Önde olsaydı sunroof yaptırın aracınıza diyecektim.
geçmiş olsun iyiki içinde kimse yokmuş havadan düşen yorgun kurşun diyorlar buna iyi bir usta bunu anlaşılmayacak şekilde boyar resmi saklayın kasko karşılar
Geçmiş olsun , Allahtan içeride biri yokken meydana gelmiş olay .
Merminin açtığı deliğe baktımda o merminin aracın içerisinde olma ihtimali yüksek , yada tavan ile aracın tavanının arasında biryerde olabilir döşeme tutmuş olabilir mermiyi ...
Ve nasıl oluyorda havaya veya sağa yada sola açılan ateşte mermi diklemesine bir şekilde tavana denk geliyor , bir tezatlık var bu işte.. Ya oraya bir demir parçası gibi birşey düştü yada düşmanlarınız var.
Olası ihtimalleri değerlendirdim tabiki ..
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Geçmiş olsun , Allahtan içeride biri yokken meydana gelmiş olay .
Merminin açtığı deliğe baktımda o merminin aracın içerisinde olma ihtimali yüksek , yada tavan ile aracın tavanının arasında biryerde olabilir döşeme tutmuş olabilir mermiyi ...
Ve nasıl oluyorda havaya veya sağa yada sola açılan ateşte mermi diklemesine bir şekilde tavana denk geliyor , bir tezatlık var bu işte.. Ya oraya bir demir parçası gibi birşey düştü yada düşmanlarınız var.
Olası ihtimalleri değerlendirdim tabiki ..
anlamayacak bir şey yok havayı sıkılan tüm kurşunlar elbette bir şekilde yere geri dönüyorlar, hem de saatte 180-200 km hızla
kimisi birinin kafasına, kimisi çatıya, kimisi denize, kimi de bu örnekte ki gibi arabanın tavanına.
İyi dilekler için çok teşekkür ederim.Umarım kimse böyle bir olay yaşamaz.
Yarın Fenerbahçe'nin maçı var.Şayet turu geçer ise yine silahlar konuşur.Çok dikkatli olmanızını öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: Falcon5555
Resim2
nissan note sanırım araç ..
Evet Nissan Note
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
Geçmiş olsun.
Önde olsaydı sunroof yaptırın aracınıza diyecektim.
aynısı benimde aklımdan geçti
90 derecelik bir açı ile atılan bir kurşun ortalama olarak (rüzgara ve merminin merkez ucundaki kaymaya bağlı olarak) 20-40 merte arası bir çember içerisine saatte 6 Km hızla düşer.
buda bir insanın öldürmek için yeterli bir hız değildir.
KAYNAK: Discovery Channel : EFSANE AVCILARI
Bana kalırsa yukarıdan havaya değil aracınıza sıkmışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: selo078
90 derecelik bir açı ile atılan bir kurşun ortalama olarak (rüzgara ve merminin merkez ucundaki kaymaya bağlı olarak) 20-40 merte arası bir çember içerisine saatte 6 Km hızla düşer.
buda bir insanın öldürmek için yeterli bir hız değildir.
KAYNAK: Discovery Channel : EFSANE AVCILARI
Bana kalırsa yukarıdan havaya değil aracınıza sıkmışlar.
saatte 6 km mi?
bir saniye serbest düşme yapsa yani çıkacağı hız 30 km civarı bir şey , 6 km ancak boş kovanın silahtan yere düşerken ki hızı olabilir.
teorik olaraknamlu çıkış hızının yarısı civarı bir hıza ulaşıyor olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
Ruhsatlı silahların ve dışarda yasa dışı yakalanan bütün silahlarında balistikleri mevcuttur..
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
o zaman satılan tüm silahların balistik raporları parma izi gibi saklanıyormu?.... ben bilmiyodum böle birşeyi
Bildiğim kadarıyla faili meçhul yaralama, öldürme, saldırı ve benzeri olaylara ait kovan ve mermi çekirdeklerini laboratuarda inceleyip arşivleniyor ve bunları ele geçen ateşli silahlarla diğer olaylarla bağlantısı olup olmadığını anlamak için karşılaştırıyorlar. Ruhsat verilen milyonlarca silaha balistik rapor hazırlamanın mümkün olabileceğini sanmıyorum.
bu kurşun deliği altta herhangibir yeri delmişmi?
Anca Türkiye'de olur bu olaylar.. Geçmiş olsun.
Bugün itibari ile aracımı teslim aldım.Toplam 896 YTL'ye mal olmuş.Kasko karşıladı tavan boyanmış.Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin.Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bi durum durduk yere tawan boyandı ama canın sağolsun cana gelmesin
Çok teşekkür ederim
bu kesinlikle tesadüfi değil bilerek arabaya doğru ateşlenmişe benziyor. nereden sektirip gönderecekmiş bariz apartmanların birinden üzerine ateş açılmış. maç gününü iyi hatırla gol sonrası çokmu sevinçliydin antifb li birisinin yapması kuvvetle muhtemel.Hiç kimsenin sevinip yere nişan alıp ateşleyeceğini sanmıyorum neden aşağıya ateş etsinki. Bu işte garez olabilir. Biraz eşelersen yapanı bulursun gibime geliyor.