktiği Gs bayrağının dibinde domuz yağı varmış. Fb ondan sonra dikiş tutturamaz oldu farkındaysanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

O zaman senin dedine göre en büyük büyücü fenerbahçe mi?

hoca bu sonucu nasıL cıkarttın vaLLa anLamadım
  • Böyle saçma seylerle kendimizi komik duruma düsürüyoruz.
  • Son nokta TEK YILDIZ & TEK BÜYÜCÜ FENERBAHÇE
  • evet dogru bu haber, hatta fb maclarina 2 imam 1 papaz ile cikacakmis yedek kulubesinden okuyacaklar futbolculari, devre arasinda okunmuş su ile duş alacakları da söyleniyor tabi
  • iyi de bu fenerin yaptığı ilk olay değilki yaa.. geçtiğimiz yıllarda da trabzon maçıydı sanırım (tam emin değilim hangi takım olduğuna ) fenerbahçeli kaleci Rüştü kale arkası kamerasına, kale önüne arapça yazılı bir kağıt koyarken yakalanmıştı.. hafızanızı zorlarsanız anımsayacaksınız
  • En son espiri ise şu:
    "Fenerbahçe sidik zoru ile şampiyon olmuş"
  • Kendinizi kandırıyosunuz bari milleti kandırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

evet dogru bu haber, hatta fb maclarina 2 imam 1 papaz ile cikacakmis yedek kulubesinden okuyacaklar futbolculari, devre arasinda okunmuş su ile duş alacakları da söyleniyor tabi

biraz da buraya dök güme gitmesin

uçmuş adamlar bende seyrettim yaw

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.