Şimdi Ara

****ŞOK ŞOK ŞOK ŞOOOOK**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şampiyonlar liginde fenerbahçenin gruptan çıkıp kurada bize çıkmasını istiyorum demiştir video da
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

şampiyonlar liginde fenerbahçenin gruptan çıkıp kurada bize çıkmasını istiyorum demiştir video da

• quote:

şampiyonlar liginde fenerbahçenin gruptan çıkıp kurada bize çıkmasını istiyorum demiştir video da

YOK ONLAR TÜRKİYEDEN SADECE GS Yİ TANIRLAR, EN ÜNLÜ MARKAMIZ ÇÜNKÜ, DÜNYANIN HER YERİNDE TANINIYOR NEW YORK TA, MÜNİHTE, KUALA LUMPUR DA, BANGKOK TA, HATTA İNANMAYACAKSIN TROMSODA BİLE

• quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

quote:

YOK ONLAR TÜRKİYEDEN SADECE GS Yİ TANIRLAR, EN ÜNLÜ MARKAMIZ ÇÜNKÜ, DÜNYANIN HER YERİNDE TANINIYOR NEW YORK TA, MÜNİHTE, KUALA LUMPUR DA, BANGKOK TA, HATTA İNANMAYACAKSIN TROMSODA BİLE

yok yok o şey demiştir( fenerbahçe diyince muhabir):

-fenerbahçemi galatasarayda forvet oynuyosa bu adam onunla birlikte çok gol atarız avrupada . hatta puahahahahah

• siz dünyanın en iyi golcüsü olsanız fbye mi gelirsiniz yoksa reale barcaya mı gidersiniz..? ulen iyi ki kimsenin sorunlu diye burun kıvırmadığı anelka geldi ha.. fb avrupada kupa falan alsın clnin sağlam takımlarından olsun. ondan sonra. yine gelmez bence..
  • aynı seyler ortega, alex ve anelka için de deniyordu. Hatta çok iyi hatırlıyorum Fatih Altaylı Fenerbahçe Alex'in formasını bile alamaz demişti
    Henry gelir veya gelmez senın kalkıp geçmişe göre bu yorumu yapman çok saçma
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

siz dünyanın en iyi golcüsü olsanız fbye mi gelirsiniz yoksa reale barcaya mı gidersiniz..? ulen iyi ki kimsenin sorunlu diye burun kıvırmadığı anelka geldi ha.. fb avrupada kupa falan alsın clnin sağlam takımlarından olsun. ondan sonra. yine gelmez bence..

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

aynı seyler ortega, alex ve anelka için de deniyordu. Hatta çok iyi hatırlıyorum Fatih Altaylı Fenerbahçe Alex'in formasını bile alamaz demişti
    quote:

siz dünyanın en iyi golcüsü olsanız fbye mi gelirsiniz yoksa reale barcaya mı gidersiniz..? ulen iyi ki kimsenin sorunlu diye burun kıvırmadığı anelka geldi ha.. fb avrupada kupa falan alsın clnin sağlam takımlarından olsun. ondan sonra. yine gelmez bence..

alex ve ortega güney amerikada oynayan ve iyi oyuncu olsalar da avrupada piyasası olmayan oyunculardı. ülkelerinde en yüksek parayı alan adam 7-8 yüzbin yuro alıyor. fbde adamlara 2.5 milyon yuro verince geldiler tabi. anelka ise dediğim gibi bana göre sorunlu olduğu için fbden başka talibi olmadı. ama henrye bugün yıllık 10 milyon yuro vermeye hazır kulüpler var. fbye niye gelsin. iyi oyuncular gelsin tabi ben keyif alıyorum ailtondan klebersondan songdan anelkadan. ama henry deyip abartmayalım.. yok bekım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 5 Kasım 2005, 23:15:00 >

• quote:

quote:

aynı seyler ortega, alex ve anelka için de deniyordu. Hatta çok iyi hatırlıyorum Fatih Altaylı Fenerbahçe Alex'in formasını bile alamaz demişti
    quote:

alex ve ortega güney amerikada oynayan ve iyi oyuncu olsalar da avrupada piyasası olmayan oyunculardı. ülkelerinde en yüksek parayı alan adam 7-8 yüzbin yuro alıyor. fbde adamlara 2.5 milyon yuro verince geldiler tabi. anelka ise dediğim gibi bana göre sorunlu olduğu için fbden başka talibi olmadı. ama henrye bugün yıllık 10 milyon yuro vermeye hazır kulüpler var. fbye niye gelsin. iyi oyuncular gelsin tabi ben keyif alıyorum ailtondan klebersondan songdan anelkadan. ama henry deyip abartmayalım.. yok bekım

