Şimdi Ara

Sokak eşkiyaları-pislikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ülkede namuslular namussuzlar kadar cesur olmadan o ülkede kurtuluş yoktur
  • İlk başında bişeyler kesmeye kutu açmaya vs yarar diye tasirdim cakiyi. Sonra baktim bu tirrekler sağda solda kelebek sallıyor dedim kestaneyi cizdirmeyelim durduk yere kendimizi savunuruz gerekirse bi büyüğünü alayım şunun. Şimdide sayıları arttı adamlar grup grup geziyor hepsinde de illaki sustalı, muşta vs bişeyler vardir tek girsem parçalarlar diye teleskopik jop taşıyorum. Döt içi kadar ilçede nerdeyse silah taşıyacak duruma geleceğiz anasını satayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Teleskopik job nasıl bişey hocam nerden temin edebiliriz alalım bulunsun yanımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Teleskopik job nasıl bişey hocam nerden temin edebiliriz alalım bulunsun yanımızda

Hocam 50 cm (açık hali) uzunluğunda bir radyo anteni düşün. Kapalı hali 20 cm. Çelikten iç içe geçmiş 3 parca boru. Size bıçak sallayan birinin koluna vurursaniz kesinlikle kırar kolunu.

Av bayiinden 20 liraya aldım

• AquaSs kullanıcısına yanıt
    Polisin tutuklama yetkisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Kabadayılık bende yaptım ama tek başıma.6-7 kişi dolaşanları tek görünce laf atıyordum bağırarak.kız yerine koyuyordum.hepsi senin mi diye seslenmişliğim var.hiç yanıt almadım daha ama çok korkaktır 6-7 kişi gezenler.tek bulursan ki çok zor. indirirsin kolayca.benim çevrem sağlam diye cevap vermiyorlar halbuki ben ne yaparsam tek yaparım

Iste boylelerini direkt olduruceksin. Sirf oksijen israfi

• O tarz insanlardan kurtulmanın tek yolu, atara atar misali.Bağırıyorsa daha çok bağırıcaksın tırsar.Üstüner geliyorsa sen daha da böyle dövücekmiş gibi yürüyceksin tırsar.En önemlisi onlar o kadar tırsaktırkı hafif öne çıkmış birine direk ilk yumruğu koy şaşkına dönüceklerdir.Sonrasında huzur içinde kaçabilirsin
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Alalım hocam evde araba da hatta yanimiz da dursun ne olacagi belli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

ağzını topla burjuva !

onların hepsi işçi, emekçi çocuğu, babaları ya karton toplayıcısıdır ya da belediyede görevli. gariban, zavallı hayatlara sahipler, taptıgınız kapitalizmdir onları sokağa mahkum eden, asi olmalarının en büyük sebebi budur, senin alttan alman gerekirdi, onları rahatsız edecek mutlaka bir şey yapmışsındır. aksi halde karışmaları için bir sebep yok

bir de gelip konu açıyor burada yahu

Acayip saçmalamışsın. Resmen suçu ve suçluyu övmüşsün. Bunun kapitalizmle hiçbir alakası yok.Ben de komünistim ama burada senin söylediklerin saçmalıktan başka hiçbir şey değil.
  • quote:

Cadde üzerinde marketten çıktım 2 adım attım karşımdan gelen 6-7 kişilik tanımadıgım it kopuk denilen cinslerden önümü kapattılar hareket çekiyolar sağ gidiyorum sola gidiyorum yol vermiyolar , en son omuzu vurarak geçtim, arkamdan; Napıyosun sen lan dediler ufak bi döndüm arkamı ağzımı açmadan uzaklaştım hemen

Bu nedir kardeşim ya cadde üzerinde yolda bile yürüyemez hale geldik, yeter artık ya bugün benim başıma gelen yarın başkasına gelir kurtuluş mu yok mu bunlardan her seferinde dönüp gidicez mi

Seni anlıyorum. Bunun tek çözümü asayiş polislerinin devriye gezmesi. Başka çözümü yok.Polise söyleyeceksin artık ne yaşadıysan.
    Veya sokakta sana sataşıyorlarsa , orantılı bir şekilde nefsi müdafa hakkını kullanacaksın. Savunma sporlarına yazıl.

• quote:

Alalım hocam evde araba da hatta yanimiz da dursun ne olacagi belli degil

Gece dışarı çıkarken taşıyorum hocam ben. Biraz ağır ama alışıyor insan

• bıçak gezdirmek çare olmasada, y,nede onu görünce biraz daha temkinli davranırlar.
  • quote:

Cadde üzerinde marketten çıktım 2 adım attım karşımdan gelen 6-7 kişilik tanımadıgım it kopuk denilen cinslerden önümü kapattılar hareket çekiyolar sağ gidiyorum sola gidiyorum yol vermiyolar , en son omuzu vurarak geçtim, arkamdan; Napıyosun sen lan dediler ufak bi döndüm arkamı ağzımı açmadan uzaklaştım hemen

Bu nedir kardeşim ya cadde üzerinde yolda bile yürüyemez hale geldik, yeter artık ya bugün benim başıma gelen yarın başkasına gelir kurtuluş mu yok mu bunlardan her seferinde dönüp gidicez mi

Başka insanlara hakaret etme hakkını nerden buluyorsun sen? Sen kimsin?

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Belli ki o arkadaşta zamanında o yollardan geçmiş serserilik itlik yapmış sonra ise parayı bulmuş şimdi de gelip onları savunuyor yoksa başka açıklaması olamaz.

Utanmasa bacıma da laf atsınlar çünkü düzenli cinsel hayatları yok bu onların Hakkı filan diyecek.

• Öğle vakti metrobüs üst geçitte gasp edildim. Biri çıkıp da noluyo demedi. Gece vakti için bişe demeye gerek kalmıyor

• Dostum sen yine iyilerine denk gelmişsin. Ankara'nın göbeğinde 7-8 kişilik bir grup bıçak çekip para istediler benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 9 Mart 2016; 12:32:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle istediklerini yaptiniz mi para felan isteyince yoksa kafa mi tuttunuz

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Belli ki sende onlardansın neyse

• korktun mu yoksa ayıq ol semt çocuğuz alayına giderizzzzzz

• quote:

Geçmiş olsun öncelikle istediklerini yaptiniz mi para felan isteyince yoksa kafa mi tuttunuz

Teşekkür ederim :) Doğal olarak karşı geldim. Mesafemi ayarlayıp birkaçını etkisiz hale getirince uzaklaştılar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 9 Mart 2016; 12:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.