Şimdi Ara

Ankara sokak köpekleri problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da yenimahalle de sokakta dolaşamaz hale geldik belediye topluyor 1 gün sonra geri bırakıyor. nasıl bir çözüm bulabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen Gölbaşını gör. Bizim evin az ilerisinde belediyenin köpek barınağı var. Ordan kaçan köpekler bir araya gelip çete kurmuşlar. Yol kesiyolar, çöpleri yağmalıyorlar
  • 1-2 değil 20 tane beraber dolaşıyorlar, belediye hayvan haklarına aykırı bilmem ne diyor ama bu köpeklerin yaptığında insan haklarına aykırı

• Sabah altı buçukta servis beklerken sokakta ben ve köpekler oluyor. Saldırgan değiller ama korkuyorum bazen. Barınaklar çok acımasızca, bırakın gezsinler abi ne olacak ?
  • Gazi üni bende şikayetçiyim abi gece geliyorum sürü şekilde dolaşıyorlar.

Ama ben tek siz hepiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scampt

Sabah altı buçukta servis beklerken sokakta ben ve köpekler oluyor. Saldırgan değiller ama korkuyorum bazen. Barınaklar çok acımasızca, bırakın gezsinler abi ne olacak ?

Gezseler sorun yok havlayıp saldırıyorlar

• Kadıköy caferağa muhtarlığı tarafıda öyle en saçmasıda 23:45 yoklar 00:00 dan sonra her köşede bi de ani çıkış yapıyorlar bazen kızın yanında fail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşılayıp bırakıyolar tüm köpeklere barınakta yer yok malesef kapınızın önüne 1 tas su ve biraz yemek koymak bir çözüm olabilir
  • Batikent biraz duzeldi gibi azaldilar eskisi gibi degil.

• arkadaş olmaya çalış kasaptan çöpe atıcagı fazla artık et kemik ne varsa al sokaga çık ve dagıt köpeklere bir yandanda sev diger gün seni gördükleri zaman kırmızı halı sererler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yes of course

Arkadaşlar Ankara'da yenimahalle de sokakta dolaşamaz hale geldik belediye topluyor 1 gün sonra geri bırakıyor. nasıl bir çözüm bulabilirim

Biber gazi ile dolaş sataşırlarsa sık gözlerine ve yavaşca ordan uzaklaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Sen Gölbaşını gör. Bizim evin az ilerisinde belediyenin köpek barınağı var. Ordan kaçan köpekler bir araya gelip çete kurmuşlar. Yol kesiyolar, çöpleri yağmalıyorlar

Bende gölbaşındayım felaket köpek kaynıyor. Ama burda durum ciddi boyutlara ulaştı. Toki de akşam çıkamıyorsun çete halindeler. Bir keresinde adam kurtulmak için iki el ateş etmişti yani burdakiler çok fena belediye toplasın bunları.

• cebeci sakin
  • elektroşok yada biber gazı

• Çiğdem Mahallesi'ndeyim, burada da bir sürü köpek var ama saldırgan değiller. çoğu kendi halinde. hele o enikleri yok mu beni benden alıyorlar
  • ankara yenimahalleye çok belediye bakmaz zaten keçiörenin oradaki yenimahalleden bahsediyorsan eğer evet belediye bakmıyor zaten çok fazla oralara geceleri çıktığında zarar verecek şekilde saldırıyolarsa ve vahşi oldukları belliyle zehirli et parçaları ver sev başlarını okşa yarın kurtulmuş olursun.

not: vicdan ve günah kısmından ben sorumlu değilim
  • Bende Demetevlerdeyim dümdüz yürü ne yapacaklar.
    Demetevlerde daha çoklar ben rahatça yürüyorum.
  • Senin yaşamaya hakkın olduğu kadar onlarında var . Sana zararı ne ? Sen onlara birşey yapmadıkça onlarda sana bir şey yapmaz merak etme . Onların tek amacı karınlarını doyurabilip bir günü daha tok atlatmak . Bunu yapmaları sana mı batıyor ?

• Konu alakasız ama geçenlerde yanlışlıkla yenimahalle'ye saptım, şeritler yarım yarım aynaları kapattık da öyle devam ettik yola korka korka. 2 araç yan yana geçemiyor, hele otobüs geldi mi birisi iyice kenara yaklaşıp bekliyor.

Allah bi daha düşürmesin oralara.
  • Korkmayın hepsi kısırlaştırılmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.