Şimdi Ara

Şok Şok.. Oyun canavarı Logitech G7 Mouse Bimeks'de 59$ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Progrock

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21814
    bu mouse nasıldır arkadaşlar.Ünlü oyuncu fatality adına çıkmış fiyatıda iyi gibi geldi.Yorumlarınız nedir.

bende o mouse'un pesindeyim..kalvyesini kullaniyorum,mouse unuda almak istiyorum..aslinda 2020 modeli var ama turkiye ye gelmedi.1010'dan farki lazer olmasi ve dpi daha yuksek.2020 gelmdigi icin bende 1010'u alicam.tek korkum biraz ufak olmasi..

• oyun mouse kablolu olur ve bence A4 750 f
    tek geçerim...2500 dpi kademeli ve 20$
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

oyun mouse kablolu olur ve bence A4 750 f

performans için katılıyorum ama logitech daha kalite ama pahalı
  • Öncelikle bu ürünü tavsiye etmiyorum kullanım ömrü maximum 2 ay! Bunun sebebi sol tuşunun altındaki yayın bozulmasıdır. Google ada "Logitech G7 Double Click Problem" yazarsanız 14.100 sonuç çıkıyor. Yabancı sitelerdeki araştırmamın sonucu olarak Amerikalı birkaç kişi tarafından bu sorun Logitech e açıklanmış ve Logitech de yeni yay alın ve kendiniz takın demiş.Bende bunu bilmeden aldım ve Logitech e bildirdim ve mouse u aldılar ardından 3 hafta sonra yolladılar ve sorun sizin dediler.Benim bu olayı anlatmamın sebebi sizin de G7 alıp aynı hataya düşmemenizi istememdir.Tavsiyem ya Logitech G5 yada A4Tech X5 ....
  • profosyonel oyuncular kablosuz mause kullanmaz
  • Mouse çok iyi fakat 59-109$ da sadece mouse için çok yüksek bir fiyat. Fiyatı Türkiye şartları için çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 26 Haziran 2007; 1:42:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

profosyonel oyuncular kablosuz mause kullanmaz

:) Mx1000 kullanmış olsaydın görürdüm seni ... A4tech in kablosuzundan bahsedilmiyor burada...
  • Sanırım bu ani fiyat indirimleri stok eritme amaçlı.Çünkü , zaten uzun süredir G5 ve G7'lerin 2007 modelleri piyasada.Ancak ülkemize daha yeni yeni giriş yapacaklar.11 aydır G5 kullanan biri olarak çok memnunum,teflon kısımlarına özen gösterirseniz cok uzun süre idare eder sizi mouse,ancak göstermezseniz eriyor.11 aydır gunde en az ortalama 4 saat oyun oynanmıs bir mouse olarak sol tık sorunu vs bir sorunu bulunmamakta.
    -
    Ayrıca almıs olan arkadaslar mouselarından tam performans almak icin SetPoint yazılımının icinde bulunup default ayarı "low" olan Acceleration'ı kapasınlar.Windows ayarlarında ise hassasiyeti arttır varsa o ticki de kaldırın.Oyunlarda ise 2000dpi 1 sens en dogal olanıdır,saygılarımla
  • Benim de bekledigim G5 2007'nin logitech resmi sitesinden bir görüntüsü
     Şok Şok.. Oyun canavarı Logitech G7 Mouse Bimeks'de 59$
  • yeşil olan g7 yi kullandım:

1-pili (bataryası şarjlıdır) çok çabuk bitiyo
    2-ağırlık kontrolü yok (çünkü oraya batarya giriyo)
    3-yüzeyi çok kaygan. g5in yüzeyi pürüzlü ve eli terletmiyo ve kaymıyo
    4-yeşil mouse iğrenç duruyor. kırmızı ve siyahın dayanılmaz güzelliği var g5te
    5-kablosuz oyun mouse'u olmaz

ben g5 i, g7 ye tercih ederim ki zaten de ettim.

g5 bir mouse dan daha fazlası.

