Şimdi Ara

Sokağa yerleştirilen vapur halatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

@wehrmacht Denedim hocam. Ancak arkadaş yere baya bir sağlam şekilde çivilemiş.

1 litre tiner al dök üzerine yak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

http://gundem.milliyet.com.tr/yollara-kasis-yapan-9-yoneticiye-3-sene-hapis-/gundem/gundemdetay/15.02.2013/1669444/default.htm

Nereye şikayet etmem gerektiği konusunda bir bilginiz varmı ? Belediye ve beyaz masa ilgilenmedi. Karayollarına nasıl bildirebilirim ?

edit: Karayollarına şikayetimi yolladım. Bakalım sonuç ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 16 Şubat 2013; 13:11:50 >

• quote:

quote:

http://gundem.milliyet.com.tr/yollara-kasis-yapan-9-yoneticiye-3-sene-hapis-/gundem/gundemdetay/15.02.2013/1669444/default.htm

Nereye şikayet etmem gerektiği konusunda bir bilginiz varmı ? Belediye ve beyaz masa ilgilenmedi. Karayollarına nasıl bildirebilirim ?

Karayolları şehir içindeki yollara bakmıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

quote:

Karayolları şehir içindeki yollara bakmıyor diye biliyorum.

Ben müracaatımı yaptım. İlgilenmiyorlarsa, ilgilenen yeri bana bildirirler herhalde

• Üsküdar'ın neresinde bu olay? Bende doğma büyüme Üsküdarlıyım. Belediyede 1-2 tanıdığım var belki yardımcı olabilirim.
  • quote:

Suçlamalar epey ciddi. Neyse ki böyle duyarlı vatandaşlar, böyle savcılar var.

İstanbul'da son zamanlarda epey azaldı bu kasisler ama demek ki kendi keyfiyetleriyle yola tecavüz edenler de var. İlçe sınırları içinden geçen sokakalar belediye yoludur, belediye zabıtasına şikayet edilir. "Beyaz masa"lar daha çok şu işık daha kısa yansa, falan yerde yaya geçidi olsa, şurada çok kaza oluyor gibi eleştiriler için etkili. Burada ise açık bir tecavüz var. Adresi zabıtadır.

Zamanında Yalova Belediyesi zabıtası yaptığım telefon ihbarını değerlendirip gereğini yapmıştı. İsmimi dahi sormadılar. Ancak her zaman böyle olmayabilir. Bazen şahsi bir başvuruyla dilekçe vermek gerekebilir. Zabıta'nın olmadığı yerlerde jandarma veya polis de aranabilir, gerekirse yönlendirme yaparlar. Burada bir aksaklık varsa ilgili mülki idareye, yani kaymakamlığa, tekrar cevap alınamazsa valiliğe şikayet edilir.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Üsküdar'ın neresinde bu olay? Bende doğma büyüme Üsküdarlıyım. Belediyede 1-2 tanıdığım var belki yardımcı olabilirim.

Yavuztürk Mahallesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Beyaz Masaya şikayet edin

aynen
    binanın demirlerine asılan dil kursu reklamları
    ptt nin açtığı çukur
    beton arabasından dökülen mıcır

bu konularda ümraniye belediyesi aynı gün işlem yapıp geri dönüş sağladı

beyaz masayı deneyin
  • quote:

İzmirede lazım bazı yerlere betondan yapmışlar ışık boya uyarı yok birden karşınıza çıkıyor ve araba resmen yerden kesiliyor izmir belediyecilikten anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

aynen
    binanın demirlerine asılan dil kursu reklamları
    ptt nin açtığı çukur
    beton arabasından dökülen mıcır

bu konularda ümraniye belediyesi aynı gün işlem yapıp geri dönüş sağladı

beyaz masayı deneyin

Denedim hocam denedim. Yorumları okumadınız sanırım Beyaz masadan sonuç çıkmadı. En son çare olarak karayollarına mail attım
  • Aracın ön takımına zarar verebilir sonunda kut. ve sert o halatlar bende gectim onun üstünden saglam vida kalmadi aracta resmen çiviler lastige zarar verebilir.
  • Yavaş geçersen hiçbir şeye zarar vermez.. Demekki adamın canına tak etmiş süratli araçların yarattığı tehlikeler belediyede duyarsız kalınca oda bunu yapmış... Bazı sitelerin içindede yokuş kısımlarda site yönetimi bu yola başvuruyor...
    Bazen forumda görüyorum yerdeki kedigözlerine veya belediyenin yaptığı tümseklerede laf edeni yavaşlayacaksın kardeşim 5-10 km hızla geçeceksin üstünden o zaman hiçbir şeye zarar vermez, ben belediyelerin yeridne olsam istisnasız her yaya geçidinden öncesine sokak girişlerine ve rampalara tümsek yaparım yoksa bizim halkın yavaşlayacağı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Yavaş geçersen hiçbir şeye zarar vermez.. Demekki adamın canına tak etmiş süratli araçların yarattığı tehlikeler belediyede duyarsız kalınca oda bunu yapmış... Bazı sitelerin içindede yokuş kısımlarda site yönetimi bu yola başvuruyor...
    Bazen forumda görüyorum yerdeki kedigözlerine veya belediyenin yaptığı tümseklerede laf edeni yavaşlayacaksın kardeşim 5-10 km hızla geçeceksin üstünden o zaman hiçbir şeye zarar vermez, ben belediyelerin yeridne olsam istisnasız her yaya geçidinden öncesine sokak girişlerine ve rampalara tümsek yaparım yoksa bizim halkın yavaşlayacağı yok...

Dostum ben ordan her geciste durmak zorunda degilim. Belediye tumsek koyulacak olsa koyardi zaten. Halati koydugu yer zaten hemen virajin onu. Orda hiz yapilmasi imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ettim de sonuç yok. Geri dönüş olmadı

Beyaz Masayı da BİMER e şikayet edin.
    Ben öyle yaptım ve BİMER in hesap sorması sonucu caddeye hız tümseğini uyarı tabelası ile yaptırdım da İBB Trafik Müdürlüğü yaptıkları hız tümseğinin resmini çekerek bana gönderdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi iskeleden calmis acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 154'ü ara.
    Birkaç gün içinde gelir sökerler, sorumlusunu da tespit ettikleri taktirde cezai işlem uygularlar.
    Tecrübeyle sabittir
  • gezerken denk gelirsem alır götürür, çöpe atarım. Merak etme kardeşim.
    bundan 10-15 sene evvel bir komşumuz vardı, sürekli yola toprak, inşaat kumu ile bent yapardı. ben se gece gidip kürekle tekrar eski haline getirirdim.
    ne o yoruldu yeni bent yapmaktan ne de ben yoruldum o tümseği bozmaktan. çoğu zaman da gözünün önünde yapardım. bişey de diyemezdi, deli olduğumu düşünerek. gerçi elinde kürek olan birine kim sataşır ki, ağzına kürekle vururlar adamın!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.