Şimdi Ara

###şok şok test deki itemleri gercek servere aktaR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p3 kapandı. bakalım açılınca neler olacak...
  • Öyle bişey olmuyo denedim ben boşuna sevinmeyin

Balçova MerkeZ Cigaracı HerkeZ
  • off açılsın çatliecem meraktan jaaa ve ayrıca bende denedim olmuo başka bş yool ariorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMorriS -- 24 Ağustos 2006; 18:52:00 >
  • Boşuna uğraştınız bence hepiniz. Rollback gelir birkaç saate. Neyse ben birkaç saat forumda olmayacam gelince görürüm.
  • öle bişi asla olmaz olmaz olamaz öle bişi olsa oyun 1-2 güne kapanır
  • geçmiş olsun p3 girdim ama test knightdaki char yok beyler bide normal test knight launcherdan girin bi bakın giren warsa yazsın ona göre bilgisayara yüklicem
  • ve p3 açıldı herşey eski haline döndü qeçici umutlarımızı k2 firması bi kere daha kırdı hayırlı olsun
  • Geçmiş olsun... Başka bahara artık...

• ben girdim assasla ne shard var ne shell ne de buff scrolları lvl1 di çıktım
  • belliydi zaten öyle bişey yapıp da rollback atmamaları imkansız...
  • Dediğim gibi işte. Bu oyunda hiçbir zaman "herkes" en iyi itemlara sahip olamaz. Sadece dupe yapanlar yani sanırım en fazla 50-60 kişi sahip olur. Gerisi ise onların oyunu (sadece oyun açısından, firma olarak değil) istedikleri gibi yönetmelerini izler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Dediğim gibi işte. Bu oyunda hiçbir zaman "herkes" en iyi itemlara sahip olamaz. Sadece dupe yapanlar yani sanırım en fazla 50-60 kişi sahip olur. Gerisi ise onların oyunu (sadece oyun açısından, firma olarak değil) istedikleri gibi yönetmelerini izler.
  • letterlasaydiniz
  • Phatos ' taki test kapandı hihi NormaLe Dewamm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Dediğim gibi işte. Bu oyunda hiçbir zaman "herkes" en iyi itemlara sahip olamaz. Sadece dupe yapanlar yani sanırım en fazla 50-60 kişi sahip olur. Gerisi ise onların oyunu (sadece oyun açısından, firma olarak değil) istedikleri gibi yönetmelerini izler.

+1
  • KARDEŞ SEN ŞU OLAYI BİZE Bİ TAM ANLAT DEDİĞİNEN BİŞİ ANLAŞILMIOOOOOOO
  • ooff bi konu daha hortlatıldı sonunda
  • Bence bırakın bu haksız yoldan kazanç sağlama işini düzgün bi şekilde oyununuzu oynayın şans sizede güler
  • Rollback gelir nasıl iş yav..Olmaz öyle şey bnm emeğime saygısızlıkdır sizin yaptığınız
  • hortlaaaaaak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.