Şimdi Ara

Sokak aralarında yapılan düğünler YASAKLANSIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi sokaklardaki düğünler yasaklansın. Evimin yakınında 3 gündür düğün var. 3 gündür ders çalışamıyorum. Sınava kalmış 1 ay... 3 günüm hemen hemen boşa gitti. Ayrıca boru gibi sesi olan bi adam var onu hiç anlatmayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaz geldi la doğru hatırlattın gene o düğünleri , bizim buradada oluyor.

köy geleneğini şehirde uygulayan eski gelenekçi insanlar. durumu anlatmaya çalışsan anlamazlar " sen ne diyon değişik " tarzında cevap alırsın kesin

adamlar yaptığı geleneğin , ne amaçla neden yapıldığının farkında değil abi , yani öyle bi düğün var , bu mutlaka yapılmadı diye biliyolar. köylerde herkes birbirini tanır. birileri evlenince herkesin haberi olması içi düğün şeklinde evlendirilir insanlar , bizim insanda davullu zurnalı kutlama var. peki tamam bu köyde olur tamamda. sen artık şehirde yaşıyon diye , tanımadığın binlerce insanı rahatsız etmen cahilliğindendir tamamen. (çok rahatsız oluyordum buradada içimi döktüm )

polisi arayarak şikayet et belki müdahale ederler.

• ondan sonra vay efendim yasakçı zihniyet.
    bizim burdada vardı. adamın sanatla ilgisi yok bildiğin boguruyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk2008

Bu mesaj silindi.
    zaten yasak ama polis bile çağırsan uyarıp gidiyo daha sonra devam ediyorlar
  • sana sonuna kadar hak veriyorum ama severim boyle halkin biraraya gelip eglendigi zamanlari, keske daha cok olsalar (haklara saygili bicimde)

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

sana sonuna kadar hak veriyorum ama severim boyle halkin biraraya gelip eglendigi zamanlari, keske daha cok olsalar (haklara saygili bicimde)

hocam olsun öyle, ne güzel. ama bursa'da tavuk alma olayı var. sabahın 3-4 üne kadar sürüyor. düğünler 2-3 e kadar. son ses. davul sesinin ulaşamadığı yerlere kartallardan gelen müzikler ulaşıyor. böyle adamlara uyuyamıyorum desen kavga çıkartırlar. gitsinler kimsenin olmadığı yerde yapsınlar. sokakta yapılan düğünler 2 kilometre öteden duyuluyor, tanımıyorum etmiyorum adamı. çekmek zorunda kalıyoruz onca sesi.
  • quote:

sana sonuna kadar hak veriyorum ama severim boyle halkin biraraya gelip eglendigi zamanlari, keske daha cok olsalar (haklara saygili bicimde)
    Cadde üzerine kurulan pazarlar da aynı şekilde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam tanımadığın etmediğin insanları buluştursa tamam haklısın ama şehir burası, eşten dosttan başka kimse bulunmaz o düğünde. ille de yapacaksan düğün salonu kirala
  • alintilayan arkadaslar, vallahi siz de haklisiniz

• quote:

alintilayan arkadaslar, vallahi siz de haklisiniz
    Geçen kapının önünde yaptılar yine polisi arayacaktım babam " herkezin düğün salonuna vericek parası olmayabilir dedi " bir nevi hak verdim nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Geçen kapının önünde yaptılar yine polisi arayacaktım babam " herkezin düğün salonuna vericek parası olmayabilir dedi " bir nevi hak verdim nedense.

O kadar parasi yoksa evlenmesin bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

konuşmayı atıyorum ben babam gibi sende ben gibi konuştun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

konuşmayı atıyorum ben babam gibi sende ben gibi konuştun..

• quote:

alintilayan arkadaslar, vallahi siz de haklisiniz
    Az yiyin de düğün salonu tutun
  • quote:

Başlıkta da belirttiğim gibi sokaklardaki düğünler yasaklansın. Evimin yakınında 3 gündür düğün var. 3 gündür ders çalışamıyorum. Sınava kalmış 1 ay... 3 günüm hemen hemen boşa gitti. Ayrıca boru gibi sesi olan bi adam var onu hiç anlatmayım.

Ygsde kac bin oldun ?

• Çevre ve Orman Bakanlığının 17.05.2007.gün ve 2007/5 sayılı Genelgesi ve 2009/49/EC sayılı Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi konulu yönetmeliğinin genel ilkeler başlıklı 5. maddesinin ( j ) bendi ile Ankara Valiliğinin 11.08.2004 gün ve 2004/7 kararları gereği sokak düğünleri yasaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MerveAyd

quote:

Başlıkta da belirttiğim gibi sokaklardaki düğünler yasaklansın. Evimin yakınında 3 gündür düğün var. 3 gündür ders çalışamıyorum. Sınava kalmış 1 ay... 3 günüm hemen hemen boşa gitti. Ayrıca boru gibi sesi olan bi adam var onu hiç anlatmayım.

Ygsde kac bin oldun ?

48

Sayısal ea sözel ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amsterdamli

quote:

Ygsde kac bin oldun ?
    Yani bunlar kendilerini köyde falşan zannediyorlar.Annem bile bunları savundu bana karşı.adam gelin çıkarıyor,10 saat davulu,zurnası,bilmem nesi başımız şişti.Hem de sabahın 10'unda.Adam cama çıkıp ana avrat saydırsa sonuna kadar haklı.Pazar günü bir de.

Eskiler buradan başka İstanbul yok demişler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ygsde kac bin oldun ?

48

Sayısal ea sözel ?

sayısal hedefim 25 bin eşit ağırlık derecem de fena değil

Fena degil sıralaman. Ea kac bin

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben kimsenin cızırtısını çekmek zorunda değilim; YASAKLANSIN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.