Şimdi Ara

Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhsatlı silahların ve dışarda yasa dışı yakalanan bütün silahlarında balistikleri mevcuttur..

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

o zaman satılan tüm silahların balistik raporları parma izi gibi saklanıyormu?....
    ben bilmiyodum böle birşeyi
  • Benim bildiğim tavanın saç kısmını kaynak yapılabilir. Ve zımpara atılarak düzeltilebilir... Macun uzun ömürlü değil diye biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

tavandaki delik için tavan değişir mi yahu

evet bencede saçma ama tabi vardır bi çaresi acaba aracın markası modeli neydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Ruhsatlı silahların ve dışarda yasa dışı yakalanan bütün silahlarında balistikleri mevcuttur..

quote:

o zaman satılan tüm silahların balistik raporları parma izi gibi saklanıyormu?....

baya iyi birşey o zaman işleri çok kolaylaştırır valla...

• quote:

quote:

Ruhsatlı silahların ve dışarda yasa dışı yakalanan bütün silahlarında balistikleri mevcuttur..

quote:

mevcut ama bu silahlar ülkeye kaçak olarak yurt dışındanda girmiş olabilir
    ozaman anlaşılmaz
    sakat işler bunlar
    ama yasal olarak eğer biri silah alıyorsa onun silahı ve mermilerinin seri numarası kişiye özel olarak devlette kayıt altına alınır
    yani atıyorum sen birini vurdun kaçtın adamdan mermiyi çıkardılar incelemerde mermilerin kime ait olduğu bulunabiliyor
    ha silah çalınmışsa ozaman işte çok uğraştırıyorlar

• Tabi, bozulan silahlar olmassa işler bulunan kovanlarla gayet kolay..

quote:

• quote:

Nasıl tavanda mermi deliği var?

Üstünden mi ateş edilmiş, yoksa yan camlardan yukarı doğrumu, biraz açıklarmısın?

bende merak ettim nasıl olmuş acaba dışarıdan sıksalar içeride mermi çekirdeği yok camdan sıksalar camın patlaması gerekmez mi
  • ben bu yüzden avrupa kupalarında hiçbir takımın kazanmasını istemiyorum bu magandalar sevinmesin diye
  • bu kurşun tavandan girdiyse başka yere de gitmiştir koltuğa felan girdiyse neysede aşağıda deldiği başka bir yerde varmı acaba
  • Polisin ifadesine göre mermi yakındaki binalardan gelmiş(kör kurşun) ve çekirdek muhtemel içeride.Saç içeri doğru eğilmiş.Araba Nissan Note.Ne diyelim Allah kimsenin başına vermesin beterinden korumuş.Ya arabanın yakında olsa idim veya başka bir insan.Sonucu düşünmek bile istemiyorum.Herkese teşekkür ederim.Lütfen bu magandalar anlasın silahın şakası yok ve silahla sevinç olmaz.
  • direk hışımla araca doğru sıkılmış gibi .Tavanda nası delik olsun yoksa.Çok garip belki hasımları geldi hazır fırsat bu fırsat dedi sıktılar.
    Komplo teorileri ama en düz düşünce bunu çıkartıyo
    Geçmiş olsun
  • Bizim bir tanıdık Bora aldı. Arabanın tavanı delik deşikti. Sunroof açtırıp sattı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

Bizim bir tanıdık Bora aldı. Arabanın tavanı delik deşikti. Sunroof açtırıp sattı.

bu da mantıklı ancak arkadaş isterse tabi.Eğer sunroof mantıklı gelmediyse önce bir fotoğrafını cek daha sonra serviste macun boya vs ile kapatabilirsin..
  • Arabada olmadığına şükret ve bir sadaka ver.Çok geçmiş olsun.
  • kurşun tabandan çıkmadıysa yere veya koltuğa saplanmıştır.komşumun başına aynısı geldi.birebir aynı olay.ruhsatlıysa belki bulunur eğer kovan varsa,çekirdekten balistik raporu zor yapılır diye biliyorum çünkü çekirdek sert yere çarpınca deforme oluyor.Boş kovan bulabilirsen eğer ki sanmıyorum biraz zor.Ayrıca ruhsatlı silahla pek bu tür hareketler yapmazlar.
  • Bugün servise bıraktım arabayı.Tavan tamamen boyanacakmış.Mermi üst döşemeyi delmemiş.Resim eklemek isterdim ama 400 kb.altına düşüremedim.Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Umarım kimsenin başına gelmez.Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
  • çok acı şeyler bunlar insan oglunun yapmaması gereken bir haraket diyecegim ama malesef kendimizi engelleyemiyoruz.
  • Yazın bizim arabanın da bagajında vardı mermi deligi..Kim yaptı bulamadık malum kendimiz hallettik..
  • Çok geçmiş olsun.
    TEK ÇARE ORAYI DÜZELTİP YAMA BOYA ATMAK YOKSA ÇOK DEĞER KAYBEDER
  • Resim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.