ne kadar cı adamlar sınız asıl sana sen elini hızlı tutamaıysan adamın suçumu
Ne diyordu ?
neler sölediler anlat kanka
KARDEŞİM BUNLAR IN 1 BİLDİ VAR SADECE BAN LAFI NEDEN YALAN SÖYLİM ONLİNE OYUNLAR HAKKINDA HABER VARDI HABERLERİ SEYREDİYORDUM SİZİN GİBİ FORUMDA DEİLİM HABERLERİ İZLERKEN FORUMDA TAKILIYORUM
haberin ne olduğunu da sölesen özet olarak çok makbule geçecekti ama....
ne ko su kırılma noktası var ya
he işde krılma nokdasında açıkladılar kardeşim ko ve tüm online oyunlar kapatılcak die söylentiler vardı çocukları etkiliyor diye
kusura bakmayın ama cok da fifi!TRT 1 düşen reyting lerini toamak içi yapmıştır.yada kapatsınlar umrumda deil ne gzl herkes kurtulur bu lanet olası oyundan. sewmediiimden deil fazla bağımlılık yaptığı içinbnde bağımlısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
kusura bakmayın ama cok da fifi!TRT 1 düşen reyting lerini toamak içi yapmıştır.yada kapatsınlar umrumda deil ne gzl herkes kurtulur bu lanet olası oyundan. sewmediiimden deil fazla bağımlılık yaptığı içinbnde bağımlısıyım
Yanlız amaçlarına ulaştılar galiba k.o deyince herkes trt 1 i açtı dogal olarak bir reyting fırlaması oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
Yanlız amaçlarına ulaştılar galiba k.o deyince herkes trt 1 i açtı dogal olarak bir reyting fırlaması oldu.
Tabi o arada reklamları verdi reklamlardan parayı kırdı
KAPATSINLAR GİTSİN^^
evet benim sayemde reytingleri artı bu TRT1 İN HAHEHAEAEA