Şimdi Ara

Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 19can84

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

90 derecelik bir açı ile atılan bir kurşun ortalama olarak (rüzgara ve merminin merkez ucundaki kaymaya bağlı olarak) 20-40 merte arası bir çember içerisine saatte 6 Km hızla düşer.

buda bir insanın öldürmek için yeterli bir hız değildir.

KAYNAK: Discovery Channel : EFSANE AVCILARI

Bana kalırsa yukarıdan havaya değil aracınıza sıkmışlar.

saatte 6 km mi?

bir saniye serbest düşme yapsa yani çıkacağı hız 30 km civarı bir şey , 6 km ancak boş kovanın silahtan yere düşerken ki hızı olabilir.

teorik olaraknamlu çıkış hızının yarısı civarı bir hıza ulaşıyor olmalı.

serbest düşmeye göre değerlendirmemek gerek sonuçta hava sürtünmesi artı limit hız kavramı var serbest düşme problemlerinde genelde her ikide ihmal edilir zaten böyle olsaydı yağmur damlalarıda mermi gibi gelirdi.

O mermi direk olarak araca sıkılmış hangi manyak balkondan caddeye sıkar? Bencede bir düşmanınız olabilir temkinli olmakta fayda var yada kafası iyi pu.tun tekidir zevk için arabaya sıkmıştır.

• merhaba arkadaşlar yenı konu açmak yerıne burdan yazayım dedım

olay 26/11/2017 tarihin de menemen ulukent giriş kavşağından izmir yönünden menemen yönüne u dönüşü yaparken teker patlaması gibi bir ses duydum araçı kenara cektım kontrol ettim herhangı bir şey bulamadım ancak aracımı garaja cekerken tavanda bi çukur mermi boyutunda gözüme çarptı nerdeyse tavanı delecek .

arkadasların attıgı fotolara benzıyor . sanırım patlamayan kursun tavanıma carpması ıle bırlıkte patladı .

şans işte.

tamır boya ıcın onerılerınız nedır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastauskas87

merhaba arkadaşlar yenı konu açmak yerıne burdan yazayım dedım

olay 26/11/2017 tarihin de menemen ulukent giriş kavşağından izmir yönünden menemen yönüne u dönüşü yaparken teker patlaması gibi bir ses duydum araçı kenara cektım kontrol ettim herhangı bir şey bulamadım ancak aracımı garaja cekerken tavanda bi çukur mermi boyutunda gözüme çarptı nerdeyse tavanı delecek .

arkadasların attıgı fotolara benzıyor . sanırım patlamayan kursun tavanıma carpması ıle bırlıkte patladı .

şans işte.

tamır boya ıcın onerılerınız nedır .

dostum bu top mermisi mi ?patlamayan kurşun diye bir şey yoktur. anladığım kadarıyla bir el lastiğine ateş edilmiş bir el de aracın tavanına.tavan delinmediyse uzaktan gelmiştir. delindiyse veya delinmeye yakınsa bilerek yakından ateş edilmiş.yorgun mermi nin yapacağı hasar taş vurmasından hallice olur.fotoğraf varsa at tam yorumu yaparım.

• absorb3 kullanıcısına yanıt
    hocamtek bı ses duydum cok gurultuluydu yanımda arkadasım da vardı o da tek ses duydu dedım kesın tekerlek dır . acaba dıom baska arabanın tekerıne mı sıktırılar da bana da yorgun mermı denk geldı . foto atıcam actıgı yerde catlaklık da oluşmuş . acaba polıs kayıtları var mıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastauskas87

hocamtek bı ses duydum cok gurultuluydu yanımda arkadasım da vardı o da tek ses duydu dedım kesın tekerlek dır . acaba dıom baska arabanın tekerıne mı sıktırılar da bana da yorgun mermı denk geldı . foto atıcam actıgı yerde catlaklık da oluşmuş . acaba polıs kayıtları var mıdır .

bu işler genelde ruhsatsız silahla yapılıyor. ruhsatı olan adam ulu orta çıkarmıyor.
  • selam dostum aynısı benim arabaya olmuştu. Bayi bayi dolaştım ve lokal boya yapabilecek yer aradım. (alttan çıkmamıştı) sonunda Avek Teksitilkennte yaptırdım. Fotoğraflarını da çektim satarken zorluk olmasın diye. ama lokal boyatabilmiştim.
  • Yorgun kursun saci delemez direk araciniza ates edilmis.

Arkadasin aracinda vardi arka camurlukta bir iki kursun deligi sanayide kapattirdi hic anlasilmiyordu yapilabilir bisey yani.

Onerim elinizde fotosu oldun satarken illaki sorun cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar için teşekkür ederim .

fotoğraf mutlaka çekicem . guzel boyacı da bulmam lazım kötu bır sekılde boyarsa satısda zorlanırım zaten .

karakola bugun bakcam olay yerınde oyle bı kayıt var mı acaba umarım vardır da adamın yakasına yapısım .
  • geçmiş olsun
    içinde olmamanız büyük şans
  • İçindeyim hatta kurşun delip geçse başıma isapet de edicekti.
  • gastauskas87 kullanıcısına yanıt
    o zaman büyük geçmiş olsun
    verilmiş sadakanız varmış
  • ilgili fotograflar  Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği Arabanızın Tavanında Bir Mermi Deliği

• yaklaşık 2 yıl önce aynısı başıma geldi. maddi açıdan iyi olmadığımız için yaptıramadık. ama slikonla kapattık. yakın zamanda kaportacıya götürmeyi düşünüyorum. sizce ortalama ne kadar tutar?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.