Şimdi Ara

Sokak eşkiyaları-pislikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğduğumdan beri bağcılarda yaşıyorum. Yani bu pisliklerin ciğerini bilirim. Hepsi malum ırka mensup yaratıklardır. Tek başlarına sesleri çıkmaz, dört-beş kişi oldukları zaman etrafa sanki bir boklarmış gibi üff püff yaparak bakarlar. Giyinişleri tek tiptir (çakma adidas). Hepsi öyle yaşamayı seçmiştir çünkü toplumda bir yerleri yoktur hiçbirinin, bunu kendileride bilir o yüzden böyle böcek gibi köşe başında, koloni gibi yaşamayı seçmişlerdir.

İstanbulda başlıca yayılım alanları bağcılar ve esenyurttur.

İzlenilmesi gereken belgeseller:

• Tek çare " keko itlaf ekipleri" kurulması.Gördüğü yerde katledip poşetle çukura gömecekler bunları.Hem terör hem hırsızlık hem işsizlik oranı da azalır bu sayede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Dediğin insanları biliyorum yaşadığım yerde öyleleri de var ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz ama dediklerim hiç de öyle aç açıkta kalmış insanlar değil. Sen yürüyosun ve önünü kesip para istiyorlar küfür ederek yani senin dediğin gibi rica etse ihtiyacım var dese neden vermeyeyim ? Vermemem için hiçbir sebep yok. Vermediği için yaralanan kişiler var burada veya "ne bakıyon lan" deyip çıkan kavgalar var. İstanbulu bilmiyorum tarif ettiğin insanlar dediğim gibi burda da var fakat dediğim karaktersizler yüzünden kimin gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu bilemez olduk malesef :/

bazı sokaktaki kardeşlerimiz asi olup rica etmesi gerektiği yerde bıçak çekme hatasında bulunuyor, onların da canı sağ olsun, kötü psikolojinin etkisi hep bunlar, ne bakıyorsun lan diyen kardeşlerimizi de anlamak gerekir kim bilir kaç kişi mikrop gözüyle bakmıştır ona, aşağılık kompleksi problemi anlayacağın, onun penceresinden bakmak da önemli, kayda değer

Oğlum senin kafa ya iyi yada trollük yapıyorsun.Başka açıklaması olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Doğduğumdan beri bağcılarda yaşıyorum. Yani bu pisliklerin ciğerini bilirim. Hepsi malum ırka mensup yaratıklardır. Tek başlarına sesleri çıkmaz, dört-beş kişi oldukları zaman etrafa sanki bir boklarmış gibi üff püff yaparak bakarlar. Giyinişleri tek tiptir (çakma adidas). Hepsi öyle yaşamayı seçmiştir çünkü toplumda bir yerleri yoktur hiçbirinin, bunu kendileride bilir o yüzden böyle böcek gibi köşe başında, koloni gibi yaşamayı seçmişlerdir.

İstanbulda başlıca yayılım alanları bağcılar ve esenyurttur.

İzlenilmesi gereken belgeseller:

Linkleri yenilermisiniz acilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilonglife kullanıcısına yanıt
    Kardeş nerde oturuyon sen bi adres ver bakam he ?

(Adminler temsili bir yorumdur arkadaş anlamıyor başka türlü, yoruma bakıp ban atmayın artık konuyu okuyup atın adminler, bıktım 3 gün forumdayım 1 hafta cezalıyım :)) )
  • Video dakilerde aynı oksijeni tüketiyor bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Kardeş nerde oturuyon sen bi adres ver bakam he ?

(Adminler temsili bir yorumdur arkadaş anlamıyor başka türlü, yoruma bakıp ban atmayın artık konuyu okuyup atın adminler, bıktım 3 gün forumdayım 1 hafta cezalıyım :)) )

taksimde yaşıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağcılar kesinlille bunların şubesi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.