Şimdi Ara

Sokak kedisi ve yavruları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kapıma sürekli her akşam bir paket süt koyuyourum 2 sene önce kapıma 2 kedi geliyodu sürekli ama hepte yemek yediğimiz saatlerde neyse ben bunları hergün salam,kaşar,köfte,baget besliyodum bacaklarıma kadar geliyolar fakat elimi yavaşça uzatınca hemen 2 3 adım geri çekiliyolardı bu sene ramazanda kedinin 5 tane yavrusu oldu 1 ay falan yemeği ağızında götürüyodu son 3 haftadır yavrularıyla birlikte tam yemek saati gelip sabaha kadar kapıda bekliyolar. Ama sabaha kadar uyuyamıyorum acaba ne yapıyolar üşüyolarmı açlarmı die. Bende artık sürekli kapıda besliyorum kedileri fakat hala benden korkuyolar ben bu kedilere kendimi nasıl güvenli olduğumı farkına vardırabilirim. Yani azda olsa sevmek istiyorum. Birde bitane yavrusu hep beraber geldiklerinde o kedi sürekli arabanın kastiğini yumuluyor hiç yemeğin peşinden koşmuyo bana kendilerine yaklaştırsalar alıp veterinere götürücem fakat gelmio acaba daha diğerleri kadar gelişemedimi. Üzgünüm çok uzun oldu ama onları görüpte sevememek çok üzüyo insanı. Şimdiden hepinize cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furkanaydogdu18 F kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz zaman verin; zamanla alışacaklardır size.Ama her kedi de alışsa bile sürekli sevdirecek diye bir durum yok
  • Biraz alışmaya başladılar galiba oturuorum kapının önüne hepsi önüme dizilio elimdeki yemeği uzatınca hmn elimden alıp kaçıolar ama ben bir adım atar atmaz hemen uzaklaşıp arabanın altına giriolar. İnşallah alışırlar cevap için teşekkürler. Zaman vericdm yeterki kendilerini azda olsa sevdirsinler. :)

• Kediler tam artist ya :) Karakterleri gereği biraz asiler, sadece istediklerinde sevdirirler

• Aman dikkat edin arabanın içine falan girmesinler.
  • Hocam süt veriyorsanız, koyduğunuz süt kadar su da koyun aynı kaba. Sindiremiyorlar yetişkin kediler de yavru kediler de, ishal oluyorlar.

• Kediler analarından öyle görüyorlar, analarıyla iyi bağ kur, onlara çok iyi yaş mama verirsen sana taparlar..

Hayvanlar gelmiyor diye üzülme, yemek rüşveti de işe yaramıyorsa boşver....

hayvanlar insanlara alışınca başlarına çok kötü şeyler geliyor, belki böylesi daha iyi, çocuklar, yetişkinler

hayvanları öldürüyor, alıyor atıyor... Daha yazmak bile istemiyorum.... böylesi de iyi...

ben çok hayvanı kendime alıştırdım, bu da iyi değil, sürekli senden bekliyorlar ondan sonra bu da çok kötü oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara sokak köpekleri problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.