Şimdi Ara

şok şok şok pokemoncrater üyeliğimi bitefight şifresiyle takas ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Pokemoncraterden Sıkmaya Başladım Vede Bitefight şifresiyle değişmek istiyorum.işte şok id

Biraz Garip Gelebilir Ama Belli Bir Açıklaması Var Açıklamasıda Şudur Member Listde İlk Sırada görünmek ilk en büyük amacıdır.Ve Böylece Kolay Trade Tekifleri Alabilirsiniz.
    Not:Premiumlu Bir Char Olursa Daha Kolay Takas Yapılır
    pokenick: !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdCrAtEr12 -- 16 Mayıs 2007; 22:33:23 >

• ne şifresiyle deişion
  • üff ya şu **** yerine B.İ.T.E.F.İ.G.H.T Olacak (noktaları çıkarın)

Not:İyi Bir Şifre Verdiğim İçin Bende İyi Bir Şifre İstiyorum Oyüzden Eğer Ezik Bir Şifre Teklif Ederseniz Kabul Edilmez.

Not2:İlk Önce Siz Şifreyi verceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoRdCrAtEr12

Evet Arkadaşlar Pokemoncraterden Sıkmaya Başladım Vede **** şifresiyle değişmek istiyorum.işte şok id

Biraz Garip Gelebilir Ama Belli Bir Açıklaması Var Açıklamasıda Şudur Member Listde İlk Sırada görünmek ilk en büyük amacıdır.Ve Böylece Kolay Trade Tekifleri Alabilirsiniz.

pokenick: !

Güzel çok harika bir oyun o **** kimsede bulunamaz
  • ama benim de vereceğim şifre çok dehşet bir şifre hemde çok
  • up hadi böyle şifre kimde var
  • ya bişi sorcam bu ****** oyunu nası bi oyun anlatsanıza ne olduunu biliom ama oyunun nası olduunu bilmiom

ayrıca bu poke hesabı seninse eğer tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 16 Mayıs 2007; 21:48:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POKEMON GO HESAP SATIŞ ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bi BiteFight Hesabım var ama vermem .

Kademe 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNÇBİLEK -- 16 Mayıs 2007; 21:52:50 >
  • bu b.i.t.e.f.i.g.h.t varpirlerle kurtadamların 100yıldır(sözüm ona)sürdürdüğü bir savaştır ve 17 server vardır ve bütün servarlarda vampirler oyna hakimdir.bu oyunda insan avlaya biliyorsun eğer kurtadamsan vampir vampirsen kurtadam avlayabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

Benim bi **** Hesabım var ama vermem .

kademe kaç ırkı ne hangi server ?
  • Char Süper
  • öyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoRdCrAtEr12

quote:

Orjinalden alıntı: _SovaLyeLer_

Benim bi **** Hesabım var ama vermem .

kademe kaç ırkı ne hangi server ?

s9
    Kurtadam
    5 {Daha Yeni ALmıştım}
  • LoRdCrAtEr12 sakın inanmayın beni hackleyen kişi buraya üye olduğunu duydum ve bu o olabilir yani evrim 06 olabilir daiga lugia dan daha beter dir o
  • yw bende wardı.ama şifresini unutum.hatırlarsam söylerim ama manyak bi hesaptı kurtadam idim.bayada para wardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke abi

LoRdCrAtEr12 sakın inanmayın beni hackleyen kişi buraya üye olduğunu duydum ve bu o olabilir yani evrim 06 olabilir daiga lugia dan daha beter dir o

ya post kasmak için konuma girme benim senin gibilerin pokelerine ihtiyacım yok ayrıca bilip bilmeden palavra atma
  • palavra atmıyorum senin o beni hackelyen kişi hakkında şüphelerim var ya sne sin yada başka biri ne fark eder ben sandece hazırlıklıo olaun dedim
  • ben ne evrim 06 nede evrim 07 diye birini duymadım görmedim tanımıyorum lütfen bilip bilmiyerek konuşmayalım

neyse konudışına çıkmayalım evet bu süper şifreye karşılık b.i.t.e.f.i.g.h.t şifresi değişen bir yiğit var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdCrAtEr12 -- 16 Mayıs 2007; 22:03:40 >
  • bİLgi için thx nerde oynayabilirim
  • Buradan Üye oLup OynayabiLirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.