Şimdi Ara

Sokak Ortasında Tecavüz Girşimi Vatandaşlarca Engellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merdan Yanardağ, 2023 Haziran'da TV programında teşbih amaçlı Abdullah Öcalan'dan bahsettiği için "terörü desteklemek, TC bölünmez bütünlüğünü tehlikeye düşürmek" gibi suçlarmalarla mahkemesiz davasız apar topar tutuklanıp 4 ay ağırlaştırılmış hapis yatması sağlandı. Bir hiç gerekçe ile Yanardağ'ı yıpratmaya çalıştılar, başardılar da.

Ortalıkta dolaşan 20 milyon Sur, Afgi, Paki arap bozuntularına karşı hiçbir yaptırım yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Su an ki adalet sistemi AKP'nin eseri. Tamam ondan once de mukemmel degildi ama AKP cezai yaptirimlari arttiracagi yerde infaz yasasiyla oynaya oynaya sacma sapan bir durum cikardi ortaya. Oy kaybetmemek icin af cikarmak haricinde her seyi yaptilar. Sonra bakiyorsun tweet atanlar roportaj verenler haftalarca hapiste tutulurken adi suclular ertesi gun tekrar sokaklarda.

• Periah kullanıcısına yanıt

Jahrein'in suçu neydi tam bilmiyorum ama bu ülkede halkın gazını almak için 1 sene bile içeride yatırırlar . Halk bundan hoşlanıyor. Dilan Polat davasında halk Dilan Polat'ın içeride durmasını istiyor mesela, paraların kaynağının araştırılmasını istemiyor. Halk günlük dozunu alarak rahatlamak istiyor sadece.

• Videoyu izledim. Serbest bırakılmışlardır çoktan dedim. Öyle de olmuş. Canım ülkem..

• O taptığınız cibilliyetsiz siyasi partiler sayesinde bu adamlar dışarda 2020 korana virüsüden dolayı af çıkardılar

Tek amaç oy almaktı, adam öldürenden sapığına kadar hepsi yaklaşık 4 senedir aramızda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biliyorum. bunu ben de belirttim. lakin bu konuyu ilk açan ben olmama rağmen konu kural dışı diye silindi.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Senin konuyu açış şeklin bu ahlaki çürümenin bir sonucu. Zira çok iğrençti. Moderatörler senin bu yüzünü gizlemeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 4 Ekim 2024; 20:26:18 >
  • Yapcak birşey yok Ülke açık hava tımarhane acilen milletvekillerinin toplanıp Türk ceza kanunlarını komple değiştirmesi gerek.Adalet bakanlığının yapacak birşeyi yok bu olay şikayete tabi suç diyor kadın korkudan şikayetci olmuyorsa hiçbirşey yapamıyorlar.Ülkede kanunların baştan aşağıya değişmesi gerek yeni cezaevleri yapımması gerek insanlar iyice sapıtmış ne kural tanıyorlar ne kanun tanıyıorlar.Yeter atık ya insanların milletvekillerine baskı yapması gerek bu ceza kanunlarını komple baştan aşağıya değiştiriceksiniz die.Hiçbirimiz güvende değiliz burdan Akp trollerine sesleniyorum gereğini yapmazssanız birgün bu kokuşmuşluk sizide bitiricek toplum iyice barut gibi gereğini yapın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 4 Ekim 2024; 20:44:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

boş yapma

............................................

...

Bu makale, bilimsel endişelerden uzak bir biçimde, dost görünen, Türk kamuoyunda hâlâ olumlu bir imaja sahip Almanya’nın gerçekte “hasım”, “düşman” bir ülke olduğu gerçeğine dikkat çekmek için yazılmıştır. Almanya’nın pek bilinmeyen profilinin ortaya konulmasına yöneliktir. Bu alanda yazılan uyarı niteliğindeki ilk makale olma gibi bir dezavantaja da sahiptir. Bir bilim adamı titizliğiyle saptanan hususların her biri ile ilgili araştırmaların ve yayınların yapılması, Türk halkının bilinçlendirilmesi ve yöneticilerin bilgilendirilmeleri açısından kaçınılmazdır.

