Şimdi Ara

şok şok şok HEMEN HABERLERİ AÇIN TRT1 KO HAKKINDA AÇIKLAMA VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne var reklamdan başka
  • trt bir zaten açıktı ve sen topici açtığında reklamlara girdi. Ko reklammı vermiş
  • Haberi özet geçer misin ?
  • reklam war
  • ne diyorlardı açtım bi baktım reklam.
  • HABERLERDE VARDI ONLİNE OYUNLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI SADECE KO DEİL TÜM ONLİNE OYUNLARDA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne söylediklerini yazsan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

reklam war

ne kadar cı adamlar sınız asıl sana sen elini hızlı tutamaıysan adamın suçumu
  • Ne diyordu ?
  • neler sölediler anlat kanka
  • KARDEŞİM BUNLAR IN 1 BİLDİ VAR SADECE BAN LAFI NEDEN YALAN SÖYLİM ONLİNE OYUNLAR HAKKINDA HABER VARDI HABERLERİ SEYREDİYORDUM SİZİN GİBİ FORUMDA DEİLİM HABERLERİ İZLERKEN FORUMDA TAKILIYORUM
  • haberin ne olduğunu da sölesen özet olarak çok makbule geçecekti ama....
  • ne ko su kırılma noktası var ya
  • he işde krılma nokdasında açıkladılar kardeşim ko ve tüm online oyunlar kapatılcak die söylentiler vardı çocukları etkiliyor diye
  • kusura bakmayın ama cok da fifi!TRT 1 düşen reyting lerini toamak içi yapmıştır.yada kapatsınlar umrumda deil ne gzl herkes kurtulur bu lanet olası oyundan. sewmediiimden deil fazla bağımlılık yaptığı içinbnde bağımlısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

kusura bakmayın ama cok da fifi!TRT 1 düşen reyting lerini toamak içi yapmıştır.yada kapatsınlar umrumda deil ne gzl herkes kurtulur bu lanet olası oyundan. sewmediiimden deil fazla bağımlılık yaptığı içinbnde bağımlısıyım

Yanlız amaçlarına ulaştılar galiba k.o deyince herkes trt 1 i açtı dogal olarak bir reyting fırlaması oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

kusura bakmayın ama cok da fifi!TRT 1 düşen reyting lerini toamak içi yapmıştır.yada kapatsınlar umrumda deil ne gzl herkes kurtulur bu lanet olası oyundan. sewmediiimden deil fazla bağımlılık yaptığı içinbnde bağımlısıyım

Yanlız amaçlarına ulaştılar galiba k.o deyince herkes trt 1 i açtı dogal olarak bir reyting fırlaması oldu.

Tabi o arada reklamları verdi reklamlardan parayı kırdı

• KAPATSINLAR GİTSİN^^
  • evet benim sayemde reytingleri artı bu TRT1 İN HAHEHAEAEA

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.