Şimdi Ara

Sokağa yerleştirilen vapur halatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum semtte -Üsküdar- belediyeler çok duyarsız olduğundan bir üst sokaktaki vatandaş yola vapur halatı çekmiş. Meret öyle birşey ki üzerinden geçince arabanın her yerini sallıyor. Bir arkadaşımdan o halatların ön takıma zarar verdiğini duydum geçenlerde. Belediye ve beyaz masaya e-mail yolladım, şikayette bulundum ama cevap yok

Şimdi benim sorum şu.

-O halatı oraya koymak suç teşkil edermi ?

-O halatlar ön takıma zarar verir mi ?

-Halatı oraya belediyeden izinsiz koymasının cezai bir yaptırımı var mı ?

• sevgili kardeşim ne yazık kı halat bizim buralarda da var ön takıma mutlaka zararı vardır partnerin kemikleri oynuyor geçerken ve eğer belediye izni olmadan konulmuşsa mutlaka bi cezası olmalı tamam hız kesici engel koy ama sen değil belediye koysun
  • Ön takıma zarar vereceğini sanmıyorum. Normal bir kasisle aynı kalınlıktalar çünkü. Çok hızlı girerseniz amortisörleri elinize alabilirsiniz o kadar.
  • @BebeBiskuvisi Bahsettiğim halatlar normal bir kasisle aynı kalınlıkta değil ve çok daha sert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 15 Şubat 2013; 17:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ön takıma zarar vereceğini sanmıyorum. Normal bir kasisle aynı kalınlıktalar çünkü. Çok hızlı girerseniz amortisörleri elinize alabilirsiniz o kadar.

oda önemli değil yani küçük şeyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@BebeBiskuvisi Bahsettiğim halatlar normal bir kasisle aynı kalınlıkta değil ve çok daha sert.

Yani aslında yaklasık aynı yüksekliklere sahipler ama biri daha geniş biri ince onu kastetmiştim. 4-5 cm falan. Tabii etkileri çok daha farklı oluyor. Ben olsam hızımı 20'ye kadar düşürürdüm orada.

• Sakarya'da erenler belediye başkanı bunlardan koymuştu heryere.. gururla da anlatıyordu. .

Cingeneler hepsini çaldı

Sizinki de yakında gider merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yumuşak duvara çivi çakmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu emekliler yok mu, allahın işsizleri oturup oturup bugün ne yapsam diye düşünüp saçma sapan, üzerlerine vazife olmayan şeyler yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

şu emekliler yok mu, allahın işsizleri oturup oturup bugün ne yapsam diye düşünüp saçma sapan, üzerlerine vazife olmayan şeyler yapıyorlar.

Aynen.. cem yılmaz güzel anlatıyor :) emekli albay neden oraya park etti :)
  • Beyaz Masaya şikayet edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Beyaz Masaya şikayet edin

Ettim de sonuç yok. Geri dönüş olmadı
  • 1dk sürmez inip kenara çeksen eya bağaja atıp götürsen
  • Ufak bir empati ile o vatandasin o halati neden koyduguna kafa yorsaniz?
    Belki o da beyaz masadan rica etti tumsek yapilmasini ve belediye duyarsiz kaldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Ufak bir empati ile o vatandasin o halati neden koyduguna kafa yorsaniz?
    Belki o da beyaz masadan rica etti tumsek yapilmasini ve belediye duyarsiz kaldi?

kasis fetişistleri derneğinde mi yazıyorsun hocam kime ne faydası var bu halatın
  • Uskudarda uzun sure oturdum, ozellikle Baglarbasi/Icadiye tarafinda. Eski semt, dar sokaklar, dar kaldirimlar oldugu icin coluk cocuk sokaktan yurur insanlar.
    Kaptirip gelen arabalar da cabasi.

Bir nedeni vardir diyorum, ben de halat ustunden gecmeyi sevmesem de.
  • İstanbulda yaşamıyorum ama hadi halatı koydular uçları nereye bağlı? Sokaklarda iskele babası denen mantar şeklindeki taşlar oluyor onlara mı??
  • @wehrmacht Denedim hocam. Ancak arkadaş yere baya bir sağlam şekilde çivilemiş.

@SilverBlue Evet o yolda çocukları oynuyor ancak oradan araçların hızlı geçmesi söz konusu değil çünkü 20 metre ilerisi viraj. Hem ben yinede böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum hocam.

@alpernbugra Yere çiviyle çakmış hocam. Sık sık çivi atmış birde. Bir sabah sökeyim dedim ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 16 Şubat 2013; 1:37:43 >
  • Demek ki oradan hızlı geçip tehlike yaratanlar var ki insanlar böyle bir çözüme mecbur kalmış.

Yeterince yavaş geçerseniz bir zararı olmaz.
  • @nk061
    Hızlı geçmezseniz bir şey olacağını sanmıyorum. Başka bir yerde(yol değil) tahminimce daha kalın bir halatın üzerinden daha hızlı bir kaç kez geçtik bir sorun yaşamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

@wehrmacht Denedim hocam. Ancak arkadaş yere baya bir sağlam şekilde çivilemiş.

@SilverBlue Evet o yolda çocukları oynuyor ancak oradan araçların hızlı geçmesi söz konusu değil çünkü 20 metre ilerisi viraj. Hem ben yinede böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum hocam.

@alpernbugra Yere çiviyle çakmış hocam. Sık sık çivi atmış birde. Bir sabah sökeyim dedim ama nafile

karayollarına haber verin yola çivi çakmak ne demek çok büyük cezası var zarar vermenin icra ile tahsil ederler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.