vay be fıyatlr yarıya yarıya ınmıs nerdeyse gecenlerde nerdeyse alıyordum ıyıkı almamısım bıraz daha bekleyeyım dıye dusunmustum eger o zman alsaydım kafamı vururdum sımdı duvarlara bıraz dahamı beklesek acaba dahada duser o zaman sanırım
bugün bimeks teknoporttan aldım bir tane. Kdv dahil 102 ytl. Orda baktığımda g5 120 ytl idi. Ama almışken kablosuz alayım dedim benim için daha iyi oldu.
G7 çok daha iyi.Hayırlı olsun arkadaşım
Almayı düşünen arkadaşlar bundan daha fazla düşmez bence fiyatlar...2 tane li-on pil...şarj ünitesi...kutu içerigi zaten oldukça zengin.Fiyatı makul buluyorum
saol kardeş seninde hayırlı olsun. Bi şey dikkatimi çekti mouse biraz fazla sesli. Özellikle tekerleği yukarı doğru kaydırırken çok ses çıkartıyor.
Evet tekerleği yukarı dogru kaydırırken biraz ses var.Ama beni çok rahatsız etmedi açıkçası
bende 2 gun once daha önceden aldıım mouse u g5 ile takas ettim vatan da kampanya varmıs gercekten inanılmaz gusel bi mouse.. ben cizim programları kullandıgım icin artı tuslarının olması cok hosuma gitti tavsiye ederim herkese galiba 70 ytl civarına geliyor..
acaba TR'de satılan bu G7'ler aşağıdakilerden hangisi, yoksa her ikisini de bulabilmek mümkün mü???
Bence bi mouse'a bu kadar para vermek hiç akıllıca değil.Valla optik mouseların hepsiyle gayet güzel oynanıyor oyun.Eskiden toplu mouselar varken napıyodunuz diye sormak geliyor içimden
quote:
Orjinalden alıntı: Mene
acaba TR'de satılan bu G7'ler aşağıdakilerden hangisi, yoksa her ikisini de bulabilmek mümkün mü???
Türkiyede soldaki yeşil-gri model satılıyor.Sağdaki modeli ilk kez görüyorum,türkiyede bulunmaz bence ama muhteşem gözüküyor
sagdaki guzelmis bak
Yeşil olan daha karizma bence.
walla sağdaki olsa ben bi dk durmam hemen alırım mouse'u da soldakinin tipini beğenmedim yeşil olmasa yani siyah olsa mavi olsa neyse de yeşil çok kötü bea zaten sevmem yeşili
araştırmaya başladığım sahdaki daha şık duruyor araştırmaya başladım bulursam hemen kapatacağım :D
arkadaşlar tamam soldaki yeşil olan mouse var Türkiye de ama emin olabilirsiniz resimdeki kadar belli olmuyor yeşil olduğu. ve çok kaliteli bir malzeme! bence bu tip bir mouse almayı düşünen varsa hemen gidip bimeks ten alsın.
arkadaş yeni mx3000 klavye + mosue set aldı. setin mouse u mx1000 diye geçiyor. onu da kullandım, bluetooth olmasına rağmen benimki çok daha iyi. 97 ye aldım ve çok iyi fiyat olduğunu düşünüyorum. kaçırmayın!!
Bence de fiyatlar süper ben vakti zamanında 100 ytl ye mx518 almıştım.Hala taş gibi ve oyun oynayan arkadaşlara öneririm.Arkadaşın verdiği linkte kötülemiş ama her zaman böyledir.Birazda şans lazım her üründe ne de olsa makineler yapıyor.Verdiğiniz parayı hakediyor gerçekten ama normal mouse tutunca sanki yürürken sekersin ya öyle bi garip oluyor alışınca ona göre.Alan arkadaşlara hayırlı olsun.Güzel günlerde kullansınlar.
Ordaki chip editörü ya mouse kullanmayı bilmiyor ya da ilk gelen serilerde böyle bir problem vardı...
2 Haftadır kullanıyorum , maşallah çok güzel
Logitech G7 + Steelpad qck
tavsiyemdir
Arkadaşlar oyun mouse dediğin kablolu olur..
Düşünün online oynuyorsunuz ve bir klan maçı yada her neyse bi maçtasınız mouse çok önemli çat pil bitiyo tmm hemen şarj olan bataryasını takıyosunuz ama en az 15 snye gerekiyor..buda maçlarda baya ii bir süre...
G7 nin pilini değiştirilmesi F1 aracının 4 lastiğinin değiştirilmesinden daha az zaman alıyo. Kalem pil kullanmadığı için 5 saniyeyi geçmez değiştirmen. Ayrıcı programını kullanarak şarjın azaldığını bildiriyo ve %5 ile %30 arasında bu bildirme zamanını ayarlayabiliyorsun.
Sarjlı mouse kullandığı zaman zaten şarjzı bitmeden şarj ünitesine takma alışkanlığı ediniyorsun. 24 saat PC başında olmadığına göre sorun yok.