Şimdi Ara

Sok Sok Sok Denilson (Real Betisli) Vestelde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) benim takımdan hızlılar zart diye getirmiş adamlar...

6 aydır killydi piresdi..
    işte hyatın gerçeği paranın gücü
  • yaw sabah sabah koptum

denilson un kardeşidir o ,soyadı aynı diye transfer ediyolar

bi zamanlar biz adrian ilie yi aldık die fener de gidip sabin ilie yi almıştı sırf kardeşi diye o aklıma geldi şimdi
  • güzel haber vestel adına sevindim lige renk gelir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: beckhir

yaw sabah sabah koptum

bi zamanlar biz adrian ilie yi aldık die fener de gidip sabin ilie yi almıştı sırf kardeşi diye o aklıma geldi şimdi

• vestelin denilsonu almasıyla türküye liginin kalitesi arttı darısı diger anadolu klüplerini basına
  • bende haberi yeni aldım bakınız...
  • Bu GS'lılar nelerine gülüyorlar ki. Siz bilmem kaç senesinde FB'nn yaptığı transferlere değilde şimdi yapamadığınız transferlere gülün.

Ribery
    Figo
    Pires
    Kily Buna şimdilik bu kadar yeter.. Hala umudunuz vardır heralde..

Şimdilik aklıma bunlar geldi..

Ayrıca Vestel Manisa bile Yıldız futbolcu alabiliyorken Avrupa Fatihi (!) Galatasaray'ınız niye ıkına sıkına zar zor futbolcu alabiliyor. Bunlara gülün...

• arkadaslar bugun ku fanatıkte konuyla ılgılı haber var... vestel ayrıca alabılır yanı maddı gucu yuksek bır takım arkasında koca zorlu holdıng var bu klubun.
  • Bence Killy gonzalesi de alsın vesteL.en azından şu topik kirliliğinden kurtulmuş oluruz!
  • killy degil kily.
  • saol Kardeş bizi aydınlattığın için...
  • Denilson Vestel’de
    Ege ekibi, Real Betis’in Brezilyalı yıldızıyla el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Denilson ile 1 yıllık sözleşme yapılacak
    18.08.2005

http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=327&HID=11&HaberID=309751
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cdemir

Bu GS'lılar nelerine gülüyorlar ki. Siz bilmem kaç senesinde FB'nn yaptığı transferlere değilde şimdi yapamadığınız transferlere gülün.

Ribery
    Figo
    Pires

Ayrıca Vestel Manisa bile Yıldız futbolcu alabiliyorken Avrupa Fatihi (!) Galatasaray'ınız niye ıkına sıkına zar zor futbolcu alabiliyor. Bunlara gülün...

şimdi topicin içine durup dururken hiç bir gs fb muhabbeti yokken(modlardan özür diliyorum)SIÇTIN. YAW NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GONZALESLE PİRESLE RİBERYLE.ADAM VESTEL MANİSA TOPİCİNDE BİLE 'PÜEEEHEHEHE 6S RİBERY İ KAÇIRDI PİRESİ NAH ALIR'KONUSUNU GETİRİYOR PES VALLA BİR ŞEY DEMİYORUM

neyse topicin konusuna gelince çok şaşırdım ama görmeden inanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 18 Ağustos 2005, 19:09:21 >

• abi bunlar böyle alışırsın
  • ne kartal ne kanarya nede aslan en büyük tarzan
    Abi hakkatten Cuk diye oturdu be
  • quote:

şimdi topicin içine durup dururken hiç bir gs fb muhabbeti yokken(modlardan özür diliyorum)SIÇTIN. YAW NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GONZALESLE PİRESLE RİBERYLE FORUM SENİN BEYNİNİ SULANDIRMIŞ ADAM VESTEL MANİSA TOPİCİNDE BİLE 'PÜEEEHEHEHE 6S RİBERY İ KAÇIRDI PİRESİ NAH ALIR'KONUSUNU GETİRİYOR PES VALLA BİR ŞEY DEMİYORUM

Phoneix TUR
    Hocam sen sulanmamış olan beyninle topiğin tamamını bir oku Neden öyle yazdığımı belki anlarsın. Yinede neden yazdığımı anlayamazsan aşağıdaki açıklamalarımı oku..

Bazı arkadaşlar kendi takımlarının durumuna bakmadan işin içine FB'yide katarak akıllar sıra Vestel'le dalga geçmeye çalışmışlar.

Aşağıda yazanlar bir oku istersen..

quote:

Orijinalinden alıntı: koko_

quote:

Orijinalinden alıntı: beckhir

yaw sabah sabah koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Ağustos 2005, 15:34:37 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orijinalinden alıntı: cdemir

Bu GS'lılar nelerine gülüyorlar ki. Siz bilmem kaç senesinde FB'nn yaptığı transferlere değilde şimdi yapamadığınız transferlere gülün.

Ribery
    Figo
    Pires

şimdi topicin içine durup dururken hiç bir gs fb muhabbeti yokken(modlardan özür diliyorum)SIÇTIN. YAW NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GONZALESLE PİRESLE RİBERYLE FORUM SENİN BEYNİNİ SULANDIRMIŞ ADAM VESTEL MANİSA TOPİCİNDE BİLE 'PÜEEEHEHEHE 6S RİBERY İ KAÇIRDI PİRESİ NAH ALIR'KONUSUNU GETİRİYOR PES VALLA BİR ŞEY DEMİYORUM

neyse topicin konusuna gelince çok şaşırdım ama görmeden inanmam

phoneix abi cdemir ilie hakkında mesaj atılınca karşılık verdi bence sen tam okumadan dalmışsın konuya bir de cdemirin listesine plesan,zidane,emrah(tsli) ekleyelim aklıma bunlar geldi de

• adba_28
    Topiğin başlığındaki S 'leri Ş yapsan... Başlık böyle biraz garip duruyor...
  • ne bileyim abicim yaw artık dayanamıyorum yaklaşık 8 aydır bu forumda geziniyorum geldiğim günden bu yana fenerbahçelilerin çamurları ardı arkası kesilmiyor bi transfer haberi veriyoruz çorabını mı ayakkabılarını mı gibi dalga geçiyorlar ligimiz tabi böyle şike ve kavga dolu olur o zaman tamam biz de yapıyoruz çamur atıyoruz ama bu kadar da değil bir gün anti gs topicimi ne açıldı artık dayanamadım ve böyle mesajlar gelince çılgına dönüyorum

topic hakkında:şimdi vestel denilson u alıyoruz demiş arkadaşlarda bunu doğruluyor kaynak sitelerden yazılar yolluyorlar fakat dünya çapında bir futbolcu için denilsonun parası ayıptır söylemesi vestel manisanın(bilmiyorum bu vestel mi)bütçesinin tamamıdır diye düşünüyorum fakat arkadaşların yalan yanlış topic açmayacaklarını da biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.