Şimdi Ara

Sokak Çeteleri Genel Tanıtım Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sokak Çeteleri Genel Tanıtım Videosu

Bilgisayar başında iken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız, sizi içine çeken çok güzel bir çete oyunu. Oyun başlı başına adam döverek, haraç toplayarak ve çeteye katılmaktan ibaret. Oyunu oynamaktan çok edineceğiniz dostluklar ile iyiki bu oyunu oynamışım diyebileceğinizin garantisini verebilirim.

Hareketsiz oyun mu olur? diye sorarsanız bu sokakçeteleri oyununda yok yok..
    Meydan savaşı denilen kısımda karakterinizi hareket ettirip bombalar atıp savaşabiliyorsunuz da.
    İlk seviyelerde sıkıntıya düşebilirsiniz ama yılmak yok! Türk oyunculara mesaj atıp yardım alabilirsiniz. 15. seviyeden sonra oyun asıl o zaman başlıyor. Hele ki çeteye girip arkadaş edinince, birlik oluşup diğer çetelere saldırmanın verdiği tat hiç bir oyunda olduğunu düşünmüyorum.
    Web tabanlı oyunlar arasında dostluklar kazanabileceğiniz, zevk alabileceğiniz ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bir oyun. Alttaki videodan da nasıl olduğunu görüp geleceksiniz zaten :)
    Şiddetle tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=mge8xlg2z0s&feature=youtu.be

Yukarıdaki videoyu izleyip detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kaynak: ozgunatik.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgünatik -- 2 Haziran 2015; 2:44:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAVAŞ CEBECİ HAKKINDA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.