Şimdi Ara

Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği olduğunu görür iseniz ne yapmalısınız?Evet dün akşam Fenerbahçe galibiyeti sonrası magandalar sayesinde arabamın tavanında bir kurşun deliği oluştu ne yapmalıyım?Tavan tamamen mi değişmeli yoksa başka bir hal yolu var mıdır?Şimdilik polise tutanak tutturdum.Yarın servise gideceğim.Başka bir fikri olan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Falcon5555

Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği olduğunu görür iseniz ne yapmalısınız?Evet dün akşam Fenerbahçe galibiyeti sonrası magandalar sayesinde arabamın tavanında bir kurşun deliği oluştu ne yapmalıyım?Tavan tamamen mi değişmeli yoksa başka bir hal yolu var mıdır?Şimdilik polise tutanak tutturdum.Yarın servise gideceğim.Başka bir fikri olan var mı?

Düzeltilmesi kolay. Tavan döşemesi sökülünce alttan düzeltilebilir. Kopan parça da olmadığı için birleştirilen kısım kaynaklanır. Sonra macun ve boya... Değişmesini gerektirecek birşey kesinlikle yok.

Ancak boyanması lazım. Mümkünse kısmi boya yaptır. Yani yama tabir edilen şekilde yaptırabilirsen daha iyi olur. Kenarları boyamasınlar. Direklere yakın kısımlara boya gelmesin. Vernik olabilir.

Mutlaka ayrıntılı fotoğraf çek. Ve sakla. Sonrasında faydası olur.

Geçmiş olsun...
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

ilginç ve sinir edici bir durum
    geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Bizim insanımız sevinmeyi ne zaman öğrenecek?Hadi bu mala geldi ya bir insan olsaydı o kurşunun düştüğü yerde.Bu tür insanları şiddetle kınıyorum.Ya bide araba sadece 4 aylık, yıllarca çalıştık didindik bir araba sahip olduk.Rezalet ya.
  • geçmiş olsun. hiç başıma gelmedi valla.
  • birde fotgraf çekip saklamanı tavsiye ederim, burası türkiye ne olur ne olmaz.

nasıl tamir edileceği konusunda tek fikrim kaynak ile doldurup tekrar boyayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper83

birde fotgraf çekip saklamanı tavsiye ederim, burası türkiye ne olur ne olmaz.

nasıl tamir edileceği konusunda tek fikrim kaynak ile doldurup tekrar boyayabilirler.
    geçmiş olsun.
  • quote:

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Tavana lokal olarak müdahale zor gibi. Kaynak olmaz gibi. Bi arkadaşımız kaza yapmıştı. Yaya ya çarpmıştı. Tavanın ön kısmı falan şökmüştü. Tavanı değiştirmişler diye okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2008; 23:08:04 >
  • quote:

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    herhalde bilmliyorum ama tahminen macun çekilerek kapatırlar ve tavan kısmi yada komple boyanır ama sen arabayı satarken nolur nolmaz diye fotoğraf çekmeyi ihmal etme yoksa takla muammelesi görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falcon5555

Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği olduğunu görür iseniz ne yapmalısınız?Evet dün akşam Fenerbahçe galibiyeti sonrası magandalar sayesinde arabamın tavanında bir kurşun deliği oluştu ne yapmalıyım?Tavan tamamen mi değişmeli yoksa başka bir hal yolu var mıdır?Şimdilik polise tutanak tutturdum.Yarın servise gideceğim.Başka bir fikri olan var mı?

Düzeltilmesi kolay. Tavan döşemesi sökülünce alttan düzeltilebilir. Kopan parça da olmadığı için birleştirilen kısım kaynaklanır. Sonra macun ve boya... Değişmesini gerektirecek birşey kesinlikle yok.

Ancak boyanması lazım. Mümkünse kısmi boya yaptır. Yani yama tabir edilen şekilde yaptırabilirsen daha iyi olur. Kenarları boyamasınlar. Direklere yakın kısımlara boya gelmesin. Vernik olabilir.

Mutlaka ayrıntılı fotoğraf çek. Ve sakla. Sonrasında faydası olur.

Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 3 Nisan 2008; 23:11:00 >

• quote:

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Bizim insanımız sevinmeyi ne zaman öğrenecek?Hadi bu mala geldi ya bir insan olsaydı o kurşunun düştüğü yerde.Bu tür insanları şiddetle kınıyorum.Ya bide araba sadece 4 aylık, yıllarca çalıştık didindik bir araba sahip olduk.Rezalet ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon5555

Alıntıları Göster

Nasıl tavanda mermi deliği var?

Üstünden mi ateş edilmiş, yoksa yan camlardan yukarı doğrumu, biraz açıklarmısın?

• quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun...
    gene ipin ucukaçtı bi ara ne güzel azalmıştı şimdi bakıyorum hemen saydırıolar....

• quote:

Alıntıları Göster
    mermi deliği varsa mermide arabadadır yada yakınındadır
    incelensin
    kiminmiş o mermi öğrenilsin
    sahibi bulunduğunda konuş sen kaskondan sigortandan oynama kendisi yaptırsın
    yok anlamıyosa mahkemeye ver
    dalga geçmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

geçmiş olsun...
    gene ipin ucukaçtı bi ara ne güzel azalmıştı şimdi bakıyorum hemen saydırıolar....

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun bu tip insanlar yüzünden hayatımız tehlikeye giriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

incelensin
    dalga geçmiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

incelensin
    dalga geçmiyorum

satılan bütün silahların balistik raporu tutuluyormu?...
    ruhsatsız olma ihtimali de var bide...

nası anlıyolar kimin oldunu acaba?

