Şimdi Ara

****ŞOK ŞOK ŞOK ŞOOOOK**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi zamanlar alex gelmez anelka gelmez diye ötenler şimdide henry gelmez diye ötüyor
    yıllar geçiyor ötenler değişmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

bi zamanlar alex gelmez anelka gelmez diye ötenler şimdide henry gelmez diye ötüyor

Aldınız da bi şey yaptınız sanki Avrupada. Türkiye ligi için yaptıysanız o transferleri başka tabii
  • konu alıp bişey yapıp yapmamak degıl. konu sizin gelmez dediğiniz adamların gelmesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: kartal1903

quote:

bi zamanlar alex gelmez anelka gelmez diye ötenler şimdide henry gelmez diye ötüyor

Aldınız da bi şey yaptınız sanki Avrupada. Türkiye ligi için yaptıysanız o transferleri başka tabii

• quote:

quote:

bu sene avrupada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
    galatasaray gibi anneanne ligine sıkışmaktan iyidir

• bu gruptan 3. çıkalım siz gorun uefayı o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

konu alıp bişey yapıp yapmamak degıl. konu sizin gelmez dediğiniz adamların gelmesi.
    quote:

quote:

Eh fenerde para bol olunca. Nasıl dubai ye futbolcular gidiyor aynen öyle işte. Bu arada 3. olup da UEFA kupasını da alırsanız alkışlamasını da biliriz.Helal olsun deriz.

• quote:

konu alıp bişey yapıp yapmamak degıl. konu sizin gelmez dediğiniz adamların gelmesi.
    quote:

quote:

bizim gelmez dedıgımız adamları getırmek ıcın mı transfer yapıyonuz siz

• hayır öle deil sizin herzamanki gibi her **ka maydonoz olan birileri yönetici veya baskası çıkıpta diyoya fb bunları veya bunu alamaz,o bakımdan şeyettikayrıca tromsoya elenirsek türküyeyi terkederim diyenlerle aynı catı altındasınız hala
    quote:

Orjinalden alıntı: contıravolta

quote:

quote:

quote:

• Henry Fenerbahcemize gelirse burada gelmez diyen butun yorumcular HENRY nin futbolculugunu tartismasin ben de bisey bilmiyorum, siz boyle zihniyetlersiniz iste, HENRY gelsin ben sizin o yorumlariniza da razı olucam soz...
  • anlamak istemeyene birşeyler anlatmaya calısmay kardeş. tut beckham'ı da getir yine de susmazlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

hayır öle deil sizin herzamanki gibi her **ka maydonoz olan birileri yönetici veya baskası çıkıpta diyoya fb bunları veya bunu alamaz,o bakımdan şeyettikayrıca tromsoya elenirsek türküyeyi terkederim diyenlerle aynı catı altındasınız hala
    quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

biz fenerbahce henry i alamaz demıyoruz!!!!

adam olamaz dıyoruz....

arkadas cok güzel özetlemıs helal olsun
  • abi ben londradayim o videolardan hic birinde fenrbahcede oynamaktan mutluluk duyarim lafi degil fenerbahcenin lafini daki duymadim kim nasil duymus ben anlamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzan

Fenerbahçe Arsenal in SUPER STARI Thierry Henry i ALDI işde olay Her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe li yetkililer sezon sonu Alacakları süper star la da her konuda anlaşdı İŞDE OLAY Thierry Henry İ FENERBAHÇE e ilk benden duyun isdedim

ya kardes heyecanlandirdin bizi bari soylehele su videolarin neresinde bu laflar konusuluyor ben 4 defa dinledim adamin fenerbahce alfi agzindan cikmadi beee
  • BJK liyim ama gerçek olmasına sevinirdim kardeşim yanı başında chelsea var hayal görmeyelim
  • quote:

aynı seyler ortega, alex ve anelka için de deniyordu. Hatta çok iyi hatırlıyorum Fatih Altaylı Fenerbahçe Alex'in formasını bile alamaz demişti
    Henry gelir veya gelmez senın kalkıp geçmişe göre bu yorumu yapman çok saçma
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

siz dünyanın en iyi golcüsü olsanız fbye mi gelirsiniz yoksa reale barcaya mı gidersiniz..? ulen iyi ki kimsenin sorunlu diye burun kıvırmadığı anelka geldi ha.. fb avrupada kupa falan alsın clnin sağlam takımlarından olsun. ondan sonra. yine gelmez bence..

abi yapma be bi yanda alex anelka ortega bi yanda henry üçü bir arada henry zor ediyo biraz mantık

• quote:

doğrumu bilemicem ama diğer takımlar kepenkleri indirir!!

