Şimdi Ara

ŞOK ŞOK FENER BUYUCU TUTMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşkar ferebahçe stad müdürü, bir büyücü ile idrar ve deniz suyu katkılı olduğunu açıkladıkları suyu stad içine ve etrafına dökerken görüntülenmiş uzay çağında büyü inanılmaz geliyor. Siz ne diyorsunuz.

• Ben bu haberi seyrettim çok güldüm valla.Bide bunu ayarlayan Hakan Bilal Kutlualp miş
  • bunların topu manyak
  • beter ol beteeer, zavallı fenerr.
  • Serdarer ne oluyor ne laf atıyon takıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kaza

bunların topu manyak

FB mi lafın topu manyak derken
  • Meyve veren ağaç taşlanırmış taşlayın bakalım
  • Ehehhe yarıldım yaf büyü ha Papaz büyüsü mü yapmışlar acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarface33

Meyve veren ağaç taşlanırmış taşlayın bakalım

• millet valla memiş abimin yalancısıyım ama deniz suyu yada sirke ile büyü felan olmuyomuş ve tüm büyücüleri kınıyorum memiş abim hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaMons

millet valla memiş abimin yalancısıyım ama deniz suyu yada sirke ile büyü felan olmuyomuş ve tüm büyücüleri kınıyorum memiş abim hariç

oLmas idrarı da unutmayaLım

bi FB Li oLarak bu kadr geri kafaLı bi stad mudurumus varya utandım vaLLaha bide ben mi dokem senmi doken diyor yaf aLLam..

kadın bide bize kızmıs bekLedim bekLeeeediiim bişi vermediLer bende medyaya verdim diyo.. iyi yapmısLar

hee bide Program Şok!! Buyuyu GaLatasarayLıLarmı yaptırdı diyo ya uhaueh koptum yaf..

bide pişkin pişkin benim sayemde oLdu dedi yaa uLan sen buyuyu bisim stada yapıon sanki tum macLarımısı kendi stadımızda oynadıkda depLasmanda hiç maç kazanmadıkda oyuncuLarmız sayesinde değiLde bu kadın sayesinde şamp. oLmusuz.. sieee..

• fenerliler kafayı yiyorlar zaten bu haberi seyrettikten sonra tv'de.....
    idrarla çimleri suluyorlar hehehehh
  • quote:

Orjinalden alıntı: vantaa

idrarla çimleri suluyorlar

• ?drar çime gübre gibi gelir büyütür. Oh oh mis gibi valla fotbolcularda o zeminde kay?yorlar. V?jjjt diye rezalet.
  • Bakalım bundan sonra Kadıköy'deki maçlar nasıl sonuşlanıcak.

Ulan acaba bizdemi yapsak.Hem stadda yeni yapılıyo.Ömür boyu sürer
  • Ham meyvayı kopardılar dalından,belki şampiyonlar ligi maçalrı için yapmışlardır. Tamam kızmayın fenerliler, takıldık ama ne gerek var böle şeylere. Bizde napsak cin min mi çağırsak acaba.
  • Fenerbahce büyü yapsada yapmasada, büyücü tutsa da tutmasa da şampiyon olsa da olmasa da, ÇOK BÜYÜK BİR TAKIMDIR
  • Büyüklük büyü yapmak mı anlamadım?
  • O zaman senin dedine göre en büyük büyücü fenerbahçe mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.