Şimdi Ara

Şok Yüzdeler Yeniden Açıklanıyor!! 6 bin 165 kişi Kopya Çekmiş [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Meb'den açıklama geldi saat 19.00'dan sonra yeni yüzdeler yazılmaya başlanmış 6 bin utanmazda kopya çıkmış ne düşünüyorsunuz?

Açıklama sayfası:http://www.meb.gov.tr/basin-aciklamasi/haber/6977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrangerLovely -- 31 Temmuz 2014; 20:02:45 >

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Yeni yüzdeler nerede peki
  • Welcome the Turkey!
    Daha akıllarına yeni mi dank etmiş?
  • yeter artık yaaaaaa baydı şu meb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

yeter artık yaaaaaa baydı şu meb

Başlamışlar diyor sonuçta 1 milyon 3 bin kişi girdi hemen yapamazlar bekleyelim biraz.
  • benim arkadaşlarımda çekmiş ki öğretmenler göre göre hiçbiri bakmamış sıralar bitişik buna bir şey dememişler mebin aklı başına yeni geliyor öğretmenlere uyarı çekmiyorlar benim girdiğim sınıfta da öyleydi kafasını kaldırmadı öğretmenler çeksem bende çok rahat çekerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

benim arkadaşlarımda çekmiş ki öğretmenler göre göre hiçbiri bakmamış sıralar bitişik buna bir şey dememişler mebin aklı başına yeni geliyor öğretmenlere uyarı çekmiyorlar benim girdiğim sınıfta da öyleydi kafasını kaldırmadı öğretmenler çeksem bende çok rahat çekerdim

Aynen dostum bizde de küçücük tahta sıralarda 2 kişi oturarak girdik sınava. Hocalar bir ara dışarı bile çıktı diğer hocalarla konuşmak için o anda istesem neler yapardım bir de ek olarak ben böyle düşünürüm ama ya kötü niyetli biri?
  • Ne diye kopya çekersiniz ki , Bu büyük sınavda kopya çekenlerin düşeceği durum çok kötü olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

quote:

benim arkadaşlarımda çekmiş ki öğretmenler göre göre hiçbiri bakmamış sıralar bitişik buna bir şey dememişler mebin aklı başına yeni geliyor öğretmenlere uyarı çekmiyorlar benim girdiğim sınıfta da öyleydi kafasını kaldırmadı öğretmenler çeksem bende çok rahat çekerdim

Aynen dostum bizde de küçücük tahta sıralarda 2 kişi oturarak girdik sınava. Hocalar bir ara dışarı bile çıktı diğer hocalarla konuşmak için o anda istesem neler yapardım bir de ek olarak ben böyle düşünürüm ama ya kötü niyetli biri?

diyorum ya bak sana şöyle anlatayım sıra bildiğin yapışık arada boşluk yok ve gözetmen bunu görüyor hiçbir şey demiyor benim gözetmenler kafalarını kaldırmadılar ya kitap okudular yada telefona baktılar ben kopya çekmek istesem o sırada çok rahat yapabilirdim ama niye çekeyim mi yani

• nasıl anlıyolar kopya çekildiğini doğru yapan öğrenciler zaten anlayamazlar anca 2-3 yanlışı ortak öğrencileri tespit edebilirler
  • quote:

nasıl anlıyolar kopya çekildiğini doğru yapan öğrenciler zaten anlayamazlar anca 2-3 yanlışı ortak öğrencileri tespit edebilirler

İkili kopya taraması diye bir sistem varmış nasıl çalışıyor bilmiyorum ama onunla tespit etmişler.
  • ben baktım benimkiler hala aynı
  • quote:

ben baktım benimkiler hala aynı

Dediğim gibi sonuçta 1 milyon 3 bin kişi girdi hemen yapamazlar bekleyelim biraz.
  • quote:

quote:

ben baktım benimkiler hala aynı

Dediğim gibi sonuçta 1 milyon 3 bin kişi girdi hemen yapamazlar bekleyelim biraz.

aynen sabaha düzelir inşallah okul gezicem yetiştiremedim ona göre bakarım bende
  • quote:

nasıl anlıyolar kopya çekildiğini doğru yapan öğrenciler zaten anlayamazlar anca 2-3 yanlışı ortak öğrencileri tespit edebilirler

Hepsini anlayamazlar ki . Örneğin 20 sorudan 6-7 yanlış var . Yan yana veya arka arkaya oturan çocukların bu 20 sorudan yaptığı yanlış sorular , işaretledikleri şıkların hepsi aynı . Belki burdan anlarlar . Ama bu bir tesadüfte olabilir tabi
  • Aynen abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Hepsini anlayamazlar ki . Örneğin 20 sorudan 6-7 yanlış var . Yan yana veya arka arkaya oturan çocukların bu 20 sorudan yaptığı yanlış sorular , işaretledikleri şıkların hepsi aynı . Belki burdan anlarlar . Ama bu bir tesadüfte olabilir tabi

Dediğim gibi ona göre bir algoritmaları vardır büyük ihtimalle yoksa kafaya göre nasıl yapsınlar??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Dediğim gibi ona göre bir algoritmaları vardır büyük ihtimalle yoksa kafaya göre nasıl yapsınlar??

Bize ilk sınav öncesinde kopya algılama sistemi var demişlerdi

• quote:

quote:

İkili kopya taraması diye bir sistem varmış nasıl çalışıyor bilmiyorum ama onunla tespit etmişler.

Aynen öyle tespit ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

quote:

quote:

Aynen öyle tespit ediyorlar.

Baın işte. Bir de toplu kopya taraması varmış o tüm sınıfa bakıyor galiba.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.