23 Nisan 1999 İtibariyle Almanya’daki mülteci kamplarındaki Arnavutların sayısı, Türkiye’dekinin yaklaşık ikibuçuk katıdır (yaklaşık 9.900 kişi). Alman İstihbarat Servisi BND, bugüne kadar kullandıklarının yanısıra, bunların ve daha geleceklerin içinden “çengel” atacağı Arnavutları hiç şüphe yok ki yetiştirecektir. Bu bir kehanet ya da tahmin olmanın ötesinde gerçektir. 1960’lı yıllarda, Türkiye’den Almanya’ya giden işçilerimiz arasında, “Kürt”, “Çerkez”, “Pomak”, “Boşnak”, “Arnavut”, “Laz” vb. kökenli vatandaşlarımızla, Marksist-Siyasal İslamcı-Ümmetçi-Tarikatçı ve de Mezhepçi vatandaşlarımız arasında “çengel” atılanların sayısı hiç de az değildir. Kamuoyumuz tarafından hiç bilinmeyen bir örnek vermek gerekirse, BND ilişkili bir akademisyen olan Dr. Wolfgang Feurstein, 1960’lı yılların başından itibaren Lazların ayrı bir ulus olduğu gerekçesiyle BND bünyesinde bir birim oluşturmuştur. Bu birim, önce masum bir biçimde, Karadenizli işçilerimiz arasından “Kaşkar Kültür Halkası” teorisine taraftar bulmaya çalışmıştır. Sıra, lazca alfabenin hazırlanmasına, sonra da bu alfabe ile yazılmış ders kitaplarının basımına ve dağıtımına gelmiştir. Lazcanın bağımsız ve yeterli bir dil haline dönüştürülmesi için akademik nitelikli çalışmalar yapılmış ve tüm yayınlar, folklorik nitelikteki periyodikler dahil, başlangıçta gazeteci, akademisyen ve turist kimlikli BND elemanlarının bavullarındaTürkiye’ye sokularak hedef bölgeye ulaştırılmıştır. Ancak, Feurstein’in yaklaşık 20 yıl öncesinde Türk makamları tarafından şüpheyle yakalanarak sorgulanması ve bir süre gözaltında tutulmasından sonra, bu iş Almanya’da laz bilinciyle yetiştirilen ikinci jenerasyon işçi çocuklarına havale edilmiştir. BND, sırf güvenlik gerekçesiyle ve Türkiye’yi uyandırmamak amacıyla, uzun yıllar bu tür yayınları posta yerine güvenilir kuryelerle bölgeye göndermeyi yeğlemektedir. BND’nin finanse edilmesi ile Türkiye’de 1994’ün ilk aylarında çıkarılan Türkçe-Lazca OGNİ adlı gazetenin mahkeme kararı ile kapatılması ve editörünün gözaltına alınması olayı ile 1992’de İstanbul Üniversitesi’nde aşırı sol örgütlere mensup öğrencilerin bir boykot eyleminde lazca yazılmış afiş asılması olayı, Alman medyasında Türkiye aleyhine defalarca kullanılmıştır. Bugün Alman üniversitelerinde laz kürsüleri mevcuttur. Nitekim, Yunanistan’da da laz kimliğini kabul eden yaklaşık 300 Türk vatandaşının burslu olarak üniversite eğitimi aldığına ilişkin duyumlar gelmektedir.

Almanya’nın Türkiye düşmanı ayrılıkçı Kürtçü örgütlere, tüm şeriatçı tarikat ve radikal gruplara, Dev-Yol, TİKKO gibi terörist marksist örgütlere sağladığı akılalmaz boyutlardaki destek, hiç şüphe yok ki güvenlik birimlerimizin ve Dışişlerimizin bilgileri dahilindedir. Sağı-solu ve bölcüsüyle Almanya’nın kucak açarak destek verdiği, her ay mülteci-sosyal yardımı adı altında yüzmilyonlarca Mark ödediği bu vatan hainlerinden BND’nin beklediği ve talep ettiği tek hizmet, belli günlerde Türkiye Büyükelçiliği, Konsoloslukları, T.H.Y. ve Turizm Büroları önünde Türkiye aleyhine slogan attırmak; bu görüntüleri medyada kullanarak Türkiye aleyhine kamuoyu oluşturmaktır. Bir de olası bir gelişmeye karşı bu sürüyü “tetikçi” olarak kullanmaktır. Nedendir bilinmez, sokaktaki sade Türk insanı, Almanya’nın bu yönlerini hiç bilmez... Sadece Almanya mı?!. Elbette ki hayır!.. Abdullah Öcalan örneğinde görüldüğü gibi İtalya’nın, İskandinav ülkelerinin, İsviçre’nin, İngiltere’nin, Romanya’nın ve daha neredeyse bütün Avrupa ülkelerinin aynı senaryoyu sahnelediklerini bizim insanımız bilmez, çünkü devletimiz tarafından bilgilendirilmez... 

• Ülkede adalet sosyal medyadaki tepkiye göre işliyor.

• Tamamen alakasız bir yazıyı kopyalayarak cevap verdiğini sanan senin gibi bir boş yapma üstadını boş yapma konusunda geçemem elbette.

• Kadin sikayetci olmaya kokrmakta hakli. O cigersizlerin ikisi de hukum giyecek olsa gene bir sürü hayatta kaybedecek hicbir seyi olmayan it kopuk akrabasi arkadasi falan var. Ben olsam ben de şikayet etmeye korkardim.

• Orada malum organlarından asılıp idam edilmeli bu ırz düşmanları.

• Orada bi adam izbandut gibi, bu eşkiyalar adamın omzuna geliyor. Neden haşat etmemişler anlamadım hem stres atarlardı.

Afganistan örnegini verenlere de şunu diyeyim, emin olun orası bile bu ülkeden 10 kat daha güvenlidir. Zannetmiyorum orada " sen bağa mü bağüüün olüüüüm " diye adam öldürüp 70 tane sabıkayla sokaklarda dolaşanlar yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Ekim 2024; 11:23:0 >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

adaletin a sının olmadıgı adam 3-4 kişi öldürenin dışarda oldugu bir ülkedemi gerçi akp oy verenler adaletten memnun gözüküyor

• Özellikle kadınlar mutlaka çantalarında biber gazı taşımalı. Geldi mi sık otursun ağlasın 1-2 saat. Sende o sırada polis çağırırsın veya kaçarsın. Canın namusun önemli olan.

Avrupa birliğinin saçmalıkları bize uymuyor. Ayrıca kamu davası zorunlu olarak açılmalı bu tür saldırılarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet herşeyi abartıyor.Dünya da neler yaşanıyor bir insanın Türkiye ye tehlikeli demesi için akli dengesinin bozuk olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.