NOT: gereçekten g5 i de g7 yi de kullandım
    2.NOT: g5 benim babamınoğlu değil yani g5i övmemin bana bi getirisi yok
    3.NOT: zaten g5 de g7 de logitech. yani logitech yaparsa mükemmelini yapar zaten. 59 dolar iyi fiyat düşünen varsa alabilir. ama yukarıda yazdıklarımı bi düşünün. sırf kablosuz alacağım diye g5ten daha kötü bi moue almayın.
  • Yeni G5'in rengi bence kötü, ama geri tuşunun yanına ileri tuşu eklenmiş olması nette dolaşırken oldukça önemli bir avantaj teşkil edecektir.

Bence almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle G5 alsın.

Ben de kullanıyorum ve acayip memnunum. (Ben 150 YTL vermiştim zamanında ayrı mesele. )

Buradaki fiyattan almayı sakın kaçırmasın alacak olan arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

oyun mouse kablolu olur ve bence A4 750 f

nofear ben x710 f yi 1000 dpi 20 dolara aldım sen o mousei nerde buldun 20 dolar a
  • pilli olan bir oyuncu faresi bence olamaz cünki oyun onarken online turnuvada cok basıma geldi (halo vb oyunlar) oynarken birden fare agır algılamaya baslıyo ve pil bitiyo o an pili degişiene kadar bayagı öldürüyolar bide haızrda pil yoksa duvara fareyi fırlatırsınız sinirden bilginize (olayların hepsi yasanmıstır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

profosyonel oyuncular kablosuz mause kullanmaz

:) Mx1000 kullanmış olsaydın görürdüm seni ... A4tech in kablosuzundan bahsedilmiyor burada...

pilli veya bataryalı ürünler oyunlar için hiçbir zaman ideal olmamıştır mx1000 setine hiçbir oyuncu o kadar para vermez oyuncuların tercihi logitech g15 klavye,g5 mause dir veya daha ucuz bir çözüm olarak logitech g11 klavye a4tech x750F mause

• ya arkadaşlar uçmayın derim ben bir mousea 100ytl verilir mi akıl karı mı ya ben polenin (aldığım yer) orijinal 2ytllik mouseunu kullanıyorum 2 sene olcak hiç sorun çıkarmadı oyun mouseu olsa ne olcak ki 98 ytl farka değer mi
  • Arkadaşlar bende mx610 bakıyorum, 100 ytl civarında fiyatı daha ucuz bir yer bilen var mı..:)

Bi yardımcı olursanız sevinirim...

Birde Logitech Mediaplay kullanıyorum karşılaştırabilecek olan varsa lütfen bilgi versin...

(Not: Pek oyun meraklısı değilim, genel kullanım için...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0123456a -- 28 Haziran 2007; 14:22:07 >
  • bende bugun a4 tech 750bf aldım 45 dedi 40a aldım ilk izlenimlerim güzel media play kullanıytorum bende ona göre hayli hafif ve birazcık küçük dpi oranlarını değiştirince fark ortada media play 800 dpi idi sanıyorum bu 2500 dpi ye alışmak zor olcak. nispeten beklediğimden daha iyi çıktı burdaki arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Vatan bilgisayar a gelmiş geldiği gibi indirim de bitmiş 49 USD + KDV den 91 USD + KDV yükselmiş durumda fiyatı.

Bilginize.

quote:

Orjinalden alıntı: erobur

Benim de bekledigim G5 2007'nin logitech resmi sitesinden bir görüntüsü
     Şok Şok.. Oyun canavarı Logitech G7 Mouse Bimeks'de 59$

• Güzel görünüyor ama kullanmadım kullananıda görmedim.Logitechten şaşma derim ben sana yinede
  • 50 dolar deilde 50 ytl olsa kacırmam valla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.