Anelka yı, Alex i, Appiah ı aldınız ama aferdesin bi b.k olmadı. Hala hakem hata(!)ları imdadınıza yetişiyor da öyle yeniyorsunuz Antep i, Konya yı, Sivas ı bilmem kimi. Bir de Avr. hikayesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Anelka yı, Alex i, Appiah ı aldınız ama aferdesin bi b.k olmadı. Hala hakem hata(!)ları imdadınıza yetişiyor da öyle yeniyorsunuz Antep i, Konya yı, Sivas ı bilmem kimi. Bir de Avr. hikayesi var

NE YAPALIM SİZİN KADAR İSABETLİ TRANSFER YAPAMIYORUZ, YOULA DOS SANTOS GONCALVOS AİLTON OBEZOS

• quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

NE YAPALIM SİZİN KADAR İSABETLİ TRANSFER YAPAMIYORUZ, YOULA DOS SANTOS GONCALVOS AİLTON OBEZOS

Sürekli lehinize olan hakem hatalarını çıkartıp eşit bir durumda olduğumuzu farz edersek, aramızdaki puan farkı kaç acaba? ona rağmen?

hala kendinizi avutuyorsunuz. O kadar transfere, o kadar Türkiye şaibe ligindeki desteğe maç kazandırmaya rağmen hala 2.5 senedir ne bir sisteminiz var ne de bir oyun stili. Bir de utanmadan hala Avr.daki kepazelikler için "yav 6 yabancı az, sorun orda. Yoksa Avr. şmpiyonu oluruz biz" diyebilen bir zihniyete sahipsiniz. Ne diyelim???

• FENERBAHÇENİN AVRUPADAKİ KEPAZELİKLERİNDEN BAHSETTİĞİNE GÖRE, JUVENTUSU TUTUYOSUN GALİBA, DEMEK HAKEM PUANLARINI ÇIKARIRSAK AYNI SEVİYEYE GELİYORUZ DEĞİŞİK BİR BAKIŞ AÇISI, AVRUPADA DÖRT PUANIMIZ VAR, SİZİNDE BİR PUANINIZ VAR HADİ TÜRKİYE NEYSEDE, HAKEMLER ŞU AVRUPA MAÇLARINDA HAKKINIZI YEMESE

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

aynı seyler ortega, alex ve anelka için de deniyordu. Hatta çok iyi hatırlıyorum Fatih Altaylı Fenerbahçe Alex'in formasını bile alamaz demişti
    Henry gelir veya gelmez senın kalkıp geçmişe göre bu yorumu yapman çok saçma
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

siz dünyanın en iyi golcüsü olsanız fbye mi gelirsiniz yoksa reale barcaya mı gidersiniz..? ulen iyi ki kimsenin sorunlu diye burun kıvırmadığı anelka geldi ha.. fb avrupada kupa falan alsın clnin sağlam takımlarından olsun. ondan sonra. yine gelmez bence..

abi yapma be bi yanda alex anelka ortega bi yanda henry üçü bir arada henry zor ediyo biraz mantık

bu üçü sende olsa sen naparsın allah bilir. alışmamış kıçta don durmaz misali ne yapacagınız sasırırdınız. Biz alışkınız bu tip transferlere. O yuzden Henry geliyo haberi cıkınca inanmıyorsunuz. Hatırlatırım aynı haberler anelka alex ve Ortega için cıktıgında da aynı sekılde alamaz denmişti Fb için. Hatta Fatih altay'lı "FB Alex'in formasını bile alamazé demişti

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.