Şimdi Ara

sokak kedi ve köpekleri icin goody marka mama alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, sokak canları icin 15er kg köpek ve kedi mama almak istiyorum.internette en hesaplı goody marka var.ücretsiz de kargosu var.
    acaba bu markayı alıp sokak hayvanlarına dagıtanınız var mı.yiyorlar mı.sorun oldu mu hic.tesekkurler.

• Sokak canları pek seçici olmuyor. Yine de önce küçük paket alıp deneye bilirsiniz.

temizmama.com da 15kg üzeri ücretsiz gönderim yapıyor.

amazon.com.tr evcil kategori açılışına özel indirim yapmış, isterseniz bir bakın

sokak kedi ve köpekleri icin  goody marka mama alınır mı?
  • Enjoy tavsiye ederim. Goody kullandım bir cok kedi yemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagani

Enjoy tavsiye ederim. Goody kullandım bir cok kedi yemedi.
    enjoyun hangisini aldınızdı acaba? ben de onu alayım
  • uzun zamandır mama alıyorum buradan önce açık mama alarak denedim. Kedimin sevdiği mamayı bulunca daha fazlasını aldım. Açık mama alın arkadaslar hem ucuz hemde neredeyse tüm markaların açık maması mevcut. Deneyerek alın derim
    www.ekonomikmama.com
    Açık Mama En Uygun Fiyatlarla | Ekonomikmama.com / Kedi Maması - Köpek Maması ve Akseusarları
    https://www.ekonomikmama.com/acik-mama

• Enjoy mamadan altını almayın. Fiyatına göre içeriği iyi ve her kedi yiyor. Goody lezzetli değil her kedi yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin cok tesekkur ederim.Hocam enjoyun köpek icin olanını aldım.tavuklusunu aldım. kuzu etli pirinçli enjoy kullandınız mı yiyor mu kedi kopekler ? .ben sokak canları icin almaya basladım da duzenli almak istiyorum ama bunu yapabilmem icin yedikleri en ucuz markanın en ucuz urununu tespit etmem gerekiyor ki kuzu etli pirincli enjoy en ucuzuydu ama arkadasım tavuklu al kesin yerler dedi ki evet yiyorlar bunu.gel gelelim arada fark var.o fark birikip gene mama olarak onlara geri donebilir mi diye sormak istedim.tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.