ikinci defa kecon bosunu kesdim gine boşçıktı yaf yeter atrık gmler kasten yapıyor yaf bi kekuru ring çıksa waybe
saçma başlık hadi kekuri nese df 20den fazla kestik 1 kere drop war
quote:
Orjinalden alıntı: soulofanime
ikinci defa kecon bosunu kesdim gine boşçıktı yaf yeter atrık gmler kasten yapıyor yaf bi kekuru ring çıksa waybe
quote:
sana katılıorum bi kere nbenimde başıma geldi bencde gmler kasten yapıyor
clanla haftada 10-15 talos tk kesiyoruz hep amulet of baş
quote:
Orjinalden alıntı: altanns
bende ne zman atıllaya baksam orada oluyo(yaklasık 6 kere)tam partyı topkuyoruz kesecez.pattt 2-3 pelerınli potla kesıolar.bızde saldırıyoruz ama tabi bişi yapamıyoruz
quote:
beramusta 3 kere kestim 1 kekuri ring 1 kekuri belt çıktı xgenonda 3 kere kestim 1 kekuri ring 2 si boş çıktı. hem xgenonda hem beramusta hemde jpko da toplasan 10 kere antares 10 kerede hyde kesmişimdir ama bunların hepsi boş çıktı. hyde ve antareste item yok mu ki? 10 undan hiçbirindemi dolu çıkmaz. bide ks olmıcak diyolar ne kadar doğru bilmiyom.
Benim kuzen oyuna ilk başladığımızda kestiği ilk kecoon dan çıkmıştı başta nolduğunu bilmioduk sonra fiyatları görünce 100 den sattık milyoner olduk.
yaff hiç bişey çıkmıyor
gece cıkan boss lar bos cıkmıyormus kac gundur sabah deişik bosslar kesioz bi item cıktıgı yok bi keresinde mage helmet cıktıokadar
MANNNER GEREK KARDEŞ ŞANS İŞİ BU YAW
quote:
Orjinalden alıntı: veledizina
quote:
beramusta 3 kere kestim 1 kekuri ring 1 kekuri belt çıktı xgenonda 3 kere kestim 1 kekuri ring 2 si boş çıktı. hem xgenonda hem beramusta hemde jpko da toplasan 10 kere antares 10 kerede hyde kesmişimdir ama bunların hepsi boş çıktı. hyde ve antareste item yok mu ki? 10 undan hiçbirindemi dolu çıkmaz. bide ks olmıcak diyolar ne kadar doğru bilmiyom.
antares i ks siz tek başıma kestim.. bişi çıkmadı yinede.. hyde kestik arkadalar gene ks yoktu gene bişi çıkmadı kekurikakuakrekuakurakurkeukrukaurkeukrukerukerueka nın nezmn çıktıını bilmiom artes te hiç denk gelmedim
quote:
antares i ks siz tek başıma kestim..bişi çıkmadı yinede..
Biz partice kestik tabi herkes akıllılık yapıp partiyi bozdu kutuyu açtım ama malı alamadım. Geldik en heyecanlı bölüme kutunun içinden SADECE COIN VE RED EYE STAFF +1 ÇIKTI
quote:
Orjinalden alıntı: altanns
abi yarıldım yav huhuhuuahiii abi ölüyom amulet of baş görmedim böle bişi puahaahaaaa ehhehhuuhiii yerlere yatıom abi ehehhhuuuu
bence o party i ilk dağıtanlar morarmıştır
ben 4 saat kecon kastim bisi cikmadi tabi 3 opal bi saphire disinda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme