Şimdi Ara

Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
3
Favori
16.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    insanların yanına biraz daha ortamı katmaya çalış.
    insanlara yaklaşmaya çalış. utanma istemiyorlarsa çekmezsin sokakta hikayesi olan binler var. 3-5 tanesi istemezse kalanları çekersin.
  • Boğazın İncisi
     Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

Güzel fotoğraflar ,elinize sağlık..
    guitarist cebeci ve DrynhwyL fotoğraflarinizdaki renkler çok hoş..

Salim ve Jamal

jemal malik on numara adamım...çocugumun ismini koyarım belki ...

guzel foto mahmut kardesim

• @Mithgor
    dikkat edicem abi genelde uzaktan olduğu gibi çekmek istiyorum kendimi belli etmeden =)
  •  Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım..
  • bende ekleyim bir kaç fotografımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkipower -- 4 Nisan 2009; 2:13:55 >

Havhavın keyfi bizde yok valla...

• selam Mithgor seni burda görmek güzel
    bu topicde iyi olmuş bir kaç karede ben ekliyim istedim :)

• selamlar kapt73 (:
  • Hayat Ne Güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 11 Nisan 2009; 18:41:26 >
  • Fotoğraf çekecek bir nesne araştırırken önümde uzun sakalıyla elinde darbukasıyla bir kişi beliriyor. Acınacak halde olduğu her halinden belli. Poz veriyor çek beni fotoğrafımız olsun bir tane diyor. fotoğrafını çekiyorum hızlı bir şekilde. yanıma yaklaşıyor ağzından akşamdan kalmış içki kokusuyla kelimeler dökülmeye başlıyor. 3 tane çocuğunu darbuka çalarak bir nevi dilencilik yaparak geçindirmeye çalışıyormuş Ağzından belli belirsiz sözcükler dökülüyor. Bende anlayamasamda kafa sallıyorum. Anlatırsın beni diyor reklamımız olsun deyip sallana sallana uzaklaşıp gidiyor. Sıcak bir gülümsemeyle arkasından hoşçakal diyorum.

• Son resim çok güzel çıkmış gerçekten.

Bende daha yeni fotoğraf dünyasına giriş yapıyorum :).Gerçi compact makine siparişi verdim (Canon IXUS 960 is) heralde bununla bu kadar güzel pozlar çekemem ama epey ilerlemek istiyorum ,yardımlarınızla tabiki :).
  • Keşke manuel ayarlara imkan sağlayan bir makineye yönelseydin. Kompakt modeller seni kıstılayacaktır.
  • ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum fakat makineler hakkında ve çekimler hakkında hiçbir bilgim yok:( bir makina almak istiyorum. şu nasıl? bilen biri fikir verebilir mi?
    http://www.emall.com.tr/product/fujifilm-finepix-s5800-dijital-fotograf-makinesi-2gb/
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirazzade
    ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum fakat makineler hakkında ve çekimler hakkında hiçbir bilgim yok:( bir makina almak istiyorum. şu nasıl? bilen biri fikir verebilir mi?
    http://www.emall.com.tr/product/fujifilm-finepix-s5800-dijital-fotograf-makinesi-2gb/

Bu başlık yeri değil ama sorulmuşken cevap verelim... Fuji s5800, ileride d-slr'ye geçiş için ideal bir makinadır. Manuel ayarlara sahip olması avantajlıdır. Bulabilisen fuji 6000- 6500 modeli daha iyidir.
    Ayrıca unun için "Fotoğraf makinası satın alma rehberi" adlı bir üst konu başlığımız olacaktı. Oradan daha iyi bilgi alabilirsin.

• varoşlardan bir alıntı

renk tonu boyle daha hosuma gitti koydum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.