• quote:

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Araçta kimse olmaması büyük şans. İçimizde yaşıyor bunu yapan şehir eşkiyaları. Silah namustur öyle olmadık yerde çıkartılıp gösterilip ateşlenmez.

Sorunuza gelince serviste kaynak yapacaklarını sanmıyorum büyük ihtimalle tavan komple değişir. Bu arada tavanı delip geçen kurşun zeminde de hasara yol açmıştır.

• quote:

quote:

incelensin
    dalga geçmiyorum

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.tavanın değişmesi gerekmez,basitçe düzeltebilirler ve boyanır.

benzer bi durum benim de başıma gelmişti. 1.5 yıl kadar önce işten çıkmıştım(18.30-19.00 civarı).hava kararmıştı,arabama bindim ve 4-5 m. ilerledim ki dan-dan diye bi kaç el silah sesi duydum ve sonuncu mermi 'tak' diye arabama çarptı.o an orta aynadan arkaya baktığımda benimle aynı istikamette koşan genç bi çocuğu ve daha da gerilerde (sanırım 25-30 m.) siluetler gördüm.tabii arkadakiler benim tam arkamdaki çocuğa ateş ederlerken mermilerden biri arbamın arka kapağına isabet etti.ve bulunduğum yer şehir merkezi...adamlarda korku namına bişey yok zaten.biraz ileride güvenli bi yerde durup baktığımda arka kapağın sol kısmında 1 cm çapında bi çukur oluştuğunu gördüm ama sacı delememiş,boyasını attırmış.hemen yolun karşısından gelmekte olan polis araçlarına koşup durumu anlattım,zaten ihbar almışlar bu olaya müdahale için gelmişler(bayağı da hızlı gelmişlerdi).tanıdığım bi komiser vardı, durumu anlattım, ''hiç bulaşma,adamlar o genci bi başka sokakta vurmuşlar,alacak-verecek hesaplaşması,yakalandılar zaten''
    dedi.her neyse o kısmın fotoğraflarını çektim ve servise gittim,gayet güzel bi şekilde düzelttiler ve arka kapağı boyadılar.

beddua etmeyi sevmem ama,Allah böyle yaratıkların belasını versin...

• quote:

Orijinalden alıntı: zooropa

geçmiş olsun.tavanın değişmesi gerekmez,basitçe düzeltebilirler ve boyanır.

benzer bi durum benim de başıma gelmişti. 1.5 yıl kadar önce işten çıkmıştım(18.30-19.00 civarı).hava kararmıştı,arabama bindim ve 4-5 m. ilerledim ki dan-dan diye bi kaç el silah sesi duydum ve sonuncu mermi 'tak' diye arabama çarptı.o an orta aynadan arkaya baktığımda benimle aynı istikamette koşan genç bi çocuğu ve daha da gerilerde (sanırım 25-30 m.) siluetler gördüm.tabii arkadakiler benim tam arkamdaki çocuğa ateş ederlerken mermilerden biri arbamın arka kapağına isabet etti.ve bulunduğum yer şehir merkezi...adamlarda korku namına bişey yok zaten.biraz ileride güvenli bi yerde durup baktığımda arka kapağın sol kısmında 1 cm çapında bi çukur oluştuğunu gördüm ama sacı delememiş,boyasını attırmış.hemen yolun karşısından gelmekte olan polis araçlarına koşup durumu anlattım,zaten ihbar almışlar bu olaya müdahale için gelmişler(bayağı da hızlı gelmişlerdi).tanıdığım bi komiser vardı, durumu anlattım, ''hiç bulaşma,adamlar o genci bi başka sokakta vurmuşlar,alacak-verecek hesaplaşması,yakalandılar zaten''
    dedi.her neyse o kısmın fotoğraflarını çektim ve servise gittim,gayet güzel bi şekilde düzelttiler ve arka kapağı boyadılar.

beddua etmeyi sevmem ama,Allah böyle yaratıkların belasını versin...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun tahminimce tavanı komple değiştirmezler

• quote:

quote:

incelensin
    dalga geçmiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

incelensin
    dalga geçmiyorum

ben ruhsatlı olma ihtimaline göre değerlendirdim yani yasal duruma göre
    aksi halde tabiki sorun bu

ancak dediğim gibi eğer havaya ateş edilmiş ise düşmesi sırasında aracın tavanını delmişse mermi mutlaka orda biryerdedir yani arabanın içerisindedir yok eğer içerisinde değil ise tabanıda delmiş demektir
    tabanada bakıldımı acaba

eğer içerisinde yoksa yandanda ateş edilmiş olabilir vede mutlaka başka biryerdede delik olması gerekli

ama dediğim gibi eğer mermi bulunur ise balistik raporlaradan belki birşey çıkabilir yok olmadı yapacak birşey yok insanlara söveceksin o olur başkada birşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

geçmiş olsun tahminimce tavanı komple değiştirmezler

Alıntıları Göster
    tavandaki delik için tavan değişir mi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

tavandaki delik için tavan değişir mi yahu

Alıntıları Göster
    @ desiya
    o zaman satılan tüm silahların balistik raporları parma izi gibi saklanıyormu?....
    ben bilmiyodum böle birşeyi
  • quote:

@ desiya
    o zaman satılan tüm silahların balistik raporları parma izi gibi saklanıyormu?....
    ben bilmiyodum böle birşeyi

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun..bir delik için tavanın komple değişçeğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.