Şimdi Ara

Sok Sok Sok Denilson (Real Betisli) Vestelde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orijinalinden alıntı: cdemir

Bu GS'lılar nelerine gülüyorlar ki. Siz bilmem kaç senesinde FB'nn yaptığı transferlere değilde şimdi yapamadığınız transferlere gülün.

Ribery
    Figo
    Pires
    Kily Buna şimdilik bu kadar yeter.. Hala umudunuz vardır heralde..

Şimdilik aklıma bunlar geldi..

Ayrıca Vestel Manisa bile Yıldız futbolcu alabiliyorken Avrupa Fatihi (!) Galatasaray'ınız niye ıkına sıkına zar zor futbolcu alabiliyor. Bunlara gülün...

şimdi topicin içine durup dururken hiç bir gs fb muhabbeti yokken(modlardan özür diliyorum)SIÇTIN. YAW NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GONZALESLE PİRESLE RİBERYLE FORUM SENİN BEYNİNİ SULANDIRMIŞ ADAM VESTEL MANİSA TOPİCİNDE BİLE 'PÜEEEHEHEHE 6S RİBERY İ KAÇIRDI PİRESİ NAH ALIR'KONUSUNU GETİRİYOR PES VALLA BİR ŞEY DEMİYORUM

neyse topicin konusuna gelince çok şaşırdım ama görmeden inanmam

Forum esas senin beynini suLandırmış beLLiki. Cdemir'i az takip etsen durup dururken böyLe şeyLer yazmayacağını biLirdin zaten , neyse biraz yukarLara bakta neye cevap oLarak yazıLmış onLar anLarsın hemen öLe bi msg'a bakıp atLamakLa oLmuyor demekki , pes vaLLa bu kadarda insanın gözünü fanatikLik boyamazki.

• http://www.e-kolay.net/fanatik/Arsiv/ArsivHaber.asp?PID=382&HID=10&HaberID=293325

transfer bombası! şu medya feere ait biolayı şişirdikçe şişiriyor ondan sonra clde şampiyonuyuz oluyr.. işte ne var vestel aldı..
  • http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=13175 kesin anlaşma sağlanmış. turkcell süperligine hayırlı olsun
  • Adamlara helal olsun bizim büyükler almak için çabaladı her takımla ismi yazıldı ama gidip VESTEL aldı.
    Nazif zorlunun hediyesi imiş takıma. 1 senelik kiralama ve bir senedew opsiyon hakkı ile anlaşmışlar.
    Vestelin basın sözcüsü demiş. Ajansspor'da okudum bende.

6 yabancı alacaklarına küçük takımlar böle bir yada iki oyuncu alıp gerisinide türk oynatsalar ne güzel olur ya.
  • quote:

yarın öbür gün gazetelerde henry'den rize'ye yeşil ışık, antep adrıano'yu bitirdi şeklinde haberler görürsek şaşırmamız gerektiğini gösteren transferdir..

muhahaha herif manyak yorum yapmış

quote:

transfer, vestel manisaspor'un kombine bilet satislarinda patlama yaratti. manisa stadinin talebe yeterli gelmedigini goren yonetim ikinci yariya yetistirmek kaydiyla 50 bin kisilik yeni bir stadyumun insasina baslama karari aldi.

yonetimden yapilan aciklamaya gore; fabio capello gelecek sezon takimin basina gelecek. bu yuzden yonetime nihat kahveci, recoba, alpay ozalan (hass...), milan baros gibi isimleri kadrosunda gormek istedigini bildirmis. ersun yanal'i capello'nun yanina yardimci antrenor olarak dusunen vestel manisa yoneticileri, nihat'in transferini bitirdiklerini, galatasaray'dan hasan kabze'yi almak icin gorusmelerinin surdugunu soylediler.

ayrica fenerbahce'nin sag kanat oyuncusu anelka ile de anlasma saglandigini, bonservis bedeli icin aziz yildirim'in kararinin beklendigini soylediler. alinan duyumlara gore, fenerbahce anelka icin 7 milyon dolardan fazla bir bedel talep ederse daha onceden anlasmaya vardiklari shevchenko'nun transferinin bitirilecegi ogrenildi.

her alanda lider olmayi hedefleyen manisaspor yonetimi, trubunlerdeki tezahurat zenginligini saglamak amaciyla mirkelam'i 3 yilligina amigo olarak transfer ettigini de acikladi. mirkelam bu transferden 2 milyon ytl alacak.

bu yorumda guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 18 Ağustos 2005, 17:40:03 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: MaD-CeZiR

quote:

Orijinalinden alıntı: ege_

yaa zaten geçenlerde brezilyalı bir menjer Türkiye'ye ünlü bir brezilyalının daha geleceğini söylüyordu ama ısrarlara rağmen kim olduğunu söylememişti. Ya zaten adam yaşlandı iyice gelmesi de normal.hem koskoca vestel
    çok da yaşlı degil

1977 doğumlu yaşlı falan değil
  • bu transfer gerçekleşirse Aziz Yıldırım nasıl bi açıklama yapacak merak ediyorum??
    bence kesin derki ''vurun Onu'' !!!
  • tühhhhh bee tamda real betis in kapısına gidiyoduk 2 arkadaş beylerbeyine istiyoduk denilson u baksana vestel elini çabuk tutmuş...

