Şimdi Ara

ŞOK!! ŞOK!! ŞOK!! GTA SAN YENİ MOD!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERABA sevgili DH üyeleri yeni modumuz çıktı tamamen bana ait moddur modun adı'PO(PETROL OFİSİ) BENZİNLİK YAMASI)'dır
    BURAYA TIKLAYARAK İNDİR!

MOD YENİDİR! DAHA ÇOK TIKLANMA GELİRSE SHELL OTO BENZİNLİK YAMASIDA YAPACAĞIM

DİKKAT:RARDAKİ NOT DEFTERİNDE KURULUM YAZMAKTA!

GTA UZMANI İYİ OYUNLAR DİLER...

• KONU AZ tıklanma aldı 'EMEĞE SAYGI' DİYE BİRŞEY VAR!! O KADAR UĞRAŞILMIŞLIK VAR BU MODDA VEEE HİÇBİR İNDİRME BİLE OLMADI BU YÜZDEN BOŞUNA TIKLAYANLAR BARİ TIKLAMASANIZDA OLURDU 29 TIKLAMA NEDİR?

BİLİYORUM BU MOD ÖNCEDENDE VARDI AMA! MOD YENİLENDİ VE GRAFİKLER DEĞİŞTİ KASMA SORUNU DÜZELTİLDİ VE 'GTA SA DURDURULDU' HATASI ÇÖZÜLDÜ BUNA RAĞMEN İNDİRME YOKSA KUSURA BAKMAYIN 'EMEĞE SAYGI'DİYE BİR ŞEY YOK SİZDE!
  • Tamam kardeşim bu mod için oyunu tekrar indiririm şimdi. zaten birkaç kez bitirdiğim oyunu bi daha bitiririm sırf bu mod için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün tamam diyorum daha değişik insan göremem ama insanlar her zaman şaşırtmaya devam ediyor
  • adam uzman :)
  • San andreası oynayan kalmadı denecek kadar azdır. Hadi ona mod yapmanı anlarım. Hadi mod konusunu tr bölümüne açmanıda anlarım. Hadda insanlar yorum yapmıyor die fırça atmanoda anlarım da. Şok şok şok nedir ya arkadaş. 😂😂😂😂😂😂

• çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
  • video çek veya ss koysan daha iyi olur
    şok şok nedir la
  • Ne desem bilemedim. Söyleyecek söz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 6 Eylül 2017; 13:55:41 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune olm bi oyundaki petrollerin seklini degistirdin diye tarihi eser oyunu millet indircek bunu kurcak oylemi? Cok bos bir is ile ugrasmissin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.