Dikkat ettiysen Henry gelir ya da gelmez demişim. Sana sadece şunu diyeceğim: Ortega ve Alex'i kendi takımın transfer ettiğini düşün ondan sonra onlar hakkında yorum yap derim. Bu arada yabancılardan sadece Alex,Anelka ve Ortega'dan bahsetmişim. Appiah ve Kleberson'u unutmuşum. Ailton'u yazmayacagım cunku ondan önce yazılması gereken Hooijdonk ve Hagi var. Ama onlar da futbol yaşamlarının son döneminde geldiler Türkiye'ye. Önemli olan genç yaştakileri transfer etmek

• quote:

Orjinalden alıntı: ctuhta

quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

quote:

yok yok o şey demiştir( fenerbahçe diyince muhabir):

-fenerbahçemi galatasarayda forvet oynuyosa bu adam onunla birlikte çok gol atarız avrupada . hatta puahahahahah

EVET İYİCE DİNLEDİM AYNEN SENIN DEDIKLERINI SOYLEMİŞ HATTA EKLEMİŞ EĞER BEN OLSAYDIM BU SENE GS KENDI LIGINDE ONUNCU UEFA SIRALAMASINDA SONUNCU TROMSOYA ELENMEZDİ

• ve işi var sakatlanırsa ancak gelir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dikkat ettiysen Henry gelir ya da gelmez demişim. Sana sadece şunu diyeceğim: Ortega ve Alex'i kendi takımın transfer ettiğini düşün ondan sonra onlar hakkında yorum yap derim. Bu arada yabancılardan sadece Alex,Anelka ve Ortega'dan bahsetmişim. Appiah ve Kleberson'u unutmuşum. Ailton'u yazmayacagım cunku ondan önce yazılması gereken Hooijdonk ve Hagi var. Ama onlar da futbol yaşamlarının son döneminde geldiler Türkiye'ye. Önemli olan genç yaştakileri transfer etmek

alex ve ortega gsye gelseydi de fikrim aynı olurdu. iyi oyuncular ama avrupada piyasaları yok. ayrıca saydığın hiçbir isim henry kadar pahalı ve şöhretli değildi. tabi haginin yeri bizde ayrı

• biraz yaşlanınca belki gelir.
  • biz fenerbahce henry i alamaz demıyoruz!!!!

adam olamaz dıyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contıravolta -- 6 Kasım 2005, 9:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzan

Fenerbahçe Arsenal in SUPER STARI Thierry Henry i ALDI işde olay Her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe li yetkililer sezon sonu Alacakları süper star la da her konuda anlaşdı İŞDE OLAY Thierry Henry İ FENERBAHÇE e ilk benden duyun isdedim

abi siz ayakta uyyonuz ya henry niye dandaik fenere gelsinki geldiysede heralde selçuk şahinle aynı takımda oynamaktan gurur duyacağı için imzalamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: contıravolta

biz fenerbahce henry i alamaz demıyoruz!!!!

+1

adam olamaz dıyoruz....
  • bakıyorumda burda kendini adam yerine koyanlar çoğalmış
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

bakıyorumda burda kendini adam yerine koyanlar çoğalmış

• Bilmiyorum ama ben henry nin fenere geleceğine kanaat vermiyorum bir arkadaşın dediği gibi real,barça dururken fenere gelceğini zannetmiyorum hemde adam arsenal de mutluyum diyor...

• Ne işi var fenerde ve türkiyede adamın yahu

• quote:

Orjinalden alıntı: kovalenko

quote:

Orjinalden alıntı: Uzan

Fenerbahçe Arsenal in SUPER STARI Thierry Henry i ALDI işde olay Her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe li yetkililer sezon sonu Alacakları süper star la da her konuda anlaşdı İŞDE OLAY Thierry Henry İ FENERBAHÇE e ilk benden duyun isdedim

abi siz ayakta uyyonuz ya henry niye dandaik fenere gelsinki geldiysede heralde selçuk şahinle aynı takımda oynamaktan gurur duyacağı için imzalamıştır

FİGO ÇANTASINI HAZIRLADI, RUI COSTA UÇAK BİLETİNİ ALDI VE SASASASASA İLİÇ GELDİ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.