• quote:

Orijinalinden alıntı: xTraP

quote:

Orijinalinden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orijinalinden alıntı: cdemir

Bu GS'lılar nelerine gülüyorlar ki. Siz bilmem kaç senesinde FB'nn yaptığı transferlere değilde şimdi yapamadığınız transferlere gülün.

Ribery
    Figo
    Pires
    Kily Buna şimdilik bu kadar yeter.. Hala umudunuz vardır heralde..

Şimdilik aklıma bunlar geldi..

Ayrıca Vestel Manisa bile Yıldız futbolcu alabiliyorken Avrupa Fatihi (!) Galatasaray'ınız niye ıkına sıkına zar zor futbolcu alabiliyor. Bunlara gülün...

şimdi topicin içine durup dururken hiç bir gs fb muhabbeti yokken(modlardan özür diliyorum)SIÇTIN. YAW NE ALAKASI VAR ŞİMDİ GONZALESLE PİRESLE RİBERYLE.ADAM VESTEL MANİSA TOPİCİNDE BİLE 'PÜEEEHEHEHE 6S RİBERY İ KAÇIRDI PİRESİ NAH ALIR'KONUSUNU GETİRİYOR PES VALLA BİR ŞEY DEMİYORUM

neyse topicin konusuna gelince çok şaşırdım ama görmeden inanmam

Forum esas senin beynini suLandırmış beLLiki. Cdemir'i az takip etsen durup dururken böyLe şeyLer yazmayacağını biLirdin zaten , neyse biraz yukarLara bakta neye cevap oLarak yazıLmış onLar anLarsın hemen öLe bi msg'a bakıp atLamakLa oLmuyor demekki , pes vaLLa bu kadarda insanın gözünü fanatikLik boyamazki.

1.ben fanatik falan değilim ben spora spor yönünden bakan biriyim takım kavgası yönünden değil.
    2.evet beynim sulandı çünkü bu mesajları foruma geldiğimden günden bu yana kadar okumaktan bıkkınlık geldi.
    3.ben hep bu adamı gs topiclerine dadanırken görüyorum.
    4.adamın bir mesaja cevap yazdığı yok resmen gs ye hakaret ediyor etmeseydi de vestel ribery i elinde tutamadı herif kaçtı onların yüzünden diyecek hali yok
    5.benim yerimde olsan eminim ki sende çileden çıkardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 18 Ağustos 2005, 19:11:07 >

• bombaya bak..
    sivas da yarin pires i alırmış ne gülerim ya..
  • BU HAFTA DEPLASMANDA BEŞLEMİŞLERDİ MALATYAYI.ARTIK ÖNÜNE GELENE 7-8 ATARLAR
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Erwin

Denilson'un formasınımı aldılar acaba

pauahauhaa döt oldunuz hepiniz

• quote:

Orijinalinden alıntı: chiller

şerefsizim benim aklıma gelmişti.

• Ya bunlar yarın öbür günde ronaldinho yu alcaz die barcanın kapısına dayanmasın
  • walla çok sewindim..
    ligin kalitesi artacak...

ama denilson manisa da antremanlar dışında napar merak ediorum
    artık paso izmire kaçar
  • Lig Tv Vestel'in maçlarını canlı yayınlasa bari..
    Adamı canlı canlı izliyemiyecekmiyiz şimdi??
    Keşke 4büyüklerden biri alsaydı da bütün maçlarını izleseydik..
  • rüya mı bu!! adamın ne işi var ya manisada

iyi para vermişlerdir
  • HARBİ VESTEL DENİLSONU ALDI ADAMLAR HALEN KILY alcaz diye kandırıyor.
    ne olacak biliyor musunuz?
    Transfer sezonu kapanacak bunlar diyecek aaaaa kapandımııııı tüüüüüh ne çabuk ta zaman geçtiiii tüh tüh valla alacaktık

• ooo iiiii adam imzalamış, şimdi FB ye gol atar bizde onu seneye alırız..
    yani denilson seneye Fener de.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.