Bildirim
Sokak Fotoğrafçılığı, paylaşım.. (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Sokak fotoğrafçılarından daha çok fotoğraf paylaşmalarını bekliyorum. Sokak fotoğraflarını izlemek büyük keyif.... Haydi amaaa.. -
-
-
@synchro
ilk konuyu okursan gerekli açıklamayı bulursun. -
oraya bakmak aklıma gelmedi teşekkürler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: synchro
oraya bakmak aklıma gelmedi teşekkürler
"street photograpy" diye aratınca tonla örnek bulursun... -
Hort
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çok güzel şeyler var ve ben yeni fark ettim
bundan önceki paylaşımlara ayrı ayrı cevap yazamayacağım ancak bundan sonra teker teker yazabilirim.
ama şunu söylemek istiyorum, o kadar güzel fotoğraflar var ki! Ve fotoğraf çok güzel olmasa bile, hikayesi ve anlatımı o kadar güzel fotoğraflar var ki!
ellerinize sağlık -
quote:
Orijinalden alıntı: gentleman_
çok güzel şeyler var ve ben yeni fark ettim
bundan önceki paylaşımlara ayrı ayrı cevap yazamayacağım ancak bundan sonra teker teker yazabilirim.
ama şunu söylemek istiyorum, o kadar güzel fotoğraflar var ki! Ve fotoğraf çok güzel olmasa bile, hikayesi ve anlatımı o kadar güzel fotoğraflar var ki!
ellerinize sağlık
tsk ederim ben yeni basladım sokak fotosuna prof deilim yorumlar benim icin onemli simdilik sx150 var ...Buyucek daha sonra:))) süt içiriyom
-
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Mart 2021; 18:41:5 > -
Ekmek,şarap,sen ve ben...
-
Gayet güzel kare Tebrikler...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X